Puslapiai: 1 … 101 102 103 104 105 … 112
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Masės auginimo programos
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-04-16
- Žinutės: 4833
- Atsiliepimai: 30
#2551 2015-01-21 01:32
Re: Masės auginimo programos
Omni rašė:
50g glukozės + šokoladukai
visokie, bandelės. Trauka 90proc nuo max efforto pastoviai eina. Atg
front squatai kaip nieko. Kad riaugėju šokoladu tai čia kita kalba. Ir
mano treniruotė trunka laaabai ilgai.
sveikinu.su kiek kg tupineji?su kiek trauki?idomu tiesiog.
Neprisijungęs
- Omni
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2014-12-22
- Žinutės: 602
- Atsiliepimai: 3
#2552 2015-01-21 01:33
Fsq 120 5x5, 140 3x3, trauka 200 3x5, 220 3x3, 240 max. per treniruotę 3-4L vandens, trenirutė trunka ~3h, pratimų max 3-5. Pertraukos didelės labai, iki 5min tarp serijų.
Paskutinį kartą taisė Omni (2015-01-21 01:34)
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
#2553 2015-01-21 01:40
Omni rašė:
50g glukozės + šokoladukai
visokie, bandelės. Trauka 90proc nuo max efforto pastoviai eina. Atg
front squatai kaip nieko. Kad riaugėju šokoladu tai čia kita kalba. Ir
mano treniruotė trunka laaabai ilgai.
su kiek spaudime,traukoj ir squate dirbi.?idomu tiesiog
Neprisijungęs
- Omni
- Dažnas dalyvis
#2554 2015-01-21 01:42
Gi viršuj parašyta. Tik spaudimas 120kg 5x5, 140 3x3
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
#2555 2015-01-21 01:43
Omni rašė:
Fsq 120 5x5, 140 3x3, trauka
200 3x5, 220 3x3, 240 max. per treniruotę 3-4L vandens, trenirutė
trunka ~3h, pratimų max 3-5. Pertraukos didelės labai, iki 5min tarp
serijų.
saunu girdet ,svoriai nemazi.mano max ka keliau tai mirtina be dirzo 220,bet dirdavau 180 kart 6 ,squat vaikiskas 140 kart 6,spaudima esu padares 150kart 5. cia PB.bet man per tren niekas saldus neina,velia
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
#2556 2015-01-21 01:45
Omni rašė:
Gi viršuj parašyta. Tik spaudimas 120kg 5x5, 140 3x3
netycia antra kart issiunciau.o kiek tau m?kiek metu sportuoji?
Neprisijungęs
- Omni
- Dažnas dalyvis
#2557 2015-01-21 01:46
Na aš irgi stengiuosi nesaldžiai, pvz šokoladukai tai tie Corny big su sezamais. Va bandžiau kartą proteiną gert per treniruotę, sporto pradžioj. Po to tai tikrai geriau nė nesilankstyt, nes atpilt lengviau, nei lengva.
Aš apie savo bio nenoriu išsiplėsti per daug. metų arti 30. Sportas ~5 metai. Tik pirmi keli buvo lengvosios atletikos lavinimai, plyometriniai pratimai, šuolis į tolį ir t.t., tik neseniai prie štangų rimtai prisėdau, prieš kokius tris metus.
Paskutinį kartą taisė Omni (2015-01-21 01:48)
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
#2558 2015-01-21 01:50
Omni rašė:
Ryji gliukozę kas kelis setus ir ramu.
galvoju,jei tu treniruote sutrumpintum per puse tai kiek energijos sutaupytum kuria tu vejais istaskai.manau rezultatai sokteltu.o dabar varai kaip katorgoi 3val.nu tokio dar nemates
Neprisijungęs
- Bigger
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-09-08
- Žinutės: 2227
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 9
#2559 2015-01-21 01:50
Omni rašė:
Na aš irgi stengiuosi nesaldžiai, pvz šokoladukai tai tie Corny big su sezamais. Va bandžiau kartą proteiną gert per treniruotę, sporto pradžioj. Po to tai tikrai geriau nė nesilankstyt, nes atpilt lengviau, nei lengva.
Aš apie savo bio nenoriu išsiplėsti per daug. Bet sportas ~5 metai. Tik pirmi keli buvo lengvosios atletikos lavinimai, plyometriniai pratimai, šuolis į tolį ir t.t., tik neseniai prie štangų rimtai prisėdau, prieš kokius tris metus.
pagal tavo pakartojimu skaiciu panasiau kad dirbi jegai, auginimui irgi tokias ilgas tren darai, ar neskirstai, varai kaip patinka?
Neprisijungęs
- Omni
- Dažnas dalyvis
#2560 2015-01-21 01:51
Tai pas mane esmė, kad pertraukos tarp setų iki 5min. Jei penki setai, tai ir gaunasi ~30min vienam pratimui, 25 pakartojimams. Kaip tik čia ne katorga, o atsipūtimas.
Bigger,
O aš neskirstau . Įpratau low reps dirbt, tai ir dirbu. Nėra man skirtumo masę augint ar ne. Jei auga, tai auga, krenta, tai krenta. Darbe sunkiai dirbu, tai kaip sakant ne tiek man ir rūpi augint ar mest. Mėgstu sportuot ir tiek.
Paskutinį kartą taisė Omni (2015-01-21 01:53)
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
#2561 2015-01-21 01:53
Omni rašė:
Na aš irgi stengiuosi
nesaldžiai, pvz šokoladukai tai tie Corny big su sezamais. Va bandžiau
kartą proteiną gert per treniruotę, sporto pradžioj. Po to tai tikrai
geriau nė nesilankstyt, nes atpilt lengviau, nei lengva.
Aš apie savo bio nenoriu išsiplėsti per daug. metų arti 30. Sportas ~5
metai. Tik pirmi keli buvo lengvosios atletikos lavinimai, plyometriniai
pratimai, šuolis į tolį ir t.t., tik neseniai prie štangų rimtai
prisėdau, prieš kokius tris metus.
bio tavo neidomi,cia as linkes atviraut.aisku stazas 5 m.nu eigoj pmatysi kad per valanda galima padaryt daugiau nei per 3.ateisi iki to.o dabar dar kupinas entuziazmo tai varyk,kaifuok
Neprisijungęs
- Bigger
- Dažnas senbūvis
#2562 2015-01-21 01:58
Omni rašė:
Tai pas mane esmė, kad pertraukos tarp setų iki 5min. Jei penki setai, tai ir gaunasi ~30min vienam pratimui, 25 pakartojimams. Kaip tik čia ne katorga, o atsipūtimas.
Bigger,
O aš neskirstau . Įpratau low reps dirbt, tai ir dirbu. Nėra man skirtumo masę augint ar ne. Jei auga, tai auga, krenta, tai krenta. Darbe sunkiai dirbu, tai kaip sakant ne tiek man ir rūpi augint ar mest. Mėgstu sportuot ir tiek.
as ir iprates buvau ant low reps, bet dbr nematau prasmes, nes raumuo geriau issidriba daugiau pakartojimu darant ir traumos tikimybe mazesne ir pertrauku nereikia ilgu tokiu, aisku svoriai ne tie, bet realiai praleisk keleta dienu be tren ir gryzes matai, kad vel nuo mazu svoriu pradedi.
Neprisijungęs
- Omni
- Dažnas dalyvis
#2563 2015-01-21 02:00
Kaip suprast "geriau išsidirba"? O ilgos pertraukos patinka - knygą kartais atsinešu, kol ilsiuosi puslapiuką perskaitau.
Neprisijungęs
- Bigger
- Dažnas senbūvis
#2564 2015-01-21 12:13
nu tai isdirbi raumeni geriau darydamas 5x5 ar 10x5 ?
Neprisijungęs
- mdainius
- Išmestas
- Registravosi: 2014-06-19
- Žinutės: 17
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 0
#2565 2015-01-25 13:26
Sveiki, reikia konsultacijos ar tinkamą treniruočių programą sudarė man treneris masės auginimui. Mano ūgis - 1.93m, svoris - 77.8kg:
1 diena / 3 diena
KRUTINE
1.Hantelių spaudimas gulint horizontaliai. 4 x 8
2.Hantelių plėšimas gulint žemyn galva. 3 x 8
3.Svorio spaudimas nuo krūtinės treniruoklyje + SUPERSET. 3 x 6+6
4. Hanteliu ant suoliuko arba svorio plėšimas treniruoklyje. 3 x 8
TRICEPSAS
5.Rankų tiesimas su hantėliais,gulint ant suoliuko (prancuziškas). 4 x 8
6.Atsispaudimai nugara į suoliuką užkėlus kojas(galima uždėt svorio ant kelių). 4 x 10
7. Rankų tiesimas su hanteliu už nugaros. 4 x 10
PRESAS
8.Atsilenkimai pilvo preso suole. 4 x 20-25
9.Pasilenkimai įstrižai,užkėlus koją ant ant kojos,gulint ant žemės. 3 x 12+12(vienam šonui ir kitam)
10.Kojų nuleidimas gulint ant nugaros(lėtai). 3 x 15
2 diena / 4 diena
Apšilimas 10min
NUGARA
1.Vertikali lyno trauka už galvos treniruoklyje + SUPERSET. 3 x 6+6
2. Horizontali apatinio lyno trauka į pilvą. 4 x 8
3.Hantelių trauka į pilvą pasilenkus(nugara tiesi). 3 x 10
4.Hantelio trauka prie šono atsirėmus viena koja ir viena ranka į suoliuką. 3 x 10+10(viena ir kita ranka)
BICEPSAS
5.Rankų lenkimas stovint,su hanteliais,išsukant rankas. 4 x 8
6. Rankų lenkimas sėdint. plaktuku su hanteliais abiem rankom. 3 x 10
7. Rankų lenkimas su apatiniu lynu,atsistojus. 3 x 8
NUGAROS APACIA
8. Nusilenkimai su hanteliais tiesia nugara,tiesiom rankom,vos vos sulenktom kojom.Mirties trauka. 4 x 12
9.Kojų ir rankų kelimas vienu metu,gulimt ant pilvo. 4 x 20
5 diena
Apšilimas 10min
KOJOS
1.Įtupstai su hanteliais rankose(nugara tiesi). 4 x 10 ir 10(kiekviena koja)
2.Kojų tiesimas sėdint. 4 x 10
3. Kojų lenkimas. 4 x 10
PECIAI
4.Hantelių spaudimas į viršų,sėdint + SUPERSET. 3 x 6+6
5.Hantelių kelimas prieš save iki smakro,atsistojus. 4 x 8
6.Hantelių kelimas į šalis,atsistojus. 4 x 8
PRESAS
7.Atsilenkimai pilvo preso suole. 4 x 20-25
8.Pasilenkimai įstrižai,užkėlus koją ant ant kojos,gulint ant žemės. 3 x 12+12(vienam šonui ir kitam)
9.Kojų nuleidimas gulint ant nugaros(lėtai). 3 x 15
Pratimai pritaikyti mano garaže įrengtam gym'ui.
Neprisijungęs
- Bigger
- Dažnas senbūvis
#2566 2015-01-25 13:43
Kazkaip nerandu baziniu pratimu, kas yra pagrindas masei ir tame gyme neturi stangos? bet turi koju tiesimui, lenkimui stakles?
Neprisijungęs
- mdainius
- Išmestas
#2567 2015-01-25 13:56
Bigger rašė:
Kazkaip nerandu baziniu pratimu, kas yra pagrindas masei ir tame gyme neturi stangos? bet turi koju tiesimui, lenkimui stakles?
Nu žmona ir tai prota pypina, kad nemažai sukišta į tai, pagrinde štangos vaidmenį atlieka hanteliai (laikinai), greitu metu turėčiau ir štangą isigyti su suoliuku. Pagrinde tie pratimai kojų lenkiui ir t.t. yra multi gyme includinti, tad beveik viska galiu atilkti multi gym'o, hanteliukų ir atsilekimų suolelio pagalba. Beja kokius bazinius pratimus turi galvoje?
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
- Registravosi: 2013-05-09
- Žinutės: 7566
- Atsiliepimai: 8
#2568 2015-01-25 13:58
Kas liecia kojas,tai cia tie pratimai tik geras apsilimas.
Bicui 3 pratimai ir kojom 3 pratimai,argi cia logiska mdainiau?
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
#2569 2015-01-25 13:59
mdainius rašė:
Bigger rašė:
Nu žmona ir tai prota pypina, kad nemažai sukišta į tai, pagrinde štangos vaidmenį atlieka hanteliai (laikinai), greitu metu turėčiau ir štangą isigyti su suoliuku. Pagrinde tie pratimai kojų lenkiui ir t.t. yra multi gyme includinti, tad beveik viska galiu atilkti multi gym'o, hanteliukų ir atsilekimų suolelio pagalba. Beja kokius bazinius pratimus turi galvoje?
Bazinis pratimas- kai dirba 2 ar daugiau sanariu.
Neprisijungęs
- Bigger
- Dažnas senbūvis
#2570 2015-01-25 14:09
mdainius rašė:
Bigger rašė:
Prisitraukimai, st traukos, pritupkes su st, lygiagretes, st spaudimas. Nu as tavo vietoj vietoj to treniruoklio buciau emes stanga su svoriais ir atlenkiamu suoliuku, ir pora hanteliu, kaip namie tai pilnai uztektu viskam, dar koki vamzdi pasikabint prisitraukimam.
Neprisijungęs
- mdainius
- Išmestas
#2571 2015-01-25 14:32
Bigger rašė:
mdainius rašė:
Bigger rašė:
Prisitraukimai, st traukos, pritupkes su st, lygiagretes, st spaudimas. Nu as tavo vietoj vietoj to treniruoklio buciau emes stanga su svoriais ir atlenkiamu suoliuku, ir pora hanteliu, kaip namie tai pilnai uztektu viskam, dar koki vamzdi pasikabint prisitraukimam.
Na weights benchą pasiimsiu, žinau, kad šis prietaisas daug įvairovės įneš mano gymui. Skersinį beja dar turiu (pamiršau paminėti). Tai jeigu šitą programą pakoregavus, kas turėtų būti pakeista?
ramas rašė:
Bicui 3 pratimai ir kojom 3 pratimai,argi cia logiska mdainiau?
Gerai, neesu aš profas, skaitykim esu tik pradedantysis, bet kaip pradedantysis noriu eiti tinkamu keliu, kad paskui paliktų spragų nereikėtų taisyti.
Tai kojomis kaip domėjausi neturi būti skirta per daug darbo, nes jos paskui gali tapti per ryškios rankų atžvilgiu, juk kojoms per savaitę tik viena treniruotė, o bicams ir tricams po tvi dienas skirta.
Neprisijungęs
- Bigger
- Dažnas senbūvis
#2572 2015-01-25 14:36
mdainius rašė:
Bigger rašė:
mdainius rašė:
Nu žmona ir tai prota pypina, kad nemažai sukišta į tai, pagrinde štangos vaidmenį atlieka hanteliai (laikinai), greitu metu turėčiau ir štangą isigyti su suoliuku. Pagrinde tie pratimai kojų lenkiui ir t.t. yra multi gyme includinti, tad beveik viska galiu atilkti multi gym'o, hanteliukų ir atsilekimų suolelio pagalba. Beja kokius bazinius pratimus turi galvoje?Prisitraukimai, st traukos, pritupkes su st, lygiagretes, st spaudimas. Nu as tavo vietoj vietoj to treniruoklio buciau emes stanga su svoriais ir atlenkiamu suoliuku, ir pora hanteliu, kaip namie tai pilnai uztektu viskam, dar koki vamzdi pasikabint prisitraukimam.
Na weights benchą pasiimsiu, žinau, kad šis prietaisas daug įvairovės įneš mano gymui. Skersinį beja dar turiu (pamiršau paminėti). Tai jeigu šitą programą pakoregavus, kas turėtų būti pakeista?
ramas rašė:
Bicui 3 pratimai ir kojom 3 pratimai,argi cia logiska mdainiau?Gerai, neesu aš profas, skaitykim esu tik pradedantysis, bet kaip pradedantysis noriu eiti tinkamu keliu, kad paskui paliktų spragų nereikėtų taisyti.
Tai kojomis kaip domėjausi neturi būti skirta per daug darbo, nes jos paskui gali tapti per ryškios rankų atžvilgiu, juk kojoms per savaitę tik viena treniruotė, o bicams ir tricams po tvi dienas skirta.
Pradziai prasijudint tiks ir ta programa, realiai pacioj pradzioj bet kas tinka tik kad svori kilnotum, veliau jei norėsi judėt i prieki reiks isimest rimtesniu pratimu, kaip sakiau bazes, čia turbut kiekvienas jas laiko prioritetu.
Paryškinta vieta visa nesamonė.
Neprisijungęs
- mdainius
- Išmestas
#2573 2015-01-25 14:38
Bigger rašė:
mdainius rašė:
Bigger rašė:
ramas rašė:
Bicui 3 pratimai ir kojom 3 pratimai,argi cia logiska mdainiau?Gerai, neesu aš profas, skaitykim esu tik pradedantysis, bet kaip pradedantysis noriu eiti tinkamu keliu, kad paskui paliktų spragų nereikėtų taisyti.
Tai kojomis kaip domėjausi neturi būti skirta per daug darbo, nes jos paskui gali tapti per ryškios rankų atžvilgiu, juk kojoms per savaitę tik viena treniruotė, o bicams ir tricams po tvi dienas skirta.Pradziai prasijudint tiks ir ta programa, realiai pacioj pradzioj bet kas tinka tik kad svori kilnotum, veliau jei norėsi judėt i prieki reiks isimest rimtesniu pratimu, kaip sakiau bazes, čia turbut kiekvienas jas laiko prioritetu.
Paryškinta vieta visa nesamonė.
Nu tai koks tolkas tampyti tas geležis, bele tampyti? Aš ir norėčiau žinoti ką šioje programoje įterpti, pakeisti, kad būtu pasiektas optimalus rezultatas auginant masę iš gymo pusės. Apie dietą nešneku, nes jos irgi laikausi.
Dėl paryškintos vietos skaičiau, kad geriausiai neskirti per daug dėmesio kojoms, nes paskui viršutinė kūno dalis gali nubluti kojų atžvilgiu, tad geriausiai kojų nepertreniruoti, bet ir nepraleisti. Čia tik skaičiau kažkur, numesiu linką šioj temoj, kur radau tokios informacijos.
Paskutinį kartą taisė mdainius (2015-01-25 14:40)
Neprisijungęs
- Bigger
- Dažnas senbūvis
#2574 2015-01-25 14:47
Matai nereikia tiket viskuo ka perskaitai, kojas kaip tik kalt reiktu stipriau, nes kuo didesnis raumuo, tuo daugiau ji kankint reikia kad augtu, šitam forume kaip niekur kitur akcentuoja visi kojas, ir rimtu dėdziu logus paziurejas pamatysi, kad jie kojas varo iki apsivemimo
Nu nera visai tragiska programa, sportuosi ir stipresi nepergyvenk, sunku cia patarinet kai turi tik hantelius ir trosa, stanga yra pagrindas seip, bet ir su tiek progresuosi, pacioj pradzioj ir su smelio maisu progresuotum, svarbu duodi kruvi raumenim ir valgai, mokykis technikos svarbiausia, neziurek tu video kur pro sportininkai daro, ziurek mokomuosius, kur viskas daroma pilna amplitude, isleto.
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
#2575 2015-01-25 15:01
Nebijok,kojom per daug nebus,o atvirksciai.
Koju raumenu grupe yra didele,tad joms reikia daugiau ir kruvio duot,o rankoms skirk 2-3 pratimus,nes jos ir taip gauna nemazai kruvio darant kitus pratimus. Pvz darant nugara neblogai dirba bicas,darant krutine-tricas. Zodziu gali buti taip,kad tu duodamas daug kruvio rankom,juos tiesiog pertreniruosi,o tai reiskia,kad jie neprogresuos,arba progresuos nezymiai.
Skirk labiausiai demesio didziosiom grupem,tokiom kaip kojos ir nugara,nes kaip pats jau sakei,po to bus spragu,bet ne kur kitur,o greiciausiai kojose.
Nori mases,daryk kaip sakau,nes didieji raumenys butent ir itakoja pagrinde mase.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 101 102 103 104 105 … 112
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Masės auginimo programos