Puslapiai: 1 … 47 48 49 50 51 … 60
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Kaip priaugti svorio?
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#1201 2012-09-08 12:02
Re: Kaip priaugti svorio?
Naglas rašė:
valba10 rašė:
Treniruokis, DAUG valgyk ir pakankamai ilsekis!
Aš valgau gan nemažai ir gan dažnai, bet pas mane labai greita medžiagų apykaita
jo visi sako kad daug valgo. parasyk ka vakar per diena suvalgiai
Neprisijungęs
- mmwiss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2010-12-11
- Žinutės: 1187
- Atsiliepimai: 5
#1202 2012-09-08 12:21
Naglas rašė:
valba10 rašė:
Aš valgau gan nemažai ir gan dažnai, bet pas mane labai greita medžiagų apykaita
Viskas paprasta neaugi , nedavagai , neuztenka kaloriju , medziagu kad augti , todel ir stovi..
Didink porcijas , dadek kalorijas , ir judesi.
Kad AUGTI tu turi suvalgyt DAUGIAU NEI ISNAUDUOJI , ir tiek.
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3732
- Atsiliepimai: 15
#1203 2012-09-08 13:28
su tom greitom medziagu apykaitom tai jau net nebejuokinga daros..pasenes bajeris
Prisijungęs
- futbolistas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-06-29
- Žinutės: 216
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#1204 2012-09-08 16:33
mmwiss rašė:
Naglas rašė:
valba10 rašė:
Viskas paprasta neaugi , nedavagai , neuztenka kaloriju , medziagu kad augti , todel ir stovi..
Kad AUGTI tu turi suvalgyt DAUGIAU NEI ISNAUDUOJI , ir tiek.
Neuztenka vien valgyt.. Reikia dar ir leist raumenims atsigaut. Persitreniravimas ir miego stoka taip pat nei i nauda..
Neprisijungęs
- valba10
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-01-13
- Žinutės: 1241
- Atsiliepimai: 1
#1205 2012-09-08 19:42
futbolistas rašė:
mmwiss rašė:
Naglas rašė:
Aš valgau gan nemažai ir gan dažnai, bet pas mane labai greita medžiagų apykaitaViskas paprasta neaugi , nedavagai , neuztenka kaloriju , medziagu kad augti , todel ir stovi..
Kad AUGTI tu turi suvalgyt DAUGIAU NEI ISNAUDUOJI , ir tiek.Neuztenka vien valgyt.. Reikia dar ir leist raumenims atsigaut. Persitreniravimas ir miego stoka taip pat nei i nauda..
Gal su treniruotemis problema, arba mazai atsipalaidauji. Reikia ziureti paciam!
Kad ugti, turi susirinkineti ~2g/kg baltymu, ~1g/kg riebalu, o visa kita is angliu. Jeigu stovi vietoj, didink angliavandeniu kieki iki tol, kol nepradesi augti.
Neprisijungęs
- tockis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-08-13
- Žinutės: 2
#1206 2012-09-19 10:30
kaip jus is riebalu galvojat raumenis uzaugint? Reikia sportuoti, daznai valgyti ir daug ilsetis. Daugelis zmoniu neskiria demesio poilsiui, tai yra didele klaida.
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#1207 2012-09-19 13:47
ir tai yra mifas kad riebalas i raumenis verciasi
Neprisijungęs
- SerT
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-09-22
#1208 2012-09-22 12:42
Sveiki, gauti jūsų patarimą.
Man reikia priaugti svorio ( Bent 10 Kg , bet kad ir kartu raumenys augtų )
Man yra beveik 15 metų, ūgis ~ 1.76 svoris ~ 56 Kg
Prisitraukineju maždaug po 11-16 kartų.
Atsispaudinėju maždaug po 25-30 kartus ( Nenoriu persistengt )
Turiu gan neblogus pilvo raumenys.
Tai ką man patartumėt?
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#1209 2012-09-22 13:01
ka tau patart? lankai sporto sale, valgai , miegi . ir priaugs . ka cia prigalvot ?
Neprisijungęs
- sharas26
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Uola
- Registravosi: 2012-06-30
- Žinutės: 290
- Atsiliepimai: 3
#1210 2012-09-22 14:23
Neprisijungęs
- SerT
- Naujas dalyvis
#1211 2012-09-22 16:46
I sporto sale neturiu galimybes vaiksciot.
O jei tiksliau su maistu? Ka valgyt, kiek kartu per diena?
Neprisijungęs
- Dufman
- Naujas dalyvis
- Žinutės: 9
#1212 2012-09-24 21:33
Va paskaityk turėtų atsakyti į tavo klausimus.
http://fitsport.lt/straipsniai/mityba-a … /vytautas/
Neprisijungęs
- Lukenzas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-10-26
- Žinutės: 24
#1213 2012-10-26 13:13
Sveiki Noreciau biskeli pagalbos is senbuviu ir tu kurie ismano apie sporta,busiu kaip ir visi tie naujokai kurie cia postino,mano ugis 190cm sveriu ~80kg,nesenai pradejau sportuoti ir noreciau priaugti mases,bent iki 95kg,na bet butu gerai ir 90
Tai vat,gal kas galetumet patarti kokius papildus ir vitaminus galeciau vartoti kurie padetu pasiekti rezultatu,mityba sioke tokia turiu susidares,bet jos truksta.. Ir dar jei galetumet patirkit kokia pratimu programa 3 ar 4dienu geriau? Iskarto aciu,kurie bandys man apdeti
Neprisijungęs
- Kano
- Gražulio parankinis
- Registravosi: 2012-06-07
- Žinutės: 2530
#1214 2012-10-26 13:35
Lukenzas rašė:
Sveiki
Noreciau biskeli pagalbos is senbuviu ir tu kurie ismano apie sporta,busiu kaip ir visi tie naujokai kurie cia postino,mano ugis 190cm sveriu ~80kg,nesenai pradejau sportuoti ir noreciau priaugti mases,bent iki 95kg,na bet butu gerai ir 90
Tai vat,gal kas galetumet patarti kokius papildus ir vitaminus galeciau vartoti kurie padetu pasiekti rezultatu,mityba sioke tokia turiu susidares,bet jos truksta.. Ir dar jei galetumet patirkit kokia pratimu programa 3 ar 4dienu geriau? Iskarto aciu,kurie bandys man apdeti
Na visu pirma yra mityba mityba ir dar karta mityba, jeigu ji bus skurdi, tai ir papildai neisgelbes, siulyciau geriau pinigus investuot i maista, o ne i papildus. Jeigu jau nusprendei, kad vistiek nori ir pirksi papildus, gali pradet nuo multivitaminu koplekso, proteino ir kokio kreatino jegai. Kas liecia programa tai jeigu darysi 3 dienu, reikes ilgiau uztrukti saleje, jeigu 4, siek tiek trumpiau ir galesi koju treniruotei skirti atskira diena, bet jeigu esi tik pradedantysis, tai siulyciau rinktis 3 dienu. Programu forume tikrai labai daug, issirink viena ir pradek sportuot.
Neprisijungęs
- Lukenzas
- Naujas dalyvis
#1215 2012-10-26 13:44
Mityba darysius normliai kaip ir turi buti o gal butu galima papildu pavadinimus,nes ju yra milojonai,o kadangi nenoriu apsipirkt,tai noriu nusipirkti ta kuris padetu,o ne siaip pinigai i tuoleta
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Atsiliepimai: 22
#1216 2012-10-26 13:46
Lukenzas rašė:
Sveiki
Noreciau biskeli pagalbos is senbuviu ir tu kurie ismano apie sporta,busiu kaip ir visi tie naujokai kurie cia postino,mano ugis 190cm sveriu ~80kg,nesenai pradejau sportuoti ir noreciau priaugti mases,bent iki 95kg,na bet butu gerai ir 90
Visi taip sako, bet dazniausiai po tais zodziais slypi sumustiniai, kazka seip uzkandu, mokykloj geda valgyti ir pns...parasyk ka valgai pirmiausia. Nereik tau tu papildu(nekalbu apie vitaminus) jei pradedi sportuot. Pacioj pradzioj greit ir taip svoris auga uzteks ir normaliai valgyti.
Bet tai tu idomus..."busiu kaip ir visi tie naujokai kurie cia postino", tai tu gal paskaityk ka tiem visiem naujokam atrasineja ir nereiks vargt rasant ta pati.
Neprisijungęs
- Kano
- Gražulio parankinis
- Registravosi: 2012-06-07
- Žinutės: 2530
#1217 2012-10-26 13:58
Lukenzas rašė:
Mityba darysius normliai kaip ir turi buti
o gal butu galima papildu pavadinimus,nes ju yra milojonai,o kadangi nenoriu apsipirkt,tai noriu nusipirkti ta kuris padetu,o ne siaip pinigai i tuoleta
Jeigu turi pinigu ir tam ir tam tai tada ok.
Multivitaminai - Optimen
Proteinas - scitec nutrition 100 whey isolate
Kreatinas - RX gold
tikrai patikrinti, geri produktai, aisku galetum pasiklaust pas viena is forumieciu, kurie pardavineja papildus, jie pakonsultuos ir sudo tikrai nepakis.
Neprisijungęs
- Lukenzas
- Naujas dalyvis
#1218 2012-10-26 14:15
samas rašė:
Lukenzas rašė:
Sveiki
Visi taip sako, bet dazniausiai po tais zodziais slypi sumustiniai, kazka seip uzkandu, mokykloj geda valgyti ir pns...parasyk ka valgai pirmiausia. Nereik tau tu papildu(nekalbu apie vitaminus) jei pradedi sportuot. Pacioj pradzioj greit ir taip svoris auga uzteks ir normaliai valgyti.
Bet tai tu idomus..."busiu kaip ir visi tie naujokai kurie cia postino", tai tu gal paskaityk ka tiem visiem naujokam atrasineja ir nereiks vargt rasant ta pati.
Kadangi einu į mokyklą dabar tai mano mityba nieko gero,neišeina jos dabar laikytis,išeina tik ryte,parėjus iš mokyklos ir prieš einant miegot.. Galim sakyt tas pats kaip jos nebūtų..
Neprisijungęs
- Lukenzas
- Naujas dalyvis
#1219 2012-10-26 14:18
Kano rašė:
Lukenzas rašė:
Mityba darysius normliai kaip ir turi buti
o gal butu galima papildu pavadinimus,nes ju yra milojonai,o kadangi nenoriu apsipirkt,tai noriu nusipirkti ta kuris padetu,o ne siaip pinigai i tuoleta
Jeigu turi pinigu ir tam ir tam tai tada ok.
Multivitaminai - Optimen
Proteinas - scitec nutrition 100 whey isolate
Kreatinas - RX gold
tikrai patikrinti, geri produktai, aisku galetum pasiklaust pas viena is forumieciu, kurie pardavineja papildus, jie pakonsultuos ir sudo tikrai nepakis.
Ačiū už patarimus,reikės pasiklausinet,o tiktų pradžia,full body 3dienų programą?
Neprisijungęs
- p0wer
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2010-11-12
- Žinutės: 54
#1220 2012-10-26 14:53
Lukenzas rašė:
samas rašė:
Lukenzas rašė:
Sveiki
Bet tai tu idomus..."busiu kaip ir visi tie naujokai kurie cia postino", tai tu gal paskaityk ka tiem visiem naujokam atrasineja ir nereiks vargt rasant ta pati.Kadangi einu į mokyklą dabar tai mano mityba nieko gero,neišeina jos dabar laikytis,išeina tik ryte,parėjus iš mokyklos ir prieš einant miegot.. Galim sakyt tas pats kaip jos nebūtų..
Matai ka pats rasai? Su tokia mityba nieko tu nepasieksi, ir jei tau nera galimybes normaliai maitintis, tai mesk si sporta, nes tik organizmo kankinimas.. i aerobika tau nebent, ir tai sunkiai.
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Atsiliepimai: 22
#1221 2012-10-26 16:28
Lukenzas rašė:
samas rašė:
Lukenzas rašė:
Sveiki
Bet tai tu idomus..."busiu kaip ir visi tie naujokai kurie cia postino", tai tu gal paskaityk ka tiem visiem naujokam atrasineja ir nereiks vargt rasant ta pati.Kadangi einu į mokyklą dabar tai mano mityba nieko gero,neišeina jos dabar laikytis,išeina tik ryte,parėjus iš mokyklos ir prieš einant miegot.. Galim sakyt tas pats kaip jos nebūtų..
va butent taip ir sakiau kad yra. Kas tau draudzia mokykloj valgyti? Nesakyk kad valgykloj nesamones duoda ir pns, nes visada gali is namu pasiimt gatavo normalaus maisto. O is papildu tai proteinas po treniruotes tiktu, bet jei nevalgai tai cia lasas juroj ir pinigai vejais.
Neprisijungęs
- Lukenzas
- Naujas dalyvis
#1222 2012-10-26 17:45
samas rašė:
Lukenzas rašė:
samas rašė:
va butent taip ir sakiau kad yra. Kas tau draudzia mokykloj valgyti? Nesakyk kad valgykloj nesamones duoda ir pns, nes visada gali is namu pasiimt gatavo normalaus maisto. O is papildu tai proteinas po treniruotes tiktu, bet jei nevalgai tai cia lasas juroj ir pinigai vejais.
supranti tokį dalyką,kad nesenai pradėjau sportuot,ir tik dabar mityba darysius,bet aš noriu dar su papildais,kad lengviau būtų,jei aš viską mokečiau ir žinočiau,tikrai čia neklausinėčiau.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#1223 2012-10-26 18:07
bet nusimuilinai nuo klausimo KAS TRUKDO PASIIMT I MOKYKLA?
Neprisijungęs
- Lukenzas
- Naujas dalyvis
#1224 2012-10-26 18:19
MrBurbulas rašė:
bet nusimuilinai nuo klausimo KAS TRUKDO PASIIMT I MOKYKLA?
nebuvau pagalvojęs :-D
Neprisijungęs
- rolka78
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2010-06-29
- Žinutės: 5285
- Atsiliepimai: 21
#1225 2012-10-26 18:19
Lukenzas rašė:
samas rašė:
Lukenzas rašė:
Kadangi einu į mokyklą dabar tai mano mityba nieko gero,neišeina jos dabar laikytis,išeina tik ryte,parėjus iš mokyklos ir prieš einant miegot.. Galim sakyt tas pats kaip jos nebūtų..
supranti tokį dalyką,kad nesenai pradėjau sportuot,ir tik dabar mityba darysius,bet aš noriu dar su papildais,kad lengviau būtų,jei aš viską mokečiau ir žinočiau,tikrai čia neklausinėčiau.
Su papildais lengviau nebus.Valgyt reikia gera maista ir tarp valgymu kist koki tai papilda.Ten koks seikeris mass gainerio neatstos normalaus maisto.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 47 48 49 50 51 … 60
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Kaip priaugti svorio?