Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

elislaimis1
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-01-05
Žinutės: 393
Atsiliepimai: 0

#2626 2011-01-26 17:06

Re: mano

nenormalus rašė:

elislaimis1 rašė:

nenormalus rašė:

tai viskas ok, tik nereikia pasakot, kad neturiu gero treno, nes kol kas vienintelis sitas mane kabina normaliai varant 90-120 mg/sav smile
o tu, prasau, reklamos nedaryk cia smile abu zinom apie ka tu smile

beje, turint galvoj mano patirti su vaistais, svori ir dozes treno, tai tikrai manau, kad mane kabina jis gerai smile daugiau kol kas treno nenoriu dozes didint smile

nėra čia jokios reklamos pasakiau tik kad pasiseke gera trena gaut o jūs puolat iskart smile nu jei tokios dozes pas tave tai nieko tada nesakau kad blogas. bet kiti cia po 100kas antra kala ir nezino kabina ar ne

manau, kad 300 treno turetu gerai nuraut galva
as jei kelsiu vasara, tai max iki 180mg

apex ar alchemia tikrai nenunes  net nepasakyciau kad gerai nesios big_smile

o jei zmona nėščia ir jei jei jau 5mėnuo tai skaudi tema tada big_smile sorry už nelabai etiška klausima, bet iki kelinto mėnesio normaliai gali varyt? big_smile na bet jei žmona praktiška tai gali kažka originalaus sumastyti big_smile

Paskutinį kartą taisė elislaimis1 (2011-01-26 17:07)

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#2627 2011-01-26 17:14

elislaimis1 rašė:

nenormalus rašė:

elislaimis1 rašė:

nėra čia jokios reklamos pasakiau tik kad pasiseke gera trena gaut o jūs puolat iskart smile nu jei tokios dozes pas tave tai nieko tada nesakau kad blogas. bet kiti cia po 100kas antra kala ir nezino kabina ar ne

o jei zmona nėščia ir jei jei jau 5mėnuo tai skaudi tema tada big_smile sorry už nelabai etiška klausima, bet iki kelinto mėnesio normaliai gali varyt? big_smile na bet jei žmona praktiška tai gali kažka originalaus sumastyti big_smile

keiciam musu lytiniu santykiu tema big_smile
nzn, galima ilgai, bet ir paciam is pradziu tai utiutiu buvo, bet kai zinai, kad vaikas sunkiai uzdirbtas, tai biski baisu, kad kazko nepridirbtum ten...

beje, del Alchemijos smile kai tik atsirado, pasiemes buvau 5 titreno buteliukus is pirmu ranku ir patiek, visi, kas eme - veike super smile FAKTAS smile tik kas po to atsitiko, nzn...cia tikriausiai, kaip ir su visa farma..kazkas pradeda rusiuose pilstyt ir imeta i rinka..ta pati pamenu ir su LYKA..tikrai zinojau zmoniu, kurie ant LYKOS i varzybas ruosesi ir tikrai buvo vieni geriausiu smile vadinasi chemija kokybiska, tik po to vel..atsirado saulegrazu aliejaus pilna ir krito viskas..

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#2628 2011-01-26 17:27

nenormalus rašė:

nes drauge nescia 5men, tai zinai, nebaksnosi ten sunui kaktos kasdien po kelis kartus big_smile

alah gali dar aki netycia isdurt alah

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis

#2629 2011-01-26 17:49

nenormalus rašė:

elislaimis1 rašė:

nenormalus rašė:

keiciam musu lytiniu santykiu tema big_smile
nzn, galima ilgai, bet ir paciam is pradziu tai utiutiu buvo, bet kai zinai, kad vaikas sunkiai uzdirbtas, tai biski baisu, kad kazko nepridirbtum ten...

beje, del Alchemijos smile kai tik atsirado, pasiemes buvau 5 titreno buteliukus is pirmu ranku ir patiek, visi, kas eme - veike super smile FAKTAS smile tik kas po to atsitiko, nzn...cia tikriausiai, kaip ir su visa farma..kazkas pradeda rusiuose pilstyt ir imeta i rinka..ta pati pamenu ir su LYKA..tikrai zinojau zmoniu, kurie ant LYKOS i varzybas ruosesi ir tikrai buvo vieni geriausiu smile vadinasi chemija kokybiska, tik po to vel..atsirado saulegrazu aliejaus pilna ir krito viskas..

tai vat būtent kaip ir su greater nu su visais tas pats, uzknisa is tikro moki palyginus tikrai nemenkus piniguso gauni vos veikianti daigta smile

Neprisijungęs

P406
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-08
Žinutės: 623
Atsiliepimai: 4

#2630 2011-01-26 18:36

Robšė rašė:

nenormalus rašė:

nes drauge nescia 5men, tai zinai, nebaksnosi ten sunui kaktos kasdien po kelis kartus big_smile

alah gali dar aki netycia isdurt alah

Žiauriai čia big_smile big_smile big_smile

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2010-06-29
Žinutės: 5285
Atsiliepimai: 21

#2631 2011-01-26 18:39

elislaimis1 rašė:

rolka78 rašė:

kuo tas kabinimas pasireiskia.Sakai jauties kaip dievas?Tai gal oreole atsiranda ar ka?

kada gal ir tu gausi ne koki ten varai apex ar alchemija? va tada ir suzinosi. nematau cia reikalo plėstis kaip minėjau bus logas foto prieš ir po, tada galėsit draskyt akis ir šaipytis.

nei apex nei alhemila as nevarau as isvis pries sterus,nedraskyk gerkles normaliai bendrauk.visi pasipasakoja ka jaucia ji varydami o tu matai kaip sakiai jauties dievas ji varydamas tai delto turbut in nenori dalintis patirtim?O greiciausiai tai turbut kad nieko tu nevaeai.?

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis

#2632 2011-01-26 19:23

rolka78 rašė:

elislaimis1 rašė:

rolka78 rašė:

kuo tas kabinimas pasireiskia.Sakai jauties kaip dievas?Tai gal oreole atsiranda ar ka?

kada gal ir tu gausi ne koki ten varai apex ar alchemija? va tada ir suzinosi. nematau cia reikalo plėstis kaip minėjau bus logas foto prieš ir po, tada galėsit draskyt akis ir šaipytis.

nei apex nei alhemila as nevarau as isvis pries sterus,nedraskyk gerkles normaliai bendrauk.visi pasipasakoja ka jaucia ji varydami o tu matai kaip sakiai jauties dievas ji varydamas tai delto turbut in nenori dalintis patirtim?O greiciausiai tai turbut kad nieko tu nevaeai.?

iš ko tu sprendi kad aš rėkauju? jei smailų nededu tai reiškiasi kad piktai rašau ir draskau akis? big_smile

Paskutinį kartą taisė elislaimis1 (2011-01-26 19:24)

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis

#2633 2011-01-26 20:14

ne nereiskia bet pasidalint begaline patirtim ir pojuciais galetum jug? wink

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis

#2634 2011-01-26 20:25

rolka78 rašė:

tai palauk, po kurso smile apie patirti nieko neminėjau tai kam čia tas begaline patirtim? dv nepradėkim db to bazaro kuris užims pora puslapių? sukursiu loga ten ir galėsim padiskutuot cool

Paskutinį kartą taisė elislaimis1 (2011-01-26 20:26)

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2635 2011-01-26 20:34

elislaimis1 rašė:

rolka78 rašė:

tai palauk, po kurso smile apie patirti nieko neminėjau tai kam čia tas begaline patirtim? dv nepradėkim db to bazaro kuris užims pora puslapių? sukursiu loga ten ir galėsim padiskutuot cool

tu 215 spaudi? kokio by,b.io , seni? big_smile

Neprisijungęs

P406
Dažnas dalyvis

#2636 2011-01-26 20:36

Taigi rašė, kad ne jis, o draugas ar tai pažystamas tiek spaudžia.

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2637 2011-01-26 20:38

P406 rašė:

oj, nepyk, gal isiskaiciau...as galvojau cia jau ji taip tasko..

tai cia jis apie drauga? tai utiutiu, gal draugas dar 150 anadrolo ir 1000 testo piso?.. smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2638 2011-01-26 20:49

tai kai zalgiris duod vaizdu? big_smile ir dar savo aikstelej yikes

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija
Registravosi: 2007-01-07
Žinutės: 1635

#2639 2011-01-26 21:29

nenormalus rašė:

cia prie -25 rasiai stopudovai... big_smile big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2640 2011-01-26 21:31

OZ rašė:

nenormalus rašė:

joo, trecio kelinio pradzioj big_smile

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija
Registravosi: 2007-01-07
Žinutės: 1635

#2641 2011-01-26 21:33

nenormalus rašė:

OZ rašė:

nenormalus rašė:

joo, trecio kelinio pradzioj big_smile

as ir jau zadejau jungtis farus pasiziet... big_smile

Neprisijungęs

P406
Dažnas dalyvis

#2642 2011-01-26 21:53

nenormalus rašė:

P406 rašė:

tai cia jis apie drauga? tai utiutiu, gal draugas dar 150 anadrolo ir 1000 testo piso?.. smile

Man tai utiutiu big_smile. Neturiu ko pykti big_smile.

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis

#2643 2011-01-26 22:15

nenormalus rašė:

elislaimis1 rašė:

rolka78 rašė:

tu 215 spaudi? kokio by,b.io , seni? big_smile

ne aš big_smile gi rasiau kad ten ne as smile

Neprisijungęs

elislaimis1
Dažnas dalyvis

#2644 2011-01-26 22:16

nenormalus rašė:

P406 rašė:

ne, su propu vare.

Neprisijungęs

rolka78
Dažnas senbūvis

#2645 2011-01-27 00:14

elislaimis1 rašė:

rolka78 rašė:

alaus

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Sin City
Registravosi: 2009-04-11
Žinutės: 1467
Atsiliepimai: 6

#2646 2011-01-27 01:11

elislaimis1 rašė:

nenormalus rašė:

P406 rašė:

ne, su propu vare.

geras mulas ten turetu but

Neprisijungęs

Liudas
Varžybų dalyvis
Registravosi: 2007-11-26
Žinutės: 351

#2647 2011-01-27 01:12

Alchemija kazkada buvo good, pats esu bandes. Dabar kaip as nezinau.
Pries apex nieko neturiu, viskas ten gerai. Visokios tos chemijos yra ir bus, uzrasas apex, greater ar organon dar tikrai nieko nepasako, believe me wink

Kas del treno... smile Dauzo smegenis. Chemija siaip tikrai smagu yra, gera savijauta ir t.t., bet kai ivedi trena, nu iki 225 dar dar, bet i virsu jau linksma nebuna... smile

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#2648 2011-01-27 01:26

Liudas rašė:

Pries apex nieko neturiu, viskas ten gerai. Visokios tos chemijos yra ir bus, uzrasas apex, greater ar organon dar tikrai nieko nepasako, believe me wink

Kas del treno... smile Dauzo smegenis. Chemija siaip tikrai smagu yra, gera savijauta ir t.t., bet kai ivedi trena, nu iki 225 dar dar, bet i virsu jau linksma nebuna... smile

priklauso nuo organizmo, koks didelis esi, kiek laiko sportuoji ir t.t. TNT jei gerai pamenu vienu momentu 500 treno laike ir dziaugesi tiek savijauta tiek rezultatais. Man 250 treno buvo autas, chujova, alky blokuoja, morda dziusta, per padycha priot taip kad sirdute trigubu kruviu judejo, jei dar negreiciau. dauze zostkai, bet ir mesos uzmese normalei

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#2649 2011-01-27 01:30

kas del firmu kokybes, jei netinka gaminkites patys, nera taip sudetinga.. As nesuprantu kodel pasinese ant steru kursantai patys nesigamina. juk ant kiek apsimoka ir dar daly parduodant atsipirktu tie kursai ka pats suedi.

Neprisijungęs

Liudas
Varžybų dalyvis
Registravosi: 2007-11-26
Žinutės: 351

#2650 2011-01-27 01:30

Marshalas rašė:

Liudas rašė:

priklauso nuo organizmo, koks didelis esi, kiek laiko sportuoji ir t.t. TNT jei gerai pamenu vienu momentu 500 treno laike ir dziaugesi tiek savijauta tiek rezultatais. Man 250 treno buvo autas, chujova, alky blokuoja, morda dziusta, per padycha priot taip kad sirdute trigubu kruviu judejo, jei dar negreiciau. dauze zostkai, bet ir mesos uzmese normalei

Nu jo, tik nepamirskim, kad nuo Treno TNT myzo kraujais...

Nu Trenas labai smagus dalykas, bet reik kantrybes su juo smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net