Puslapiai: 1 … 105 106 107 108 109 … 144
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » mano
- Liudas
- Varžybų dalyvis
- Registravosi: 2007-11-26
- Žinutės: 351
- Atsiliepimai: 0
#2651 2011-01-27 01:31
Re: mano
Marshalas rašė:
kas del firmu kokybes, jei netinka gaminkites patys, nera taip sudetinga.. As nesuprantu kodel pasinese ant steru kursantai patys nesigamina. juk ant kiek apsimoka ir dar daly parduodant atsipirktu tie kursai ka pats suedi.
Mazdaug namuose puode uzmaisai testo, keptuvei issikepi metano, balkone dziusta IGF?
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#2652 2011-01-27 02:19
http://www.kulturizmas.net/forumas/t441 … -enanthate
Tereike apsidairyt
Neprisijungęs
- Liudas
- Varžybų dalyvis
#2653 2011-01-27 02:26
Marshalas rašė:
http://www.kulturizmas.net/forumas/t4416-aas-gaminimas-naudojant-hormono-miltelius--testosterone-enanthate
Tereike apsidairyt
sorry uz off-topic. Manai sutaupysi?
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#2654 2011-01-27 02:29
Neabejotinai. Cypionato 100gr kainuoja 180 zalio. ir seip visi testai nuo 180 iki 220 zalio uz simta. Nesunku paskaiciuot.. aisku ten dasideda dar vialai kamstukai visokie ir t.t. bet jei sau daraisi tai nemanau kad tau to reikes
Neprisijungęs
- Liudas
- Varžybų dalyvis
#2655 2011-01-27 02:34
Marshalas rašė:
Neabejotinai. Cypionato 100gr kainuoja 180 zalio. ir seip visi testai nuo 180 iki 220 zalio uz simta. Nesunku paskaiciuot.. aisku ten dasideda dar vialai kamstukai visokie ir t.t. bet jei sau daraisi tai nemanau kad tau to reikes
O i lt paprasta atsisiust?
Nu gal, tebunie, bet as geriau jau imsiu kas padaryta ir isbandyta
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#2656 2011-01-27 02:42
Liudas rašė:
Marshalas rašė:
Nu gal, tebunie, bet as geriau jau imsiu kas padaryta ir isbandyta
y lt paprasta kol dar neturi pasienis tinkamos technikos kiekviena siuntiny tikrint.. Jei pavartytum ta tema labiau manau rastum atsakymus Tai kaip tik tu pirkdamas is dylu negali but 100% garantuotas kad gausi kokybe, o kai pats darysi tai jau tikrai bus viskas kaip panoresi
Brolau, kaip y tai nepaziuretum vistiek siustis apsimoka jei esi steroidu megejas
Paskutinį kartą taisė Marshalas (2011-01-27 02:47)
Neprisijungęs
- Liudas
- Varžybų dalyvis
#2657 2011-01-27 02:51
Marshalas rašė:
Liudas rašė:
Marshalas rašė:
Nu gal, tebunie, bet as geriau jau imsiu kas padaryta ir isbandytay lt paprasta kol dar neturi pasienis tinkamos technikos kiekviena siuntiny tikrint.. Jei pavartytum ta tema labiau manau rastum atsakymus
Tai kaip tik tu pirkdamas is dylu negali but 100% garantuotas kad gausi kokybe, o kai pats darysi tai jau tikrai bus viskas kaip panoresi
Brolau, kaip y tai nepaziuretum vistiek siustis apsimoka jei esi steroidu megejas
Ai kazkaip man home made tai zinai... Nerimtai kazkaip...
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#2658 2011-01-27 03:00
Del rimtumo tai man atrodo tu pats nesi pakankamai rimtas kad tuo uzsiimtum... Jei taip kalbi. Kokio tau rintumo reike, pasirodyt prie draugu, ziurekit nusipirkau greater firmos steroidu, dabar uzaugsiu didelis kaip halkas Ar del to kad galetum forumuose su kitais padiskutuot gaminanciu firmu vertinimo temomis?
Tu dovanok bet as tikrai neparisu tavo bazaro, toks vaizdas kad ne bandes nesi o ardaisi ce farmakologijos skilty
Jei toliau nori test pokalby rasyk y steroidu gamybos tema.
Paskutinį kartą taisė Marshalas (2011-01-27 03:01)
Neprisijungęs
- Liudas
- Varžybų dalyvis
#2659 2011-01-27 03:07
Marshalas rašė:
Del rimtumo tai man atrodo tu pats nesi pakankamai rimtas kad tuo uzsiimtum... Jei taip kalbi. Kokio tau rintumo reike, pasirodyt prie draugu, ziurekit nusipirkau greater firmos steroidu, dabar uzaugsiu didelis kaip halkas
Ar del to kad galetum forumuose su kitais padiskutuot gaminanciu firmu vertinimo temomis?
Tu dovanok bet as tikrai neparisu tavo bazaro, toks vaizdas kad ne bandes nesi o ardaisi ce farmakologijos skilty
Nu matai, viska galima namie pasidaryt, bet kaip kokybe? Nu tu pats siuskis darykis. Man kazkaip nepatinka tokie dalykai. Geriau gatavas variantas ir rami galva. Anksciau greateris tikrai pora geru brandu gamino (vinis, fenilas, trenas) ir tas apkalbeta ne vienoj temoj, so nesupratau apie ka tu cia. Nelabai supratau ka tu MAN ASMENISKAI bandai pasakyt? Kad as nebandes chemijos? Kad nesuprantu kas kaip? I dont give a F... Neprivalau cia kazkam kazko irodinet, kam reikia ir idomu, tas zino ir mes bendraujam, o su tavim zmogau, nepyk, bet sunku diskutuot. Yra mano tema atskira, ten gali ir fotkes susirast ir t.t. Kas del vaistu gamybos... Nu tu cia stipriai sudavei. Nieko apie vaistu gamyba as neismanau ir nemanau, kad nors vienas cia esanciu ismano (na gal apsirikau? ), taip, kad ponas jus gal pats bandote kazka kazkam irodyti ar pasirodyti savo kalbomis
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#2660 2011-01-27 03:23
Kaip matau interpretavau siektiek per stiprei Nieko as nebandau pasirodyt o jei ir noreciau tai tik ne tokiom diskusijom, ir ne tokiom primityviom temom
Mano akimis tai tikrai neblogas variantas, tai tiek
Pease
Uzeisiu paziuret ka tu ten nuveikes, gal rimtai ne ant to uzsokau
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#2661 2011-01-27 08:07
Liudas rašė:
Alchemija kazkada buvo good, pats esu bandes. Dabar kaip as nezinau.
Pries apex nieko neturiu, viskas ten gerai. Visokios tos chemijos yra ir bus, uzrasas apex, greater ar organon dar tikrai nieko nepasako, believe me
Kas del treno...Dauzo smegenis. Chemija siaip tikrai smagu yra, gera savijauta ir t.t., bet kai ivedi trena, nu iki 225 dar dar, bet i virsu jau linksma nebuna...
tai va butent, pirmus buteliukus turejau, tai visiems patiko db nzn, nebandziau, bet girdejau nebe geru atsiliepimu..
o del vaistu, tai jo..atrodo net aplinkiniai jaucia, kad kazkas ne taip su tavim draugai, kolegos darbe
apie mergaite net nesneku
o svetimos tai isvis...is tolo, atrodo, testa uzuodzia, kaip kalytes rujodamos
(sorry, cia nieko bloga apie mergaites)
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#2662 2011-01-27 08:10
baikit mano temoj nesamones sneket, po to STT sakys, kad nenormalus kepa namie kotletus is oxio
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#2663 2011-01-27 08:21
Liudas rašė:
Marshalas rašė:
Del rimtumo tai man atrodo tu pats nesi pakankamai rimtas kad tuo uzsiimtum... Jei taip kalbi. Kokio tau rintumo reike, pasirodyt prie draugu, ziurekit nusipirkau greater firmos steroidu, dabar uzaugsiu didelis kaip halkas
Ar del to kad galetum forumuose su kitais padiskutuot gaminanciu firmu vertinimo temomis?
Nu matai, viska galima namie pasidaryt, bet kaip kokybe? Nu tu pats siuskis darykis. Man kazkaip nepatinka tokie dalykai. Geriau gatavas variantas ir rami galva. Anksciau greateris tikrai pora geru brandu gamino (vinis, fenilas, trenas) ir tas apkalbeta ne vienoj temoj, so nesupratau apie ka tu cia. Nelabai supratau ka tu MAN ASMENISKAI bandai pasakyt? Kad as nebandes chemijos? Kad nesuprantu kas kaip? I dont give a F... Neprivalau cia kazkam kazko irodinet, kam reikia ir idomu, tas zino ir mes bendraujam, o su tavim zmogau, nepyk, bet sunku diskutuot. Yra mano tema atskira, ten gali ir fotkes susirast ir t.t. Kas del vaistu gamybos... Nu tu cia stipriai sudavei. Nieko apie vaistu gamyba as neismanau ir nemanau, kad nors vienas cia esanciu ismano (na gal apsirikau?
), taip, kad ponas jus gal pats bandote kazka kazkam irodyti ar pasirodyti savo kalbomis
Esi kada nors bandes 500mg. As jau nebeeksperimentuosiu su tokiais kiekiais. Cia jau nei vairuoti normaliai negali. Agresija pliupsniais per ausis lenda
Neprisijungęs
- Liudas
- Varžybų dalyvis
#2664 2011-01-27 11:22
TNT rašė:
Liudas rašė:
Marshalas rašė:
Nu matai, viska galima namie pasidaryt, bet kaip kokybe? Nu tu pats siuskis darykis. Man kazkaip nepatinka tokie dalykai. Geriau gatavas variantas ir rami galva. Anksciau greateris tikrai pora geru brandu gamino (vinis, fenilas, trenas) ir tas apkalbeta ne vienoj temoj, so nesupratau apie ka tu cia. Nelabai supratau ka tu MAN ASMENISKAI bandai pasakyt? Kad as nebandes chemijos? Kad nesuprantu kas kaip? I dont give a F... Neprivalau cia kazkam kazko irodinet, kam reikia ir idomu, tas zino ir mes bendraujam, o su tavim zmogau, nepyk, bet sunku diskutuot. Yra mano tema atskira, ten gali ir fotkes susirast ir t.t. Kas del vaistu gamybos... Nu tu cia stipriai sudavei. Nieko apie vaistu gamyba as neismanau ir nemanau, kad nors vienas cia esanciu ismano (na gal apsirikau?
), taip, kad ponas jus gal pats bandote kazka kazkam irodyti ar pasirodyti savo kalbomis
Esi kada nors bandes 500mg. As jau nebeeksperimentuosiu su tokiais kiekiais. Cia jau nei vairuoti normaliai negali. Agresija pliupsniais per ausis lenda
Nu 500, tai ne Bet kiek as bandes, tai prisimerk reikedavo jei stipriau pajudi. Pastoviai nori tik gulet nes dauzo stipriai
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#2665 2011-01-28 13:30
na ka, sita savaite pusiau polsio tokia isejo, tik kad krutine normaliai padariau ir tik siandien nuejau padaryti tokia trenke, kad nepamirsciau raumenu
tai padariau prisitraukimu nepilnu biski, bica, ir traukos hantelio is apacios
pasisveriau 99,1 kg itariu trenas jau isivaziavo, nes 2sav pilnos jau ir vandeniuka mina lauk
labai gerai
ziuriu, kad ir presas ne taip giliai pasislepes
smagu visai
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#2666 2011-01-28 13:33
nenormalus rašė:
na ka, sita savaite pusiau polsio tokia isejo, tik kad krutine normaliai padariau ir tik siandien nuejau padaryti tokia trenke, kad nepamirsciau raumenu
![]()
pasisveriau 99,1 kgitariu trenas jau isivaziavo, nes 2sav pilnos jau ir vandeniuka mina lauk
labai gerai
smagu visai
Laimingas zmogus esi jeigu gali viska valgyti ir presa matyti. Cia tau tevu dovana tikriausiai
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#2667 2011-01-28 13:36
TNT rašė:
nenormalus rašė:
![]()
pasisveriau 99,1 kgitariu trenas jau isivaziavo, nes 2sav pilnos jau ir vandeniuka mina lauk
labai gerai
smagu visai
Laimingas zmogus esi jeigu gali viska valgyti ir presa matyti. Cia tau tevu dovana tikriausiai
tai kad as nevalgau visko as, pvz, 1-2ieni edziau blynus, makaronus
tuna su majonezu
po to 3-4ieni vien ant baltymu beveik
tokiu budu bandau suderinti, kad galeciau naudotis vienu smagiausiu malonumu gyvenime - maistu
o siandien....
SVENCIU GIMTADIENI!!!! ESIU KAIP PARSAS!!!! GERSIU, KAIP KIAULE!!!! JEEEE!!!
Neprisijungęs
- Jhonas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2010-04-15
- Žinutės: 343
#2668 2011-01-28 13:43
Jei savo, tai sveikinimai ;]]
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#2669 2011-01-28 13:44
Jhonas rašė:
Jei savo, tai sveikinimai ;]]
taip, perkopiau i 3 desimtmeti
Neprisijungęs
- fanis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Danija
- Registravosi: 2009-09-03
- Žinutės: 2413
- Atsiliepimai: 1
#2670 2011-01-28 13:47
Su Gimtadieniu , linkiu nepersivalgyt tortu ir sakociu
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#2671 2011-01-28 13:47
fanis rašė:
Su Gimtadieniu , linkiu nepersivalgyt tortu ir sakociu
utiutiu cia prigrybavau gimtadienis realiai 3ieni tik kita
tik siandien svenciu
nu bet aciu
e, valgysiu tik bandeles su mesa, kuriu mergaite vakar prikepe 3 bliuuuudus
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#2672 2011-01-28 14:32
nenormalus rašė:
TNT rašė:
nenormalus rašė:
![]()
labai gerai
smagu visai
tai kad as nevalgau visko
as, pvz, 1-2ieni edziau blynus, makaronus
tuna su majonezu
tokiu budu bandau suderinti, kad galeciau naudotis vienu smagiausiu malonumu gyvenime - maistu
o siandien....
SVENCIU GIMTADIENI!!!! ESIU KAIP PARSAS!!!! GERSIU, KAIP KIAULE!!!! JEEEE!!!
Na skamba super Linkiu gerai atsvesti, o sveikinsim treciadieni
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#2673 2011-01-28 14:37
TNT rašė:
nenormalus rašė:
TNT rašė:
Laimingas zmogus esi jeigu gali viska valgyti ir presa matyti. Cia tau tevu dovana tikriausiaitai kad as nevalgau visko
as, pvz, 1-2ieni edziau blynus, makaronus
tuna su majonezu
o siandien....
SVENCIU GIMTADIENI!!!! ESIU KAIP PARSAS!!!! GERSIU, KAIP KIAULE!!!! JEEEE!!!Na skamba super
Linkiu gerai atsvesti, o sveikinsim treciadieni
pirma karta nuo 18-to gimtadienio as darau kazkoki paminejima uzmiges buvau
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#2674 2011-01-31 13:33
turint galvoj, kad 5ieni svenciau gimtadieni 6ienis buvo sunkus ir tik 7ieni uzskaitau, kaip normalia diena...manau neblogai siandien pasportavau
spaudimas 20x20, 15x70, 8x110, 6x120, 4x130, 3x140, 2+1 x145kg
plesymas 15x12, 10x22, 7x28, 5x30, 5x32kg
riesui lenkimas + presui su max svoriu + 25kg
svoris 101.7kg
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
- Registravosi: 2008-11-01
- Žinutės: 1611
- Atsiliepimai: 5
#2675 2011-01-31 14:27
nenormalus rašė:
turint galvoj, kad 5ieni svenciau gimtadieni
6ienis buvo sunkus ir tik 7ieni uzskaitau, kaip normalia diena...manau neblogai siandien pasportavau
spaudimas 20x20, 15x70, 8x110, 6x120, 4x130, 3x140, 2+1 x145kg
plesymas 15x12, 10x22, 7x28, 5x30, 5x32kg
riesui lenkimas + presui su max svoriu + 25kg
svoris 101.7kg
primink ka daugiau vartoji be treno, ir dozes kokios.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 105 106 107 108 109 … 144
- Pradžia
- » Farmakologija
- » mano