Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » elislaimis kursų LOGAS
- elislaimis1
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-01-05
- Žinutės: 393
- Atsiliepimai: 0
#126 2011-02-12 21:33
Re: elislaimis kursų LOGAS
TNT rašė:
elislaimis1 rašė:
TNT rašė:
Duona ir tuos sokoladus bei saldaines pamirsk. Js po kurso galesi varyti. Ryziu sumazink iki 3 pokeliu. Cardio butinas tau ir nepamirs plauciu mankstintiPamatysi kaip pasikeis viskas
tai žinau kad pamiršt bet iškart išeit iš visų tų gerumėlių nėra lengva ir tai gerai atsilaikau per savaite tik tiek jų suvalgiau
jo tai jei 4valgymai dėsiu po 70gr tai gausis 280gr tai apie 3pakius ryžių, nu kardio nėra galimybes daryt as labai mielu noru pabėgiočiau pvz aplink namus daug geros erdvės tam ir šiaip mėgdavau kažkada bėgiot
bet db žiema tai be šansų o salėi sakau irgi byrka... kas del anglių tai čia gausis grynai mažai priaugsiu automatiškai daug mažiau ir jėgos nieko neužmesiu bet pyzdų kas iš to daugiau jei tai riebalas.
Vandens laikyk apie 5l. O pabegioti tikrai rekomenduociau.
tiesa pamiršau po treniruotes iškart susiverčiu proteina su bcaa ir suvalgau apelsina kad greit gauti anglių blogai? gal apelsina pakeist kuo kitu?
Neprisijungęs
- elislaimis1
- Dažnas dalyvis
#127 2011-02-12 21:36
tiesa nuo pirmadienio pradedu iforce maximize čia NO tipo stiprus dėdis senas sportas čia parekomendavo tai žiurėsim nes jei anglys kris tai ir energijos bei nusiteikimo reikės papildomai iš kitur gauti
Neprisijungęs
- fanis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Danija
- Registravosi: 2009-09-03
- Žinutės: 2413
- Atsiliepimai: 1
#128 2011-02-12 22:01
kad ta pacia sokdyne ten per 5minutes su pertraukom gali slapias but nesveikai.. aisku geriausia pabegiot butu
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#129 2011-02-12 22:24
elislaimis1 rašė:
TNT rašė:
elislaimis1 rašė:
tai žinau kad pamiršt bet iškart išeit iš visų tų gerumėlių nėra lengva ir tai gerai atsilaikau per savaite tik tiek jų suvalgiaujo tai jei 4valgymai dėsiu po 70gr tai gausis 280gr tai apie 3pakius ryžių, nu kardio nėra galimybes daryt as labai mielu noru pabėgiočiau pvz aplink namus daug geros erdvės tam ir šiaip mėgdavau kažkada bėgiot
bet db žiema tai be šansų o salėi sakau irgi byrka... kas del anglių tai čia gausis grynai mažai priaugsiu automatiškai daug mažiau ir jėgos nieko neužmesiu bet pyzdų kas iš to daugiau jei tai riebalas.
Vandens laikyk apie 5l. O pabegioti tikrai rekomenduociau.
tiesa pamiršau po treniruotes iškart susiverčiu proteina su bcaa ir suvalgau apelsina kad greit gauti anglių blogai? gal apelsina pakeist kuo kitu?
Bcaa geriau gerk per trenke, o po trenkes imk proteina su karbais, gali 20 - 30g gliukozes imaisyti. Ne saldainiu, o gliukozes Apelsinas tai nezinau nebent tau jis virskinti padeda, nes as asmeniskai citrusiniu negaliu tai ir nezinau kaip yra
Neprisijungęs
- elislaimis1
- Dažnas dalyvis
#130 2011-02-12 22:48
TNT rašė:
elislaimis1 rašė:
TNT rašė:
Vandens laikyk apie 5l. O pabegioti tikrai rekomenduociau.tiesa pamiršau po treniruotes iškart susiverčiu proteina su bcaa ir suvalgau apelsina kad greit gauti anglių blogai? gal apelsina pakeist kuo kitu?
Bcaa geriau gerk per trenke, o po trenkes imk proteina su karbais, gali 20 - 30g gliukozes imaisyti. Ne saldainiu, o gliukozes
Apelsinas tai nezinau nebent tau jis virskinti padeda, nes as asmeniskai citrusiniu negaliu tai ir nezinau kaip yra
nu nevalgysiu nevalgysiu tų saldainių bet skanu ne?
Neprisijungęs
- fanis
- Dažnas senbūvis
#131 2011-02-12 22:52
va as pasirgau tai gal ~1.5 saw nedejau saldainio i burna , o saldainius patikek megstu labai geriau net i burna nedet nes paskui sustot neina
Neprisijungęs
- elislaimis1
- Dažnas dalyvis
#132 2011-02-12 22:55
fanis rašė:
va as pasirgau tai gal ~1.5 saw nedejau saldainio i burna , o saldainius patikek megstu labai
geriau net i burna nedet nes paskui sustot neina
tai sakiau per savaite tik 3saldainisu suvalgiau tai čia nestūmkit kad saldainius ryju ;D
Neprisijungęs
- fanis
- Dažnas senbūvis
#133 2011-02-12 22:58
nestumiu tik manau pamazinus biski riebalo turetu formos daug geriau matytis , kazkaip nesinori tiket kad pas tave kaip sakei po riebalu nieko gero nera
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#134 2011-02-12 23:18
elislaimis1 rašė:
tiesa nuo pirmadienio pradedu iforce maximize čia NO tipo stiprus dėdis senas sportas čia parekomendavo tai žiurėsim nes jei anglys kris tai ir energijos bei nusiteikimo reikės papildomai iš kitur gauti
Pasiimk energetiko is SS. Ir pries trenke ikalk. Pades tau palaikyti jegas kai anglys krite bus. Tik nenaudok kasdien nes pradeda priprasti organizmas ir nelabai veikia. Ji pasilik sunkiom nugaros ir koju dienom Plius surask buda cardio daryti, nes nelabi gero kas bus. Istikro yra simtai niuansu kuriu turi laikytis, bet cia kiekvienas juos turi atrasti
Ta, kad stebek save ir zinosi, kas tau geriausia.
Neprisijungęs
- elislaimis1
- Dažnas dalyvis
#135 2011-02-12 23:40
TNT rašė:
elislaimis1 rašė:
Pasiimk energetiko is SS. Ir pries trenke ikalk. Pades tau palaikyti jegas kai anglys krite bus. Tik nenaudok kasdien nes pradeda priprasti organizmas ir nelabai veikia. Ji pasilik sunkiom nugaros ir koju dienom
Plius surask buda cardio daryti, nes nelabi gero kas bus. Istikro yra simtai niuansu kuriu turi laikytis, bet cia kiekvienas juos turi atrasti
tai apėmiau, paėmiaupirmadieni bus:) o su visais tais niuansais tai irgi žinai va pvz tu gyveni sportu aš pvz ne, nieko nesakau sportai zjb bet tai nėra mano gyvenimas tai ten viska išsinagrinėti iki menkiausių smulkmenų nelabai turiu tiksla nei aš noriu koks kulturiakas varžybinis būti nei ką, šiaip normaliai pasportavusiu būti ir viskas + bet va db matot kad testas ent ilgo veikimo tik ilguose kursuose bet kaip matot pučia momentaliai, čia su tais pasakymais kad po 3-5sav pradeda veikt ilgi tai nu nesamone ta yrode TNT su deka db as rodau kad nuo test enantato jau per pirma sav užsimetė šis tas. fanis, na gal aš normaliai nemoku ryškintis jau kai užsuku anglis tai viskas byra ir eina šaibom ir lieka kaulai kažkaip nemoku po mažu.
Paskutinį kartą taisė elislaimis1 (2011-02-12 23:41)
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#136 2011-02-12 23:47
elislaimis1 rašė:
TNT rašė:
elislaimis1 rašė:
Pasiimk energetiko is SS. Ir pries trenke ikalk. Pades tau palaikyti jegas kai anglys krite bus. Tik nenaudok kasdien nes pradeda priprasti organizmas ir nelabai veikia. Ji pasilik sunkiom nugaros ir koju dienom
Plius surask buda cardio daryti, nes nelabi gero kas bus. Istikro yra simtai niuansu kuriu turi laikytis, bet cia kiekvienas juos turi atrasti
tai apėmiau, paėmiaupirmadieni bus:) o su visais tais niuansais tai irgi žinai va pvz tu gyveni sportu aš pvz ne, nieko nesakau sportai zjb bet tai nėra mano gyvenimas tai ten viska išsinagrinėti iki menkiausių smulkmenų nelabai turiu tiksla nei aš noriu koks kulturiakas varžybinis būti nei ką, šiaip normaliai pasportavusiu būti ir viskas
+ bet va db matot kad testas ent ilgo veikimo tik ilguose kursuose bet kaip matot pučia momentaliai, čia su tais pasakymais kad po 3-5sav pradeda veikt ilgi tai nu nesamone ta yrode TNT su deka db as rodau kad nuo test enantato jau per pirma sav užsimetė šis tas. fanis, na gal aš normaliai nemoku ryškintis jau kai užsuku anglis tai viskas byra ir eina šaibom ir lieka kaulai kažkaip nemoku po mažu.
Tai sutinku kiekvienam juk savo
Neprisijungęs
- mk7
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2011-01-16
- Žinutės: 78
#137 2011-02-13 01:25
TNT rašė:
elislaimis1 rašė:
TNT rašė:
Kuria pilvo dali matavai? Po plauciais ar zemiau kur talija?tiesiai per bamba.
Jeigu per bamaba, tai mesk picas ir visokias nesamones. Ir nesakyk, kad pas tave su angliais viskas tvarkoj, nes esu tikras, kad ne. Jeigu butu pasipute iskarto po plauciais tai cia normalu, nes nuo padidejusio masito suvartojimo ir skrandis puciasi. Nesupyk as tau tik gero noredamas tai sakau.
Isiterpsiu i diskusija... Turiu klausima: Ar galima sumazinti pilvo issiputima iskart po plauciais kazkokiais pratimais?
Neprisijungęs
- sportuniversal
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-05-22
- Žinutės: 457
- Atsiliepimai: 2
#138 2011-02-13 04:45
mk7 rašė:
TNT rašė:
elislaimis1 rašė:
tiesiai per bamba.Jeigu per bamaba, tai mesk picas ir visokias nesamones. Ir nesakyk, kad pas tave su angliais viskas tvarkoj, nes esu tikras, kad ne. Jeigu butu pasipute iskarto po plauciais tai cia normalu, nes nuo padidejusio masito suvartojimo ir skrandis puciasi. Nesupyk as tau tik gero noredamas tai sakau.
Isiterpsiu i diskusija... Turiu klausima: Ar galima sumazinti pilvo issiputima iskart po plauciais kazkokiais pratimais?
galima nueini i tuoleta ir pasiki. ir matuojies ant tuscio skrandzio. po plauciais skrandis prasideda tai pavalgius automatiskai daugiau rodys
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#139 2011-02-13 10:45
mk7 rašė:
TNT rašė:
elislaimis1 rašė:
tiesiai per bamba.Jeigu per bamaba, tai mesk picas ir visokias nesamones. Ir nesakyk, kad pas tave su angliais viskas tvarkoj, nes esu tikras, kad ne. Jeigu butu pasipute iskarto po plauciais tai cia normalu, nes nuo padidejusio masito suvartojimo ir skrandis puciasi. Nesupyk as tau tik gero noredamas tai sakau.
Taip galima istreniruoti diafragma ir sutraukti ta vieta. yra kvepavimo pratimas. Youtubej paieskok
Neprisijungęs
- dhjana
- buvęs drugsmylife
- Registravosi: 2008-11-01
- Žinutės: 1611
- Atsiliepimai: 5
#140 2011-02-13 10:52
provironas rašė:
mazaididelis rašė:
provironas rašė:
as pats daba sedziu 4savaite. 100mg eod tren+enanthat 500mg sav, trenas jauciasi ,darbiniai svoriai+10-15%, svoris +4kg(nors nezinau ant ko uzsimete) , testas dar nepradejo veikti,sprendziu pagal kausus. Agresija- pyktis ant ribos, sandien su masina y duobe pataikiau, sulansiau rata tai gatavas save ir ta duobe suspardyti,kai nurimsti juokas ima.
labai noreciau pamatyt kaip Provas ta duobe spardai
, o del enanthato, kad ketvirta savaite dar neveikia, tai cia biski pieva parasiai, nebent fake etna
gal ir fake,pamatysim kas bus veliau, o parasiau taip kaip as jauciu,nesakau kad visiskai nuo test jokio poveikio bet tikrai ne taip kaip nuo sustos 4savaitei.
koks enatatas?
Neprisijungęs
- ATP
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-12
- Žinutės: 1232
- Atsiliepimai: 6
#141 2011-02-13 12:09
elislaimis1 rašė:
TNT rašė:
elislaimis1 rašė:
tai apėmiau, paėmiaupirmadieni bus:) o su visais tais niuansais tai irgi žinai va pvz tu gyveni sportu aš pvz ne, nieko nesakau sportai zjb bet tai nėra mano gyvenimas tai ten viska išsinagrinėti iki menkiausių smulkmenų nelabai turiu tiksla nei aš noriu koks kulturiakas varžybinis būti nei ką, šiaip normaliai pasportavusiu būti ir viskas
+ bet va db matot kad testas ent ilgo veikimo tik ilguose kursuose bet kaip matot pučia momentaliai, čia su tais pasakymais kad po 3-5sav pradeda veikt ilgi tai nu nesamone ta yrode TNT su deka db as rodau kad nuo test enantato jau per pirma sav užsimetė šis tas. fanis, na gal aš normaliai nemoku ryškintis jau kai užsuku anglis tai viskas byra ir eina šaibom ir lieka kaulai kažkaip nemoku po mažu.
tai tu treno nevarai?
Neprisijungęs
- elislaimis1
- Dažnas dalyvis
#142 2011-02-13 12:21
ATP rašė:
elislaimis1 rašė:
TNT rašė:
tai tu treno nevarai?
ne, ryt šausiu, tik db nzn gal pakentėt biški nes ši savaitė bus truputi lieva manau, pusbrolis mire tai reikia viskuom rūpintis tai nelb šia sav bus rėžimas, bet visvien rasiu gal kada pasportuot tik su pavalgymu biški žopa jaučiu bus.
Paskutinį kartą taisė elislaimis1 (2011-02-13 12:22)
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#143 2011-02-13 12:51
elislaimis1 rašė:
ATP rašė:
elislaimis1 rašė:
tai apėmiau, paėmiaupirmadieni bus:) o su visais tais niuansais tai irgi žinai va pvz tu gyveni sportu aš pvz ne, nieko nesakau sportai zjb bet tai nėra mano gyvenimas tai ten viska išsinagrinėti iki menkiausių smulkmenų nelabai turiu tiksla nei aš noriu koks kulturiakas varžybinis būti nei ką, šiaip normaliai pasportavusiu būti ir viskas+ bet va db matot kad testas ent ilgo veikimo tik ilguose kursuose bet kaip matot pučia momentaliai, čia su tais pasakymais kad po 3-5sav pradeda veikt ilgi tai nu nesamone ta yrode TNT su deka db as rodau kad nuo test enantato jau per pirma sav užsimetė šis tas. fanis, na gal aš normaliai nemoku ryškintis jau kai užsuku anglis tai viskas byra ir eina šaibom ir lieka kaulai kažkaip nemoku po mažu.
tai tu treno nevarai?
ne, ryt šausiu, tik db nzn gal pakentėt biški nes ši savaitė bus truputi lieva manau, pusbrolis mire tai reikia viskuom rūpintis tai nelb šia sav bus rėžimas, bet visvien rasiu gal kada pasportuot tik su pavalgymu biški žopa jaučiu bus.
Tren a pilnai po sav isisiubuoja, bet jeikti iskarto pradeda. Tai aisku palauk, dar laidotuese istaskysi ten visus susinervines
Neprisijungęs
- elislaimis1
- Dažnas dalyvis
#144 2011-02-13 13:15
TNT rašė:
elislaimis1 rašė:
ATP rašė:
tai tu treno nevarai?ne, ryt šausiu, tik db nzn gal pakentėt biški nes ši savaitė bus truputi lieva manau, pusbrolis mire tai reikia viskuom rūpintis tai nelb šia sav bus rėžimas, bet visvien rasiu gal kada pasportuot tik su pavalgymu biški žopa jaučiu bus.
Tren a pilnai po sav isisiubuoja, bet jeikti iskarto pradeda. Tai aisku palauk, dar laidotuese istaskysi ten visus susinervines
ka ten pritaškysi pusbrolis kariškis buvo tai pagrabe ir laidotuvėse pilna karių bus ir ginkluota apsauga kaip priklauso karių laidotuvėse tai kai pelė po šluota sedėsi
Neprisijungęs
- boldikas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-08-23
- Žinutės: 169
#145 2011-02-13 13:18
zinai ka ? Tren-a zmones daro bebaimiais zverimis
Neprisijungęs
- elislaimis1
- Dažnas dalyvis
#146 2011-02-13 13:30
boldikas rašė:
zinai ka ? Tren-a zmones daro bebaimiais zverimis
aš ramus, dzin žinau akd trenas man su nervais nieko blogo nepadarys
Neprisijungęs
- mk7
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2011-01-16
- Žinutės: 78
#147 2011-02-13 16:02
TNT rašė:
mk7 rašė:
TNT rašė:
Jeigu per bamaba, tai mesk picas ir visokias nesamones. Ir nesakyk, kad pas tave su angliais viskas tvarkoj, nes esu tikras, kad ne. Jeigu butu pasipute iskarto po plauciais tai cia normalu, nes nuo padidejusio masito suvartojimo ir skrandis puciasi. Nesupyk as tau tik gero noredamas tai sakau.Isiterpsiu i diskusija... Turiu klausima: Ar galima sumazinti pilvo issiputima iskart po plauciais kazkokiais pratimais?
Taip galima istreniruoti diafragma ir sutraukti ta vieta. yra kvepavimo pratimas. Youtubej paieskok
Dekui!
Neprisijungęs
- mazaididelis
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-19
- Žinutės: 507
#148 2011-02-13 22:00
cia vis kalbat apie ta kardio, nezinau, man asmeniskai trenas ir kardio- prasta kombinacija, kokias 5min. apsilimui tai dar eina koki dvirati pamint, siaip ne taip, bet daugiau, tai nu na...
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#149 2011-02-13 22:29
mazaididelis rašė:
cia vis kalbat apie ta kardio, nezinau, man asmeniskai trenas ir kardio- prasta kombinacija, kokias 5min. apsilimui tai dar eina koki dvirati pamint, siaip ne taip, bet daugiau, tai nu na...
Eina ar neina - reikia Ir dar plius plauciu reikia nepamirsti
Neprisijungęs
- ATP
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-12
- Žinutės: 1232
- Atsiliepimai: 6
#150 2011-02-14 06:53
mazaididelis rašė:
normaliai tas cardio einas ant tren bent man 30min jei po treniruotes, 40min jeigu ta diena nesportuoju. bent man tai trenas tik tokia staigia pumpa duoda pvz uzlipt i auksta ar patalyne persivilkt ir t.t. o kardio jai darai tai padarai
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » elislaimis kursų LOGAS