Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#751 2010-04-22 17:42

Re: Robšė...

Qrmis rašė:

man biskiuka keista, kaip eina progresuot , raumeni isdirbant viena kart svaaitei.. bet jei tau ok, vadinasi ok smile

Nu ir anksciau judejo ir dabar juda, matyt tinka... Tai pakocioji normaliai ir lai atsistatineja tas raumeniukas. Kita treniruote jau kita raumeniuka pakankini, tai speja jie ir atsistatyt ir paaugt...

Qrmis rašė:

reiktu kada pasitikslint ar tikrai tas svoris ir apimtys raumens saskaita smile

BB zino, pagal vaizda lyg nesikeicia tauku kiekis, nors kai save matai kasdien, tai zn, sunku pasakyt... Nors talija kaip ir nedideja, bet rubai anksteja, tai gal viskas gerai su tuom...

Qrmis rašė:

kas ten pas tave i tarpus tarp valgiu eina? kazkokis angliu/baltymu kokteilis? galetum kiek placiau, ar bent pavadinima ir kuris dyleris cia ji siulo? big_smile

Lyg ir nestumdo cia niekas tokio, cia man SS specialiai veza smile
Dabar po atsistatymo anglis sumazinau o baltymus padidinau kad netukciau, tai sitas eina:
http://www.nutrisport.co.uk/Atlas-Leanm … l-Replacer

Per atsistatyma buvo daugiau angliu, tai toks buvo:
http://www.nutrisport.co.uk/Weight-Gain

Neprisijungęs

Qrmis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2006-08-21
Žinutės: 613
Atsiliepimai: 0

#752 2010-04-22 19:16

Povilas rašė:

Qrmis rašė:

ai daug neskaiciau smile bet kaip supratau progresuoji, liux smile
man biskiuka keista, kaip eina progresuot , raumeni isdirbant viena kart svaaitei.. bet jei tau ok, vadinasi ok smile + reiktu kada pasitikslint ar tikrai tas svoris ir apimtys raumens saskaita smile

kas ten pas tave i tarpus tarp valgiu eina? kazkokis angliu/baltymu kokteilis? galetum kiek placiau, ar bent pavadinima ir kuris dyleris cia ji siulo? big_smile

o man keista,kaip galim galvot, jog i savaite raumeni apkraut reikia pora kartu..

o kas cia keisto? viskas priklauso nuo raumens apkrovimo kruvio..

Robse: lyg ir liux viskas smile eisiu pasiziurinet, ka ten geri tokius smile

Neprisijungęs

exite111
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-03-14
Žinutės: 447
Įspėjimai: 1

#753 2010-04-22 22:09

Qrmis rašė:

Povilas rašė:

Qrmis rašė:

ai daug neskaiciau smile bet kaip supratau progresuoji, liux smile
man biskiuka keista, kaip eina progresuot , raumeni isdirbant viena kart svaaitei.. bet jei tau ok, vadinasi ok smile + reiktu kada pasitikslint ar tikrai tas svoris ir apimtys raumens saskaita smile

o man keista,kaip galim galvot, jog i savaite raumeni apkraut reikia pora kartu..

o kas cia keisto? viskas priklauso nuo raumens apkrovimo kruvio..

Robse: lyg ir liux viskas smile eisiu pasiziurinet, ka ten geri tokius smile

kaip tu pradirbsi du kart raumeni , pvz nugara ? ar tu apie Fb cia sneki..

Neprisijungęs

Qrmis
Dažnas dalyvis

#754 2010-04-23 09:35

labai paprastai ir su splitu galima pradirbt 2x

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2008-04-17
Žinutės: 1990
Atsiliepimai: 6

#755 2010-04-23 10:04

Qrmis rašė:

smile sekmes sporte...

Neprisijungęs

Qrmis
Dažnas dalyvis

#756 2010-04-23 10:08

Povilas rašė:

Qrmis rašė:

smile sekmes sporte...

smile sekmes pleciant supratima, bei informacija...

Neprisijungęs

Robšė
®

#757 2010-04-23 11:45

Jaunystej sportuodavau 4 dienas savaitej. Visas kunas buvo skeliamas i 2 dalis, t.y. vienas raumuo pradirbamas 2 kartus savaitej...
Manau, kad tai gerokai stabdė mano progresavima. Jei buciau himines, gal viskas kiek kitaip butu buve...

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas

#758 2010-04-23 11:52

Robšė rašė:

Jaunystej sportuodavau 4 dienas savaitej. Visas kunas buvo skeliamas i 2 dalis, t.y. vienas raumuo pradirbamas 2 kartus savaitej...
Manau, kad tai gerokai stabdė mano progresavima. Jei buciau himines, gal viskas kiek kitaip butu buve...

oi robse..teke ir man...siaip asmeniskai man ta pati raumeni geriausia daryti po 4 dienu.pirmadienio raumuo,penktadieni.antradienio-pirmadieni.taip slenkanciu grafiku.(pratimai,ir intencivumas skiriasi)

Neprisijungęs

dyzelinis
Kalbus dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-03-23
Žinutės: 94

#759 2010-04-23 12:02

Robšė rašė:

Na, jei kiekeviena karta raumens pradirbimui skirdavai daugiau nei viena pratima + pakartojimai iki negalejimo arba forsuoti, nauralu, kad raumenys nespedavo atsistatyt. Stimulioudamas raumeni dazniau, kaip taisykle, turi mazint jam kruvi, lyginant su pradirbimu karta per savaite.

Neprisijungęs

Qrmis
Dažnas dalyvis

#760 2010-04-23 12:09

Povilas rašė:

Robšė rašė:

oi robse..teke ir man...siaip asmeniskai man ta pati raumeni geriausia daryti po 4 dienu.pirmadienio raumuo,penktadieni.antradienio-pirmadieni.taip slenkanciu grafiku.(pratimai,ir intencivumas skiriasi)

nevienoj literaturoj rasoma, kad geriausias, efektingiausias laiko tarpas yra 4-5 dienos tarp tos pacios raumenu grupes. (kalbu apie naturalus).
Bet velgi, priklausomai nuo to, koki kruvi gauna raumuo..

Neprisijungęs

dyzelinis
Kalbus dalyvis

#761 2010-04-23 12:33

Na, treniruojant raumeni, pvz. 3 kartus per savaite, siuloma raumenu grupei (placiaja prasme) daryt viena pratima per trenke, nedaryt iki maximumo (pvz. is 10 max repsu daryt 9), nenaudot tokiu techniku kaip forsavimas ar uzpumpavinmas mazais svoriais (po pratimo).

Paskutinį kartą taisė dyzelinis (2010-04-23 12:36)

Neprisijungęs

Qrmis
Dažnas dalyvis

#762 2010-04-23 12:34

dyzelinis rašė:

Na, treniruojant raumeni, pvz. 3 kartus per savaite, siuloma raumenu grupei (placiaja prasme) daryt viena pratima per trenke, nedaryt iki maximumo (pvz. is 10 max repsu daryt 9), nenaudot tokiu techniku kaip forsavimas ar uzpumpavinmas mazasi svoriais (po pratimo).

cia jau labiau i FB taikyta butu...

Neprisijungęs

dyzelinis
Kalbus dalyvis

#763 2010-04-23 12:43

Qrmis rašė:

dyzelinis rašė:

Na, treniruojant raumeni, pvz. 3 kartus per savaite, siuloma raumenu grupei (placiaja prasme) daryt viena pratima per trenke, nedaryt iki maximumo (pvz. is 10 max repsu daryt 9), nenaudot tokiu techniku kaip forsavimas ar uzpumpavinmas mazasi svoriais (po pratimo).

cia jau labiau i FB taikyta butu...

Na, bet, treniruojant raumeni daugiau nei karta per savaite, treniravimosi principai, manau, adekvatus.

Neprisijungęs

Qrmis
Dažnas dalyvis

#764 2010-04-23 12:48

apie tai ir sakau, viskas priklauso nuo kruvio..
gali atbels raumeni taip, kad jam ir savaites reikes atsigauti.. bet... kiekvienas renkasi pagal save, kaip jam geriau.
Ar turet 2 stimulus augimui ar 1 smile

Neprisijungęs

laimonas1
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-07-28
Žinutės: 260

#765 2010-04-23 15:45

Na man gerbiamas Treneris A. Stelmokaitis, zinodamas, kad nevartoju chemijos, irgi siule raumens masei pradirbt raumenis du kart i savaite, taciau man tai pasirode keista. Nedarau taip, iskyrus blauzdas.

Neprisijungęs

Robšė
®

#766 2010-04-23 15:56

laimonas1 rašė:

Na man gerbiamas Treneris A. Stelmokaitis, zinodamas, kad nevartoju chemijos, irgi siule raumens masei pradirbt raumenis du kart i savaite, taciau man tai pasirode keista. Nedarau taip, iskyrus blauzdas.

Cia manau nera vienos taisykles, nuo daugko priklauso...
Del saves as ramus, man taip gerai, kaip kitiems, tai jau patys ziurekit, kokios tos treniruotes ir kitkas ir ant kiek jums efektyvus jusu rezimas...

Neprisijungęs

GranTTAs
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-04-14
Žinutės: 153

#767 2010-04-23 16:21

Robse, minejai, kad gailiesi jog kai jaunas buvai pradirbdavai i savaite 2kart raumenu grupe per 4 treniruotes. Ta prasme progresa stabde kur labiausiai?
Nes dabar as esu galima sakyt tavo situacijoj, kai tu buvai jaunas ir pradirbu raumenu grupes 2x, bet progresas mane net labai tenkina, +12kg raumens per nepilnus 3 sezonus auginimo (atmeciau visus BF ir gryna mase susikaiciavau. Dabar 17.5m/180cm/88kg/16%BF). Esme tame, kad net po sunkios trefkes praejus porai valandu jauciuosi kaip naujas ir galeciau dar viena tokia trefke atlaikyt. Gal stabiliam progresui turi itakos tai, kad sportu uzsiimu nuo pat mazens ir didelis kruvis nenaujiena?

Paskutinį kartą taisė GranTTAs (2010-04-23 16:21)

Neprisijungęs

Qrmis
Dažnas dalyvis

#768 2010-04-23 16:46

GranTTAs rašė:

Robse, minejai, kad gailiesi jog kai jaunas buvai pradirbdavai i savaite 2kart raumenu grupe per 4 treniruotes. Ta prasme progresa stabde kur labiausiai?
Nes dabar as esu galima sakyt tavo situacijoj, kai tu buvai jaunas ir pradirbu raumenu grupes 2x, bet progresas mane net labai tenkina, +12kg raumens per nepilnus 3 sezonus auginimo (atmeciau visus BF ir gryna mase susikaiciavau. Dabar 17.5m/180cm/88kg/16%BF). Esme tame, kad net po sunkios trefkes praejus porai valandu jauciuosi kaip naujas ir galeciau dar viena tokia trefke atlaikyt. Gal stabiliam progresui turi itakos tai, kad sportu uzsiimu nuo pat mazens ir didelis kruvis nenaujiena?

tavo brandimas turi itakos tavo augimui.

Neprisijungęs

GranTTAs
Atkaklus dalyvis

#769 2010-04-23 17:00

Qrmis rašė:

GranTTAs rašė:

Tas tai faktas. Daugiausiai progresas "matuojamas" raumenu prieaugiu, nu dar ir jega, tai butent apie, kuri veiksni Robse turejo omeni?

Beto dar vienas idomus dalykas, 15m turejau tokia operacija nezymia susijusia su kojom, bet vistiek buvo panaudota narkoze. Gulint ligoninej barzda pradejo zelt kaip reiklas , tas turbut parodo, kad pakilo testo kiekis. Tai operacija galejo turet itakos testo pakilimui ar tiesiog tai laikyt sutapimu?

Paskutinį kartą taisė GranTTAs (2010-04-23 17:05)

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#770 2010-04-23 17:05

GranTTAs rašė:

Qrmis rašė:

GranTTAs rašė:

Tas tai faktas. Daugiausiai progresas "matuojamas" raumenu prieaugiu, nu dar ir jega, tai butent apie, kuri veiksni Robse turejo omeni?

Beto dar vienas idomus dalykas, 15m turejau tokia operacija nezymia susijusia su kojom, bet vistiek buvo panaudota narkoze. Gulint ligoninej barzda pradejo zelt kaip reiklas, tas turbut parodo, kad pakilo testo kiekis. Tai galejo turet itakos ta operacija ar cia tiesiog sutapimas?

na, narkoze ir as turejau, bet kaip nepradejo zelt, tai  irnepradeda lollol

Neprisijungęs

GranTTAs
Atkaklus dalyvis

#771 2010-04-23 17:08

SenasSportas rašė:

GranTTAs rašė:

Qrmis rašė:

Beto dar vienas idomus dalykas, 15m turejau tokia operacija nezymia susijusia su kojom, bet vistiek buvo panaudota narkoze. Gulint ligoninej barzda pradejo zelt kaip reiklas, tas turbut parodo, kad pakilo testo kiekis. Tai galejo turet itakos ta operacija ar cia tiesiog sutapimas?

na, narkoze ir as turejau, bet kaip nepradejo zelt, tai  irnepradeda lollol

Laime tau big_smile Ir laiko sutaupai ir papildomas 50lt kisenei lieka big_smile O man kas 2dienas reikia apsibruzint barzda, nes seriai stovi. Kai tingiu labai, tai nesiskutu ir tiesiog pavadinu "protesto akcija prie Lietuvos durna valdzia" big_smile

Paskutinį kartą taisė GranTTAs (2010-04-23 17:09)

Neprisijungęs

Robšė
®

#772 2010-04-23 17:20

GranTTAs rašė:

Mano atveju pradejau nuo 13,5 metu, apie 4 su virs metu reguliaraus sporto, nuo 55kg iki 93kg, ugis nuo 180 iki 187...
Vistiek manau, kad neracionalu man buvo taip treniruotis, manau rezultatai butu buve geresni, arba tokie pat per trumpesni laika jei treniruotes buciau planaves panasiai kaip dabar...

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas

#773 2010-04-23 17:24

GranTTAs rašė:

Qrmis rašė:

GranTTAs rašė:

Beto dar vienas idomus dalykas, 15m turejau tokia operacija nezymia susijusia su kojom, bet vistiek buvo panaudota narkoze. Gulint ligoninej barzda pradejo zelt kaip reiklas , tas turbut parodo, kad pakilo testo kiekis. Tai operacija galejo turet itakos testo pakilimui ar tiesiog tai laikyt sutapimu?

pas mane po pjankes auga....matomai testas sukyla...lol

Neprisijungęs

CrowMan
Dažnas senbūvis
Vietovė: marijampole
Registravosi: 2008-02-24
Žinutės: 843

#774 2010-04-23 17:31

Povilas rašė:

GranTTAs rašė:

Qrmis rašė:

ne tau vienam lol

Neprisijungęs

Povilas
Ponas Labas Rytas

#775 2010-04-23 17:38

CrowMan rašė:

Povilas rašė:

GranTTAs rašė:

ne tau vienam lol

as visada saleje sakau,kad apsilimui reikia du po penkesdesimt................................o jie atsilenkimus daro...........nesupratlyvi..

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net