Puslapiai: 1 … 220 221 222 223 224 … 242
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Bendro pobūdžio pagalba
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-04-16
- Žinutės: 4833
- Atsiliepimai: 30
#5526 2014-05-30 04:11
Re: Bendro pobūdžio pagalba
Pradziamokslis03 rašė:
Sveiki, gal kas
nors galetumet pakonsultuoti, turiu problema nevienodas rankas ir
nelabai nusimanau kaip susidaryti programa raumenu auginimui kad jas
issilygint. Turiu papildu tableciu pavidale: BCAA, KRE ALKALYN, ZMA X
dar turiu proteinu Big Mass, Protein 80 ir Plasme Whey Protein ir turiu
Sustanon cia jau is kitos serijos..ka reiketu gert po ko? . Neturiu
galimybes eit i sale, namuose turiu Multigym aparata ir hanteliu Mano
ugis 1.79 svoris 76 kg
jei rimtai nori kad rankos susilygintu tai sauk ryt sustanon ,o tada ryt visa diena drocink su ta silpna.poryt turetu but vienodos.retai cia uzsuku,malonu kai galiu patart jaunimui.
Neprisijungęs
- Kudoist
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2013-01-05
- Žinutės: 73
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 0
#5527 2014-06-09 22:29
Kaip issisukt is tokios situacijos,kad nera galimybes valgyt daug mesos? I savaite gal viena kart galiu normaliai jos suvalgyt,kadangi mama turi islaikyt keturis zmones viena,tai su ta mesa taip ir gaunas,kad neperka kiekviena diena. Imanoma susidaryt mityba beveik be mesos? Ar cia jau nelabai kas gaunasi?
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#5528 2014-06-09 22:36
Kudoist rašė:
Kaip issisukt is tokios situacijos,kad nera galimybes valgyt daug mesos? I savaite gal viena kart galiu normaliai jos suvalgyt,kadangi mama turi islaikyt keturis zmones viena,tai su ta mesa taip ir gaunas,kad neperka kiekviena diena. Imanoma susidaryt mityba beveik be mesos? Ar cia jau nelabai kas gaunasi?
kiausiniai, varske
o jei perkat visokias sasyskas, rukytas desras. tai perkalbek mama, kad pirktu normalia mesa. nes kg kaina tokia pati ar net mazesne
Neprisijungęs
- Sarunas25
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2013-10-27
- Žinutės: 69
#5529 2014-06-09 23:22
NATURAL1978 rašė:
Pradziamokslis03 rašė:
Sveiki, gal kas
nors galetumet pakonsultuoti, turiu problema nevienodas rankas ir
nelabai nusimanau kaip susidaryti programa raumenu auginimui kad jas
issilygint. Turiu papildu tableciu pavidale: BCAA, KRE ALKALYN, ZMA X
dar turiu proteinu Big Mass, Protein 80 ir Plasme Whey Protein ir turiu
Sustanon cia jau is kitos serijos..ka reiketu gert po ko? . Neturiu
galimybes eit i sale, namuose turiu Multigym aparata ir hanteliu Mano
ugis 1.79 svoris 76 kgjei rimtai nori kad rankos susilygintu tai sauk ryt sustanon ,o tada ryt visa diena drocink su ta silpna.poryt turetu but vienodos.retai cia uzsuku,malonu kai galiu patart jaunimui.
D
Neprisijungęs
- wDanielius
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-06-13
- Žinutės: 3
#5530 2014-06-13 13:45
Sveiki, norėčiau paklausti, jeigu vietoj atsilenkimų (pvz. 30 k.) daryčiau pratimą "plank" (pvz. irgi 30s), tai ar efektas būtų panašus presui (ar jis augtų panašiu tempu)? Nes nepatinka man tie atsilenkimai, "plankas" geriau.
"Plankas": http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 … GUTiqGZ_cA
Neprisijungęs
- RAMZIS III
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-12-02
- Žinutės: 1809
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 3
#5531 2014-06-13 14:38
wDanielius rašė:
Sveiki, norėčiau paklausti, jeigu vietoj atsilenkimų (pvz. 30 k.) daryčiau pratimą "plank" (pvz. irgi 30s), tai ar efektas būtų panašus presui (ar jis augtų panašiu tempu)? Nes nepatinka man tie atsilenkimai, "plankas" geriau.
"Plankas": http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 … GUTiqGZ_cA
Neaugs ne vienu, nei kitu atveju.
Neprisijungęs
- wDanielius
- Naujas dalyvis
#5532 2014-06-13 15:38
Nu tai kažkiek vistiek augs, nedarysiu aš ten gi trisdešimt, daugiau darysiu. Tik vat klausiu koks skirtumas tarp tų dviejų pratimų
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Atsiliepimai: 22
#5533 2014-06-13 16:11
Neprisijungęs
- wDanielius
- Naujas dalyvis
#5534 2014-06-14 11:28
Dėkui, to ir reikėjo
Neprisijungęs
- derype
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-06-17
- Žinutės: 35
#5535 2014-06-17 19:35
Sveiki, taigi, situacija pakankamai paprasta, kažkada vartojau proteina, megabol new mass mutation, ir taip gavosi, kad tuo metu kaip supratau užpuolė roto virusas (čia tas kai vemiama), ir galima sakyt prieš vėmimą nesenai gėriau geinerį, na ką atsirgau parą laiko. po poros dienų atsigaves galvoju lengvą kardio darysiu, pasidariau geinerį, ir ką jūs manot? mane baisiai pykina bananų kvapas (tokio skonio proteinas buvo) nu okey, bandžiau darytis su ledais, sirupais... deja, po viruso jau nebegalėjau net užuosti to bananų kvapo kuris iki tol man labai patikdavo. Pardaviau aš tą bankę, ir dabar po metų laiko nusipirkau http://www.proteinas.lt/lt/papildas/act … ypes-25-kg vanilinį, deja, šitas taip pat labai sunkiai geriasi, įpatingai, pliusas tas kad šitą praryjų, kai tuo tarpu nuo megabolo užsičiaupdavo burna.
Kažką googlinau ir kažkas ten angliškuose saituose rašoma apie protein nausea. bet manau kad man kažkas nesamoningo nutiko dėl ko aš netoleruoju proteino skonio. Taigi, gal kažkam kažkas panašaus buvo? Gal galit pasidalint receptu užmušančiu skonį? Kaip man suktis šitoj padėtyj?
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
#5536 2014-06-18 00:10
derype rašė:
Sveiki, taigi, situacija pakankamai paprasta, kažkada vartojau proteina, megabol new mass mutation, ir taip gavosi, kad tuo metu kaip supratau užpuolė roto virusas (čia tas kai vemiama), ir galima sakyt prieš vėmimą nesenai gėriau geinerį, na ką atsirgau parą laiko. po poros dienų atsigaves galvoju lengvą kardio darysiu, pasidariau geinerį, ir ką jūs manot? mane baisiai pykina bananų kvapas (tokio skonio proteinas buvo) nu okey, bandžiau darytis su ledais, sirupais... deja, po viruso jau nebegalėjau net užuosti to bananų kvapo kuris iki tol man labai patikdavo. Pardaviau aš tą bankę, ir dabar po metų laiko nusipirkau http://www.proteinas.lt/lt/papildas/act … ypes-25-kg vanilinį, deja, šitas taip pat labai sunkiai geriasi, įpatingai, pliusas tas kad šitą praryjų, kai tuo tarpu nuo megabolo užsičiaupdavo burna.
Kažką googlinau ir kažkas ten angliškuose saituose rašoma apie protein nausea. bet manau kad man kažkas nesamoningo nutiko dėl ko aš netoleruoju proteino skonio. Taigi, gal kažkam kažkas panašaus buvo? Gal galit pasidalint receptu užmušančiu skonį? Kaip man suktis šitoj padėtyj?
visu pirma nusipirk normalu proteina/gaineri ir baigsis visos problemos.
tas tavo proteinas nr.2 as suniui tokio neduociau...
zodziu atliekas geri ir tikiesi ipatingo skonio ar dar kazko... nenustebciau kad ir vemiai nuo to megabol savo...
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-04-16
- Žinutės: 4833
- Atsiliepimai: 30
#5537 2014-06-18 04:55
Kudoist rašė:
Kaip issisukt is tokios
situacijos,kad nera galimybes valgyt daug mesos? I savaite gal viena
kart galiu normaliai jos suvalgyt,kadangi mama turi islaikyt keturis
zmones viena,tai su ta mesa taip ir gaunas,kad neperka kiekviena diena.
Imanoma susidaryt mityba beveik be mesos? Ar cia jau nelabai kas
gaunasi?
o kam dabar lengva.?bandyk i diena bent 5 kiausinius isaut jei ta diena nera mesos.tai bus pigiausias varijantas.plius gelezis, vitaminas b del to man geriau nei varske.
Neprisijungęs
- derype
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-06-17
- Žinutės: 35
#5538 2014-06-18 20:58
zaliasss rašė:
derype rašė:
Kažką googlinau ir kažkas ten angliškuose saituose rašoma apie protein nausea. bet manau kad man kažkas nesamoningo nutiko dėl ko aš netoleruoju proteino skonio. Taigi, gal kažkam kažkas panašaus buvo? Gal galit pasidalint receptu užmušančiu skonį? Kaip man suktis šitoj padėtyj?visu pirma nusipirk normalu proteina/gaineri ir baigsis visos problemos.
zodziu atliekas geri ir tikiesi ipatingo skonio ar dar kazko... nenustebciau kad ir vemiai nuo to megabol savo...
Supratau, ačiū už apšviečiantį patarimą.
Galbūt parekomenduotum kokybišką produktą? Iš anksto dėkoju.
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
#5539 2014-06-19 00:04
derype rašė:
zaliasss rašė:
derype rašė:
Kažką googlinau ir kažkas ten angliškuose saituose rašoma apie protein nausea. bet manau kad man kažkas nesamoningo nutiko dėl ko aš netoleruoju proteino skonio. Taigi, gal kažkam kažkas panašaus buvo? Gal galit pasidalint receptu užmušančiu skonį? Kaip man suktis šitoj padėtyj?visu pirma nusipirk normalu proteina/gaineri ir baigsis visos problemos.
zodziu atliekas geri ir tikiesi ipatingo skonio ar dar kazko... nenustebciau kad ir vemiai nuo to megabol savo...Supratau, ačiū už apšviečiantį patarimą.
Galbūt parekomenduotum kokybišką produktą? Iš anksto dėkoju.
kokybe turetu parekomenduoti ten kur perkiesi
apsviesti klienta apie sudeti ir kad negeriama bruda parduoda
Neprisijungęs
- TESTASSS
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-06-21
- Žinutės: 2
#5540 2014-06-21 18:21
sveiki,noreciau paklausti kaip geriausei vartoti trenabol 100 ir testosterona,kiek ml reiketu leistis ir kas kiek laiko kad butu geri rezultatai,as nesu profesionalas kulturizme tad gal galetu kas patarti man? mano ugis 182cm svoris 85kg.is anksto dekoju
Neprisijungęs
- Sarunas25
- Kalbus dalyvis
#5541 2014-06-22 10:46
TESTASSS rašė:
sveiki,noreciau paklausti kaip geriausei vartoti trenabol 100 ir testosterona,kiek ml reiketu leistis ir kas kiek laiko kad butu geri rezultatai,as nesu profesionalas kulturizme tad gal galetu kas patarti man? mano ugis 182cm svoris 85kg.is anksto dekoju
Ne cia papuolei, eik i narkomanai.net ten tau pades, jie zino viska apie adatas
Neprisijungęs
- Neprivalges
- mentai kompą grąžino
- Vietovė: Pussyland
- Registravosi: 2013-12-23
- Žinutės: 5316
- Atsiliepimai: 15
#5542 2014-06-22 14:15
Sarunas25 rašė:
TESTASSS rašė:
Ne cia papuolei, eik i narkomanai.net ten tau pades, jie zino viska apie adatas
neatidaro to tinklapio.
Neprisijungęs
- Sarunas25
- Kalbus dalyvis
#5543 2014-06-22 14:39
Daugiau privalgyk, tada bandyk
Neprisijungęs
- NoSwear
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-11-18
- Žinutės: 37
#5544 2014-06-28 23:13
Sveiki, noriu paklausit, ar apsimoka daryti kardio, jei norima priaugti masės? Ar nuo kardio nenukris svoris? Jei galima, tai kiek kartų per savaite reikėtų bėgioti?
Neprisijungęs
- RAMZIS III
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-12-02
- Žinutės: 1809
- Atsiliepimai: 3
#5545 2014-06-29 10:36
NoSwear rašė:
Sveiki, noriu paklausit, ar apsimoka daryti kardio, jei norima priaugti masės? Ar nuo kardio nenukris svoris? Jei galima, tai kiek kartų per savaite reikėtų bėgioti?
Viskas priklauso nuo kaloriju.
Neprisijungęs
- Mxv
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-12-02
- Žinutės: 834
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 1
#5546 2014-06-29 18:17
RAMZIS III rašė:
NoSwear rašė:
Viskas priklauso nuo kaloriju.
Kardio apsimoka daryt visada, tiesiog daryk mažiau.
Neprisijungęs
- NoSwear
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2013-11-18
- Žinutės: 37
#5547 2014-06-29 18:43
Aišku, dėkui už atsakymus
Neprisijungęs
- andrelis12
- Išmestas
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-11-01
- Žinutės: 387
- Įspėjimai: 3
#5548 2014-07-01 21:17
Sveiki kokių pratimų patartumete krepšinikui namų salygomis padidinti šuolį bei sutivrtinti kojas ?
15 metų 193-4 ūgis 79-81 svoris,Ir dar koki maistą valgyti,kad nepavargdi per varžybas,nes žaidžiu iš 40 min 30-35 min,nu tarkim,kad mažiau pavargčiau.
Ačiū.
Neprisijungęs
- apetitas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2014-04-02
- Žinutės: 608
#5549 2014-07-01 21:22
andrelis12 rašė:
Sveiki kokių pratimų patartumete krepšinikui namų salygomis padidinti šuolį bei sutivrtinti kojas ?
15 metų 193-4 ūgis 79-81 svoris,Ir dar koki maistą valgyti,kad nepavargdi per varžybas,nes žaidžiu iš 40 min 30-35 min,nu tarkim,kad mažiau pavargčiau.
Ačiū.
Pliometriniai pratimai. Pašokinėk ant taburetės, stalo, su virvute, ant vienos kojos ir pan.
Neprisijungęs
- apetitas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2014-04-02
- Žinutės: 608
#5550 2014-07-01 21:23
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 220 221 222 223 224 … 242
- Pradžia