Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Liudas
Varžybų dalyvis
Registravosi: 2007-11-26
Žinutės: 351
Atsiliepimai: 0

#2651 2011-01-27 01:31

Re: mano

Marshalas rašė:

kas del firmu kokybes, jei netinka gaminkites patys, nera taip sudetinga.. As nesuprantu kodel pasinese ant steru kursantai patys nesigamina. juk ant kiek apsimoka ir dar daly parduodant atsipirktu tie kursai ka pats suedi.

big_smile Mazdaug namuose puode uzmaisai testo, keptuvei issikepi metano, balkone dziusta IGF? big_smile

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Sin City
Registravosi: 2009-04-11
Žinutės: 1467
Atsiliepimai: 6

#2652 2011-01-27 02:19

Neprisijungęs

Liudas
Varžybų dalyvis

#2653 2011-01-27 02:26

Marshalas rašė:

http://www.kulturizmas.net/forumas/t4416-aas-gaminimas-naudojant-hormono-miltelius--testosterone-enanthate

Tereike apsidairyt wink

sorry uz off-topic. Manai sutaupysi? smile

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#2654 2011-01-27 02:29

Neabejotinai. Cypionato 100gr kainuoja 180 zalio. ir seip visi testai nuo 180 iki 220 zalio uz simta. Nesunku paskaiciuot.. aisku ten dasideda dar vialai kamstukai visokie ir t.t. bet jei sau daraisi tai nemanau kad tau to reikes

Neprisijungęs

Liudas
Varžybų dalyvis

#2655 2011-01-27 02:34

Marshalas rašė:

Neabejotinai. Cypionato 100gr kainuoja 180 zalio. ir seip visi testai nuo 180 iki 220 zalio uz simta. Nesunku paskaiciuot.. aisku ten dasideda dar vialai kamstukai visokie ir t.t. bet jei sau daraisi tai nemanau kad tau to reikes

O i lt paprasta atsisiust? smile

Nu gal, tebunie, bet as geriau jau imsiu kas padaryta ir isbandyta smile

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#2656 2011-01-27 02:42

Liudas rašė:

Marshalas rašė:

y lt paprasta kol dar neturi pasienis tinkamos technikos kiekviena siuntiny tikrint.. Jei pavartytum ta tema labiau manau rastum atsakymus smile Tai kaip tik tu pirkdamas is dylu negali but 100% garantuotas kad gausi kokybe, o kai pats darysi tai jau tikrai bus viskas kaip panoresi wink Brolau, kaip y tai nepaziuretum vistiek siustis apsimoka jei esi steroidu megejas wink

Paskutinį kartą taisė Marshalas (2011-01-27 02:47)

Neprisijungęs

Liudas
Varžybų dalyvis

#2657 2011-01-27 02:51

Marshalas rašė:

Liudas rašė:

Marshalas rašė:

y lt paprasta kol dar neturi pasienis tinkamos technikos kiekviena siuntiny tikrint.. Jei pavartytum ta tema labiau manau rastum atsakymus smile Tai kaip tik tu pirkdamas is dylu negali but 100% garantuotas kad gausi kokybe, o kai pats darysi tai jau tikrai bus viskas kaip panoresi wink Brolau, kaip y tai nepaziuretum vistiek siustis apsimoka jei esi steroidu megejas wink

Ai kazkaip man home made tai zinai... Nerimtai kazkaip...

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#2658 2011-01-27 03:00

Del rimtumo tai man atrodo tu pats nesi pakankamai rimtas kad tuo uzsiimtum... Jei taip kalbi. Kokio tau rintumo reike, pasirodyt prie draugu, ziurekit nusipirkau greater firmos steroidu, dabar uzaugsiu didelis kaip halkas big_smile Ar del to kad galetum forumuose su kitais padiskutuot gaminanciu firmu vertinimo temomis? big_smile Tu dovanok bet as tikrai neparisu tavo bazaro, toks vaizdas kad ne bandes nesi o ardaisi ce farmakologijos skilty big_smile Jei toliau nori test pokalby rasyk y steroidu gamybos tema.

Paskutinį kartą taisė Marshalas (2011-01-27 03:01)

Neprisijungęs

Liudas
Varžybų dalyvis

#2659 2011-01-27 03:07

Marshalas rašė:

Del rimtumo tai man atrodo tu pats nesi pakankamai rimtas kad tuo uzsiimtum... Jei taip kalbi. Kokio tau rintumo reike, pasirodyt prie draugu, ziurekit nusipirkau greater firmos steroidu, dabar uzaugsiu didelis kaip halkas big_smile Ar del to kad galetum forumuose su kitais padiskutuot gaminanciu firmu vertinimo temomis? big_smile Tu dovanok bet as tikrai neparisu tavo bazaro, toks vaizdas kad ne bandes nesi o ardaisi ce farmakologijos skilty big_smile Jei toliau nori test pokalby rasyk y steroidu gamybos tema.

Nu matai, viska galima namie pasidaryt, bet kaip kokybe? Nu tu pats siuskis darykis. Man kazkaip nepatinka tokie dalykai. Geriau gatavas variantas ir rami galva. Anksciau greateris tikrai pora geru brandu gamino (vinis, fenilas, trenas) ir tas apkalbeta ne vienoj temoj, so nesupratau apie ka tu cia. Nelabai supratau ka tu MAN ASMENISKAI bandai pasakyt? Kad as nebandes chemijos? Kad nesuprantu kas kaip? I dont give a F... Neprivalau cia kazkam kazko irodinet, kam reikia ir idomu, tas zino ir mes bendraujam, o su tavim zmogau, nepyk, bet sunku diskutuot. Yra mano tema atskira, ten gali ir fotkes susirast ir t.t. Kas del vaistu gamybos... Nu tu cia stipriai sudavei. Nieko apie vaistu gamyba as neismanau ir nemanau, kad nors vienas cia esanciu ismano (na gal apsirikau? smile ), taip, kad ponas jus gal pats bandote kazka kazkam irodyti ar pasirodyti savo kalbomis wink

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis

#2660 2011-01-27 03:23

Kaip matau interpretavau siektiek per stiprei big_smile Nieko as nebandau pasirodyt o jei ir noreciau tai tik ne tokiom diskusijom, ir ne tokiom primityviom temom wink  Mano akimis tai tikrai neblogas variantas, tai tiek smile Pease wink Uzeisiu paziuret ka tu ten nuveikes, gal rimtai ne ant to uzsokau wink lol lol

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#2661 2011-01-27 08:07

Liudas rašė:

Alchemija kazkada buvo good, pats esu bandes. Dabar kaip as nezinau.
Pries apex nieko neturiu, viskas ten gerai. Visokios tos chemijos yra ir bus, uzrasas apex, greater ar organon dar tikrai nieko nepasako, believe me wink

Kas del treno... smile Dauzo smegenis. Chemija siaip tikrai smagu yra, gera savijauta ir t.t., bet kai ivedi trena, nu iki 225 dar dar, bet i virsu jau linksma nebuna... smile

tai va butent, pirmus buteliukus turejau, tai visiems patiko smile db nzn, nebandziau, bet girdejau nebe geru atsiliepimu.. hmm

o del vaistu, tai jo..atrodo net aplinkiniai jaucia, kad kazkas ne taip su tavim big_smile draugai, kolegos darbe smile apie mergaite net nesneku big_smile o svetimos tai isvis...is tolo, atrodo, testa uzuodzia, kaip kalytes rujodamos big_smilebig_smile (sorry, cia nieko bloga apie mergaites)

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2662 2011-01-27 08:10

baikit mano temoj nesamones sneket, po to STT sakys, kad nenormalus kepa namie kotletus is oxio big_smile

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis
Vietovė: xxx
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 3174

#2663 2011-01-27 08:21

Liudas rašė:

Marshalas rašė:

Nu matai, viska galima namie pasidaryt, bet kaip kokybe? Nu tu pats siuskis darykis. Man kazkaip nepatinka tokie dalykai. Geriau gatavas variantas ir rami galva. Anksciau greateris tikrai pora geru brandu gamino (vinis, fenilas, trenas) ir tas apkalbeta ne vienoj temoj, so nesupratau apie ka tu cia. Nelabai supratau ka tu MAN ASMENISKAI bandai pasakyt? Kad as nebandes chemijos? Kad nesuprantu kas kaip? I dont give a F... Neprivalau cia kazkam kazko irodinet, kam reikia ir idomu, tas zino ir mes bendraujam, o su tavim zmogau, nepyk, bet sunku diskutuot. Yra mano tema atskira, ten gali ir fotkes susirast ir t.t. Kas del vaistu gamybos... Nu tu cia stipriai sudavei. Nieko apie vaistu gamyba as neismanau ir nemanau, kad nors vienas cia esanciu ismano (na gal apsirikau? smile ), taip, kad ponas jus gal pats bandote kazka kazkam irodyti ar pasirodyti savo kalbomis wink

Esi kada nors bandes 500mg. As jau nebeeksperimentuosiu su tokiais kiekiais. Cia jau nei vairuoti normaliai negali. Agresija pliupsniais per ausis lenda smile

Neprisijungęs

Liudas
Varžybų dalyvis

#2664 2011-01-27 11:22

TNT rašė:

Liudas rašė:

Marshalas rašė:

Esi kada nors bandes 500mg. As jau nebeeksperimentuosiu su tokiais kiekiais. Cia jau nei vairuoti normaliai negali. Agresija pliupsniais per ausis lenda smile

Nu 500, tai ne wink Bet kiek as bandes, tai prisimerk reikedavo jei stipriau pajudi. Pastoviai nori tik gulet nes dauzo stipriai big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2665 2011-01-28 13:30

na ka, sita savaite pusiau polsio tokia isejo, tik kad krutine normaliai padariau ir tik siandien nuejau padaryti tokia trenke, kad nepamirsciau raumenu big_smile

tai padariau prisitraukimu nepilnu biski, bica, ir traukos hantelio is apacios smile

pasisveriau 99,1 kg smile itariu trenas jau isivaziavo, nes 2sav pilnos jau ir vandeniuka mina lauk smile labai gerai smile ziuriu, kad ir presas ne taip giliai pasislepes big_smile smagu visai smile

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#2666 2011-01-28 13:33

nenormalus rašė:

na ka, sita savaite pusiau polsio tokia isejo, tik kad krutine normaliai padariau ir tik siandien nuejau padaryti tokia trenke, kad nepamirsciau raumenu big_smile

tai padariau prisitraukimu nepilnu biski, bica, ir traukos hantelio is apacios smile

pasisveriau 99,1 kg smile itariu trenas jau isivaziavo, nes 2sav pilnos jau ir vandeniuka mina lauk smile labai gerai smile ziuriu, kad ir presas ne taip giliai pasislepes big_smile smagu visai smile

Laimingas zmogus esi jeigu gali viska valgyti ir presa matyti. Cia tau tevu dovana tikriausiai nykstys

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2667 2011-01-28 13:36

TNT rašė:

nenormalus rašė:

Laimingas zmogus esi jeigu gali viska valgyti ir presa matyti. Cia tau tevu dovana tikriausiai nykstys

tai kad as nevalgau visko smile  as, pvz, 1-2ieni edziau blynus, makaronus big_smile tuna su majonezu big_smile po to 3-4ieni vien ant baltymu beveik smile tokiu budu bandau suderinti, kad galeciau naudotis vienu smagiausiu malonumu gyvenime - maistu big_smile o siandien....

SVENCIU GIMTADIENI!!!! ESIU KAIP PARSAS!!!! GERSIU, KAIP KIAULE!!!! JEEEE!!! big_smilebig_smilebig_smile

Neprisijungęs

Jhonas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-04-15
Žinutės: 343

#2668 2011-01-28 13:43

Jei savo, tai sveikinimai ;]]

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2669 2011-01-28 13:44

Jhonas rašė:

Jei savo, tai sveikinimai ;]]

taip, perkopiau i 3 desimtmeti big_smile

Neprisijungęs

fanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2009-09-03
Žinutės: 2413
Atsiliepimai: 1

#2670 2011-01-28 13:47

Su Gimtadieniu , linkiu nepersivalgyt tortu ir sakociu big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2671 2011-01-28 13:47

fanis rašė:

Su Gimtadieniu , linkiu nepersivalgyt tortu ir sakociu big_smile

utiutiu cia prigrybavau big_smile gimtadienis realiai 3ieni tik kita big_smile tik siandien svenciu big_smilebig_smile

nu bet aciu big_smile

e, valgysiu tik bandeles su mesa, kuriu mergaite vakar prikepe 3 bliuuuudus big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis

#2672 2011-01-28 14:32

nenormalus rašė:

TNT rašė:

nenormalus rašė:

tai kad as nevalgau visko smile  as, pvz, 1-2ieni edziau blynus, makaronus big_smile tuna su majonezu big_smile po to 3-4ieni vien ant baltymu beveik smile tokiu budu bandau suderinti, kad galeciau naudotis vienu smagiausiu malonumu gyvenime - maistu big_smile o siandien....

SVENCIU GIMTADIENI!!!! ESIU KAIP PARSAS!!!! GERSIU, KAIP KIAULE!!!! JEEEE!!! big_smilebig_smilebig_smile

Na skamba super smile Linkiu gerai atsvesti, o sveikinsim treciadieni smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2673 2011-01-28 14:37

TNT rašė:

nenormalus rašė:

TNT rašė:

Na skamba super smile Linkiu gerai atsvesti, o sveikinsim treciadieni smile

pirma karta nuo 18-to gimtadienio as darau kazkoki paminejima smile uzmiges buvau big_smile

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis

#2674 2011-01-31 13:33

turint galvoj, kad 5ieni svenciau gimtadieni big_smile 6ienis buvo sunkus ir tik 7ieni uzskaitau, kaip normalia diena...manau neblogai siandien pasportavau smile

spaudimas 20x20, 15x70, 8x110, 6x120, 4x130, 3x140, 2+1 x145kg
plesymas 15x12, 10x22, 7x28, 5x30, 5x32kg

riesui lenkimas + presui su max svoriu + 25kg

svoris 101.7kg smile

Neprisijungęs

dhjana
buvęs drugsmylife
Registravosi: 2008-11-01
Žinutės: 1611
Atsiliepimai: 5

#2675 2011-01-31 14:27

nenormalus rašė:

turint galvoj, kad 5ieni svenciau gimtadieni big_smile 6ienis buvo sunkus ir tik 7ieni uzskaitau, kaip normalia diena...manau neblogai siandien pasportavau smile

spaudimas 20x20, 15x70, 8x110, 6x120, 4x130, 3x140, 2+1 x145kg
plesymas 15x12, 10x22, 7x28, 5x30, 5x32kg

riesui lenkimas + presui su max svoriu + 25kg

svoris 101.7kg smile

primink ka daugiau vartoji be treno, ir dozes kokios.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net