Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

karol1s
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-04-11
Žinutės: 8
Atsiliepimai: 0

#76 2008-04-27 22:41

Re: Sanarių traškėjimas

Na man tai aš tikslai nežinau ar sąnarys traška, bet kojoje ten kur lenkiasi prie kirkšnių (nu kur dubens kaulai) tai dešine koja jai stovedamas arba lygiagretėse sulenkiu daugiau nei 90 laipsnių, lenkiant atgal girdisi toks lyg trakštelėjimas, kuris manau girdėtis turėtu ir kitam prie manės stovinčiam žmogui. Gal kas žino kas čia maždaug būtų?

Neprisijungęs

nekantri
Naujas dalyvis
Vietovė: Kaunas-Tauragė
Registravosi: 2008-01-06
Žinutės: 15

#77 2008-05-01 12:02

karol1s rašė:

Na man tai aš tikslai nežinau ar sąnarys traška, bet kojoje ten kur lenkiasi prie kirkšnių (nu kur dubens kaulai) tai dešine koja jai stovedamas arba lygiagretėse sulenkiu daugiau nei 90 laipsnių, lenkiant atgal girdisi toks lyg trakštelėjimas, kuris manau girdėtis turėtu ir kitam prie manės stovinčiam žmogui. Gal kas žino kas čia maždaug būtų?

Va va, man lygiai tas pats kaip ir tau, tik su kaire koja! Toj pacioj vietoj kai sulenkiu 90 laipsniu kampu ir leidziu koja atgal kazkas traska, lyg uzsikabina toj vietoj.. Anksciau maniau, kad del stuburo, o db treneris uzsimine lyg klubo sanario beda gali cia but. Db kai darau ivairesniu pratimu kojom, man su ta koja sunkiau darosi ir veliau pradeda ji tirpti man. Arba reikia mest pratimus kojoms daryt arba nezinau. Kai dare klubu rentgeno nuotrauka nieko nemate, nezinau sad Man jau metai laiko, kaip konkreciai ta vieta traska, kazkas negerai... Visi sako gerk papildu, sanariams zelatinos reikia ir t.t., niekas nesupranta, o zinau, kad negerai.

Neprisijungęs

sportmenas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-04-28
Žinutės: 26

#78 2008-05-07 14:04

noreciau paklausti gal yra kokiu konkreciu pratimu kelio sanariams, nes darydamas cardio treiruotes, mokykloj begdamas laiptais ir seip vakare jauciu dideli nuovargi keliuose. smile

Neprisijungęs

Ygnas91
Naujas dalyvis
Vietovė: TauRaGe,,,
Registravosi: 2009-07-21
Žinutės: 2

#79 2009-07-21 15:54

Man ir traska ...  Bet ziauriausiai tai  desines kojos kelenas, kai gauna didesni swori ... tai wisa sawo swori nukeliu ant kares big_smile jau nerwai ima big_smile..
   as ir wartoju db Flexit Drink jau baigiu suwartoti ,bet niekas i nauda neisejo ....

Neprisijungęs

Reniz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-03-06
Žinutės: 437

#80 2009-07-21 17:11

Ygnas91 rašė:

Man ir traska ...  Bet ziauriausiai tai  desines kojos kelenas, kai gauna didesni swori ... tai wisa sawo swori nukeliu ant kares big_smile jau nerwai ima big_smile..
   as ir wartoju db Flexit Drink jau baigiu suwartoti ,bet niekas i nauda neisejo ....

Animal Flex pabandyk smile

Neprisijungęs

Mityba
Naujas dalyvis
Vietovė: Ireland
Registravosi: 2009-05-08
Žinutės: 23

#81 2009-07-26 20:13

Sveiki gal neitema as cia bet noreciau paklaust ka daryti jai nugara traska smarkiai ?roll

Neprisijungęs

dovis
Dažnas dalyvis
Vietovė: RDV "Cool Gym"
Registravosi: 2007-03-13
Žinutės: 257

#82 2009-07-26 22:01

Mityba rašė:

Sveiki gal neitema as cia bet noreciau paklaust ka daryti jai nugara traska smarkiai ?roll

butent kurioj vietoj traska?

Neprisijungęs

Mityba
Naujas dalyvis

#83 2009-07-27 12:48

Virsui nugaros.hmm

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#84 2009-07-27 13:46

.

Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 22:13)

Neprisijungęs

Dopamine
buvęs elijus
Vietovė: Luton
Registravosi: 2007-08-18
Žinutės: 1670
Atsiliepimai: 5

#85 2009-07-27 15:49

kas galetu but mano peciui, jeigu uzdejus ant jo ranka ir sukiojant peti jauciu kaip viskas ten traska. Lyg tas sanarys butu ne savo vietoje.

Neprisijungęs

Mityba
Naujas dalyvis

#86 2009-07-27 17:34

dovis rašė:

Mityba rašė:

Virsui nugaros sake pazystama daktare kad pameginti pas masaziste aiti ar kas dar galetu apdeti ?roll

Neprisijungęs

dovis
Dažnas dalyvis
Vietovė: RDV "Cool Gym"
Registravosi: 2007-03-13
Žinutės: 257

#87 2009-07-27 20:34

Mityba rašė:

dovis rašė:

Mityba rašė:

Virsui nugaros sake pazystama daktare kad pameginti pas masaziste aiti ar kas dar galetu apdeti ?roll

Ziurint pas kokia masaziste eisi big_smile Bet seip gal ir padetu masazai,pabandyk smile uz pabandyma nieks manau per galva neduos smile

Neprisijungęs

Mityba
Naujas dalyvis

#88 2009-07-29 20:15

dovis rašė:

Mityba rašė:

dovis rašė:

Ziurint pas kokia masaziste eisi big_smile Bet seip gal ir padetu masazai,pabandyk smile uz pabandyma nieks manau per galva neduos smile

na neblogai butu ir ero manau  big_smile Gal pameginti Zuvies tauku dar gerti ?stanga

Neprisijungęs

oVytiso
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-09-19
Žinutės: 5

#89 2009-09-19 20:29

Sveiki, man 14 metų ir kai darau paprasčiausius pritūpimus man baisiai kojos traška. kairė ypač, na joje lyg kas, kai pritupi "tik" atsilenki "tak" ir taip pastoviai net nesinori tu pritupimu daryt ....
Gal reiktų taip kokių vitaminų ar žuvų taukų?

Neprisijungęs

DeGrigo
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-08-26
Žinutės: 132

#90 2009-09-19 20:32

O realiai traska ar ir skauda... Nes pavizduj pas mane koju sanariai supjauti man traska ir skauda ir tikrai as nebegaliu didelio demesio skirti tada apeinu ta dali... big_smile

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#91 2009-09-19 21:57

oVytiso rašė:

Sveiki, man 14 metų ir kai darau paprasčiausius pritūpimus man baisiai kojos traška. kairė ypač, na joje lyg kas, kai pritupi "tik" atsilenki "tak" ir taip pastoviai net nesinori tu pritupimu daryt ....

Kiek girdėjau traškėjimas nėra geras ženklas. Man kai pradeda traškėt, kalu gliukozaminą+chondroitiną+žuvų taukus ir dingsta. Dabar pertrauką padariau vėl visas trašku brašku, reiks vėl pasiimt.

Neprisijungęs

olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#92 2009-09-19 22:02

Butelis rašė:

oVytiso rašė:

Kiek girdėjau traškėjimas nėra geras ženklas. Man kai pradeda traškėt, kalu gliukozaminą+chondroitiną+žuvų taukus ir dingsta. Dabar pertrauką padariau vėl visas trašku brašku, reiks vėl pasiimt.

Nu as girdejau kitaip, kai butelio korke traska, tai sako liuks, o po to i sveikata

Neprisijungęs

DeGrigo
Atkaklus dalyvis

#93 2009-09-19 22:05

nykstys

O tai kaip tada realiai tas Animal Flex?

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#94 2009-09-19 22:09

olegaskimanas rašė:

Butelis rašė:

oVytiso rašė:

Nu as girdejau kitaip, kai butelio korke traska, tai sako liuks, o po to i sveikata

Tas trakštelėjimas ir šnypštelėjimas tuoj atsitiks, einu žiūrėt kaip jugoslavai tarpusavy kapojas big_smile
Apie Animal flex tik gerus atsiliepimus girdėjau. Na kaina nebent kandžiojas

Neprisijungęs

olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#95 2009-09-19 22:09

DeGrigo rašė:

nykstys

O tai kaip tada realiai tas Animal Flex?

gali megint Flex, arba ka prase butelis, bet realiai su tais traskesiais nejuokauk, suvarysi dar kojas

Neprisijungęs

DeGrigo
Atkaklus dalyvis

#96 2009-09-19 22:26

As tai jau del tu traskesiu ko tik nedares, ir operacija apturejas ir gliukozaminu primumpaves bet kaip nieko taip nieko... Svarbu kad neatsitiktu vaikinukui taip nuo 14 metu kaip jis ten rase...

Neprisijungęs

oVytiso
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-09-19
Žinutės: 5

#97 2009-09-21 16:15

O sakot tada pas seimos gydytoja eit ir zet ka ten pasakys?

Neprisijungęs

DeGrigo
Atkaklus dalyvis

#98 2009-09-21 16:31

Nu ka jie gali pasakyt, manau nieko... Man ta traskesi tyre tie sundaktariai apie 4-5 metus kol nuejau tikrai pas gera specelista kuris kaip is dangau nukrito, sako operacija, nu bet nepadejo... Mano atveju jie tuos metus tempe ir sake kad noriu nusimuilinti is armijos juokdariai, israsys kokio gliukosamino ar dar kokio velnio ir pasibaiks ju visi isvedziojimai...

Neprisijungęs

real_deal
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-02-21
Žinutės: 39

#99 2009-09-22 14:51

Pas mane viskas traska, nugara, pirstai, kaklas, riesai, keliai, peciai, bet del to nematau jokiu problemu, nejauciu jokio skausmo.

Neprisijungęs

DeGrigo
Atkaklus dalyvis

#100 2009-09-22 20:01

Tai tada dziaugtis turetum kad tau nera jokio skausmo...

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net