Puslapiai: 1 … 745 746 747 748 749 … 1000
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Kursai
- Zuikis13
- Chemijos policija
- Vietovė: Pravėnai
- Registravosi: 2015-01-20
- Žinutės: 5229
- Atsiliepimai: 96
#18651 2015-12-28 14:11
Re: Kursai
AVlB rašė:
Gautum zuiki is morkos per galva uz tokius postus. Cia tik is tavo perspektyvos siauros viskas pasibaigia su kabanciu medaliu virs galvos.
Meti issuki sau, ivygdai ir tai yra fuc.king satisfying. Kvaila net diskutuot butu, nes tavo nuomones nepakeisi.
Truputi marketingo, truputi imeidzo ir gali drasiai suktis turedamas grazia figura ir galva. Aisku nekalbamt apie visus ten badikreatorius, eilonus ir kito kanto pederastus.
Nori duot per ausį - stok į eilę
Niekad nepatikėsiu, kad Lietuvoj iš fitneso/kulturizmo gyventi galima. Turim pora veikėjų, bet tam nei ant scenos būtina lipti nei pinigai tokie dideli, kaip kam nors gali pasirodyti.
Na gerai, meti sau iššūki.. Visų pirma aš suprantu, kad diuretikai ir pora dienų be vandens kenkia organizmui. Paaiškink, kam man tai daryti? Tuomet galima kalbėti apie įdėtą darbą, bet tyrimai rodo, kad užauginta masė pakankamai proporcinga farmos kiekiui.. Tai tipo chemini, sportuoji, o laimi koks YOLO, kuris nutarė užsimesti dviguvai didesnę dozę ir vėliau numirs po pusmečio klube prisišniojęs siego? Ir trečias, svarbiausias niuansas, yra genai. Jei raumenų forma bloga, tai įrodinėk neįrodinėjęs.. Na dar tarkim užsibrėži tisklą išstumti BP norimą svorį. Na ok. Bet vėlgi, jei užsibrėži ir naudoji farmą, tai aš jau pradedu nepagauti kampo.
Neprisijungęs
- AVlB
- Išmestas
- Registravosi: 2015-07-12
- Žinutės: 2139
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 4
#18652 2015-12-28 14:37
Zuikis13 rašė:
AVlB rašė:
Gautum zuiki is morkos per galva uz tokius postus. Cia tik is tavo perspektyvos siauros viskas pasibaigia su kabanciu medaliu virs galvos.
Meti issuki sau, ivygdai ir tai yra fuc.king satisfying. Kvaila net diskutuot butu, nes tavo nuomones nepakeisi.
Truputi marketingo, truputi imeidzo ir gali drasiai suktis turedamas grazia figura ir galva. Aisku nekalbamt apie visus ten badikreatorius, eilonus ir kito kanto pederastus.Nori duot per ausį - stok į eilę
Niekad nepatikėsiu, kad Lietuvoj iš fitneso/kulturizmo gyventi galima. Turim pora veikėjų, bet tam nei ant scenos būtina lipti nei pinigai tokie dideli, kaip kam nors gali pasirodyti.
Na gerai, meti sau iššūki.. Visų pirma aš suprantu, kad diuretikai ir pora dienų be vandens kenkia organizmui. Paaiškink, kam man tai daryti? Tuomet galima kalbėti apie įdėtą darbą, bet tyrimai rodo, kad užauginta masė pakankamai proporcinga farmos kiekiui.. Tai tipo chemini, sportuoji, o laimi koks YOLO, kuris nutarė užsimesti dviguvai didesnę dozę ir vėliau numirs po pusmečio klube prisišniojęs siego? Ir trečias, svarbiausias niuansas, yra genai. Jei raumenų forma bloga, tai įrodinėk neįrodinėjęs.. Na dar tarkim užsibrėži tisklą išstumti BP norimą svorį. Na ok. Bet vėlgi, jei užsibrėži ir naudoji farmą, tai aš jau pradedu nepagauti kampo.
As manau lietuva nera isimtis, daug naiviu zmoniu cia, prikabint makaronu oi galima.. O be to, neapsiribokim lietuva. Turiu pazistama, vyresnis keliais metais, fainas vaikinukas, baige LSU, isvyko i UK ir dirba asmeniniu treneriu uz sunkiai suvokiamas bapkes. Nesakau, kad kiekvienam dabar taip pasiseks, bet viskas yra imanoma investuojant i save, idejus pastangu.
Kad priesvarzybine stadija nera sveika cia ir kvailiui aisku. Bet taip pat nera sveika visa gyvenima reguliariai prisigert iki zemes graibymo, i diena surukyt po pokeli ar valgyt sudmaisti ir megautis manboobsu pora. Kiekvienam savo, kiekvienas savaip 'kaifuoja'.
O del genu tai cia tavo, Kiski, tiesa. Sporto pagrindas ir nieko jau nepakeisi. Arba duota arba pagaileta Dievuliuko. Jei peciai nuo gimimo siauresni, hipsai platus, jau nieko daug neprigalvosi...
Cia apie kulturizma labiau. Jegos sporte labiau tas 'uzsibrezi - padarai' ir jauties manly as fu.ck, irodes eilini karta sau, jog gali. Nors istiesu apie profesionalu jegos sporta daug nesidomejau, nezinau.
P.S. Cia tik mano nuomone, galbut as naivus, pamatysim, nes butent su tuo planuoju siet gyvenima. Galesit pasijuokt po keliu metu.
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-11-02
- Žinutės: 3552
- Atsiliepimai: 19
#18653 2015-12-28 18:26
AVlB rašė:
Zuikis13 rašė:
AVlB rašė:
Truputi marketingo, truputi imeidzo ir gali drasiai suktis turedamas grazia figura ir galva. Aisku nekalbamt apie visus ten badikreatorius, eilonus ir kito kanto pederastus.Nori duot per ausį - stok į eilę
Na gerai, meti sau iššūki.. Visų pirma aš suprantu, kad diuretikai ir pora dienų be vandens kenkia organizmui. Paaiškink, kam man tai daryti? Tuomet galima kalbėti apie įdėtą darbą, bet tyrimai rodo, kad užauginta masė pakankamai proporcinga farmos kiekiui.. Tai tipo chemini, sportuoji, o laimi koks YOLO, kuris nutarė užsimesti dviguvai didesnę dozę ir vėliau numirs po pusmečio klube prisišniojęs siego? Ir trečias, svarbiausias niuansas, yra genai. Jei raumenų forma bloga, tai įrodinėk neįrodinėjęs.. Na dar tarkim užsibrėži tisklą išstumti BP norimą svorį. Na ok. Bet vėlgi, jei užsibrėži ir naudoji farmą, tai aš jau pradedu nepagauti kampo.As manau lietuva nera isimtis, daug naiviu zmoniu cia, prikabint makaronu oi galima.. O be to, neapsiribokim lietuva. Turiu pazistama, vyresnis keliais metais, fainas vaikinukas, baige LSU, isvyko i UK ir dirba asmeniniu treneriu uz sunkiai suvokiamas bapkes. Nesakau, kad kiekvienam dabar taip pasiseks, bet viskas yra imanoma investuojant i save, idejus pastangu.
Kad priesvarzybine stadija nera sveika cia ir kvailiui aisku. Bet taip pat nera sveika visa gyvenima reguliariai prisigert iki zemes graibymo, i diena surukyt po pokeli ar valgyt sudmaisti ir megautis manboobsu pora. Kiekvienam savo, kiekvienas savaip 'kaifuoja'.
O del genu tai cia tavo, Kiski, tiesa. Sporto pagrindas ir nieko jau nepakeisi. Arba duota arba pagaileta Dievuliuko. Jei peciai nuo gimimo siauresni, hipsai platus, jau nieko daug neprigalvosi...
Cia apie kulturizma labiau. Jegos sporte labiau tas 'uzsibrezi - padarai' ir jauties manly as fu.ck, irodes eilini karta sau, jog gali. Nors istiesu apie profesionalu jegos sporta daug nesidomejau, nezinau.
P.S. Cia tik mano nuomone, galbut as naivus, pamatysim, nes butent su tuo planuoju siet gyvenima. Galesit pasijuokt po keliu metu.
nu jo grazus kunas privalumas. blogiausiu atveju jei neprasimusit paprastai tai galesit bent gay4pay'int online.
Paskutinį kartą taisė nesako (2015-12-28 18:28)
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
- Registravosi: 2009-05-03
- Žinutės: 889
- Atsiliepimai: 11
#18654 2015-12-28 18:47
Zuikis13 rašė:
Nu pakesi svorį. Ir ką?
Ne nu tu čia šovei filosofinį klausimą. Nu tai uždirbsi milijoną ir ką? Pakelsi svori ir ką? Užauginsi 10kg raumens ir ką? Vistiek mirti reikės
Čia turbūt pasitenkinimas, kaip ir minėjo kažkas "kas ką veža". Jėgos sportas prastas, nes ne olimpinis? Rimtai? Man atrodo, kad sportas, kur objektyviai įrodoma, kas stipresnis pakankamai geras, galim palygint su dailiuoju čiuožimu arba šuoliais į vandenį - abu olimpiniai, bet po olimpiados visada bus kalbų, kad kažkas "nuteisėjavo". Su kultūrizmu tas pats, per daug subjektyvu, gražu/negražu ir panašiai.
Dar pridedi, kokie kiti lohai droždamiesi su diuretikais prieš varžybas, nors pats sėdi ant testosterono tam, kad patelę uždominuot - wtf??? Čia trolini ar kaip suprast.
Paskutinį kartą taisė mauglis (2015-12-28 18:48)
Neprisijungęs
- zyzz
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2015-10-03
- Žinutės: 99
- Atsiliepimai: 0
#18655 2015-12-28 18:58
maugli, jei atleto kunas prasportavusio n metu jautriai reguoja i farma, spaudimas kyla, sirdis dauzosi lb, ir ne tik, sunkiai pernesa mazus kiekius farmos, nors iki tol naturaliai buvo sportuota, su sveikata viskas puiku buvo. imanoma po mazu kuna prisipratinti prie farmos, jei kunas lb jautrus ir atmeta ja ar kaip reiketu apeiti visa tai, norint judeti i prieki
Paskutinį kartą taisė zyzz (2015-12-28 18:59)
Neprisijungęs
- rolka78
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2010-06-29
- Žinutės: 5285
- Atsiliepimai: 21
#18656 2015-12-28 19:07
zyzz rašė:
maugli, jei atleto kunas prasportavusio n metu jautriai reguoja i farma, spaudimas kyla, sirdis dauzosi lb, ir ne tik, sunkiai pernesa mazus kiekius farmos, nors iki tol naturaliai buvo sportuota, su sveikata viskas puiku buvo. imanoma po mazu kuna prisipratinti prie farmos, jei kunas lb jautrus ir atmeta ja ar kaip reiketu apeiti visa tai, norint judeti i prieki
Nieko cia neatmeta,tokie salutiniai jau nuo farmos.Dar ziurink ka ir kokiom dozem varai kad hujova.
Galbut pats labai tikiesi salutiniu,matuoji pulsa ir spaudima pastoviai.Tai kaip ir paranoja siokia tokia.Nors cia tik speju.Tu pats geriau pasakyk,ka ir kaip vartoji
Paskutinį kartą taisė rolka78 (2015-12-28 19:08)
Neprisijungęs
- Sirvan
- Piziaus sugyventinis
- Vietovė: Piziaus lova
- Registravosi: 2015-10-27
- Žinutės: 493
#18657 2015-12-28 19:15
Siaip keista, kad nuo farmos taip darosi zyzz nebent hemaglobinas buvo ziauriai aukstas pries kursa nepazejai ir kraujas dar labiau sutirstejo ir issauke spaudima ir sirdies problemas arba labai bijai kurso salutiniu ir psichologiskai paranoja savotiska gaunasi tirineji kiekviena sirdies duzy
Neprisijungęs
- Zuikis13
- Chemijos policija
#18658 2015-12-28 20:08
mauglis rašė:
Zuikis13 rašė:
Nu pakesi svorį. Ir ką?
Ne nu tu čia šovei filosofinį klausimą. Nu tai uždirbsi milijoną ir ką? Pakelsi svori ir ką? Užauginsi 10kg raumens ir ką? Vistiek mirti reikės
Čia turbūt pasitenkinimas, kaip ir minėjo kažkas "kas ką veža". Jėgos sportas prastas, nes ne olimpinis? Rimtai? Man atrodo, kad sportas, kur objektyviai įrodoma, kas stipresnis pakankamai geras, galim palygint su dailiuoju čiuožimu arba šuoliais į vandenį - abu olimpiniai, bet po olimpiados visada bus kalbų, kad kažkas "nuteisėjavo". Su kultūrizmu tas pats, per daug subjektyvu, gražu/negražu ir panašiai.
Dar pridedi, kokie kiti lohai droždamiesi su diuretikais prieš varžybas, nors pats sėdi ant testosterono tam, kad patelę uždominuot - wtf??? Čia trolini ar kaip suprast.
Čia labai ištraukta iš konteksto. Tarp varžybinio ir "recreational bodybuilder (sutrumpinkim RB)" yra milžiniška praraja ir sakyti, kad "abu kenkia", tai tas pats, kas vartoti narkotikus, nes "ir taip visose daržovėse daug chemijos". Kiek pasikalbu, tai dar neteko girdėti, kad kažkas ant scenos be trenbolono liptų, o RB dažniausiai apsiriboja ten kokiu testu/deca/vincu.. dar kokį padirbtą anavarą pakramto. Minčių apie tiltą irgi retai būna. Six packą ant vasaros pasidaro ir pilnos kelnės džiaugsmo. Ir žalos mažiau nei vytis 5-6% BF dėl medalio, o vėliau po lašaline gulėt.
Man patelės uždominuoti jau nereikia Psichologinius veiksnius, lemiančius AAS vartojimą, galima narplioti dieną naktį. Aš tik noriu aponuoti nuomonei, kad "jei nelipi ant scenos tai AAS ne tau". Tai pakankamai egocentriška.
Paskutinį kartą taisė Zuikis13 (2015-12-28 20:09)
Neprisijungęs
- AVlB
- Išmestas
#18659 2015-12-28 20:29
Dar apie tuos priesceninius drozimus.. Manau yra zmoniu kuriems patinka tas grindinimas kaip jauties bejegis lavonas ir dar sportuoji dziudamas dienom be vandens. Visokiu zmoniu yra. Kas nepatinka tau, nereiskia kad nepatinka kazkam kitam.
Vieni adata ibeda greit, kad nepajaust nieko, kiti duria kuo leciau. Pagauni esme? Savotiskas saves kankinimas, savo maksimaliu galimybiu isnaudojimas yra fuc.king fun ir hardcore.
Neprisijungęs
- Rojus
- Netamsinti langai
- Registravosi: 2011-02-12
- Žinutės: 1003
#18660 2015-12-28 20:48
AVlB rašė:
Dar apie tuos priesceninius drozimus.. Manau yra zmoniu kuriems patinka tas grindinimas kaip jauties bejegis lavonas ir dar sportuoji dziudamas dienom be vandens. Visokiu zmoniu yra. Kas nepatinka tau, nereiskia kad nepatinka kazkam kitam.
Vieni adata ibeda greit, kad nepajaust nieko, kiti duria kuo leciau. Pagauni esme? Savotiskas saves kankinimas, savo maksimaliu galimybiu isnaudojimas yra fuc.king fun ir hardcore.
Tokie žmonės serga sadomazochizmu. Ir tai yra psichologinis sutrikimas....
Neprisijungęs
- AVlB
- Išmestas
#18661 2015-12-28 21:07
Rojus rašė:
AVlB rašė:
Vieni adata ibeda greit, kad nepajaust nieko, kiti duria kuo leciau. Pagauni esme? Savotiskas saves kankinimas, savo maksimaliu galimybiu isnaudojimas yra fuc.king fun ir hardcore.Tokie žmonės serga sadomazochizmu. Ir tai yra psichologinis sutrikimas....
Tokie zmones turi kiausu pora.
Taip pat nemanau, kad labai malonu atsistot po 200+ kg stanga.
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
#18662 2015-12-28 21:15
:DDD utiutiu
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 4143
- Atsiliepimai: 8
#18663 2015-12-28 22:41
Rojus rašė:
AVlB rašė:
Vieni adata ibeda greit, kad nepajaust nieko, kiti duria kuo leciau. Pagauni esme? Savotiskas saves kankinimas, savo maksimaliu galimybiu isnaudojimas yra fuc.king fun ir hardcore.Tokie žmonės serga sadomazochizmu. Ir tai yra psichologinis sutrikimas....
Pradurus oda visiskai nieko nejauti adata stumdamas.+ uzsimojant manau sunku pataikyt paciam ten kur nori.
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
#18664 2015-12-29 02:04
Zuikis13 rašė:
mauglis rašė:
Zuikis13 rašė:
Nu pakesi svorį. Ir ką?
Dar pridedi, kokie kiti lohai droždamiesi su diuretikais prieš varžybas, nors pats sėdi ant testosterono tam, kad patelę uždominuot - wtf??? Čia trolini ar kaip suprast.Čia labai ištraukta iš konteksto. Tarp varžybinio ir "recreational bodybuilder (sutrumpinkim RB)" yra milžiniška praraja ir sakyti, kad "abu kenkia", tai tas pats, kas vartoti narkotikus, nes "ir taip visose daržovėse daug chemijos". Kiek pasikalbu, tai dar neteko girdėti, kad kažkas ant scenos be trenbolono liptų, o RB dažniausiai apsiriboja ten kokiu testu/deca/vincu.. dar kokį padirbtą anavarą pakramto. Minčių apie tiltą irgi retai būna. Six packą ant vasaros pasidaro ir pilnos kelnės džiaugsmo. Ir žalos mažiau nei vytis 5-6% BF dėl medalio, o vėliau po lašaline gulėt.
Man patelės uždominuoti jau nereikiaPsichologinius veiksnius, lemiančius AAS vartojimą, galima narplioti dieną naktį. Aš tik noriu aponuoti nuomonei, kad "jei nelipi ant scenos tai AAS ne tau". Tai pakankamai egocentriška.
Tikrai taip kultūrizmas yra iškrypėliškas sportas, gal sakyčiau gyvenimo būdas. Kas liečia badavimus ir organizmo sekinimą, tai šita būklė gali vežti dėl išmetamų didelių kortizolio kiekių, taip pat išsiskiria endorfinai, sakyčiau nieko mazochistiško.
Mano nuomone baisiausias šalutinis poveikis ilgajame periode vis gi yra hipogonadizmas, o ir pats esi išsireiškęs, kad kiekvienas RB sėsdamas ant kurso turi tam nusiteikti. Iš hipogonadizmo seka visos kitos nedraugiškos būklės. Vienkartiniai dehidratacijos epizodai ir dietos aišku sekina organizmą, bet šitie atsistato ir ilgalaikės žalos gal kiek mažiau. Aišku per greita dehidratacijos korekcija gali sukelti nelabai smagių pasekmių - pvz. tilto mielinozę arba smegenų strigimą - iš esmės mirtinos būklės, nors nelabai esu girdėjęs ar praktikoje įmanoma taip.
Tai vis gi pasiliksiu prie savo nuomonės, kad kiekvienam savo ir ASIH yra didžiausias blogis ilgalaikiame periode, kuris gresia tiek RB, tiek varžybiniams
Neprisijungęs
- Zuikis13
- Chemijos policija
#18665 2015-12-29 07:56
mauglis rašė:
Zuikis13 rašė:
mauglis rašė:
Dar pridedi, kokie kiti lohai droždamiesi su diuretikais prieš varžybas, nors pats sėdi ant testosterono tam, kad patelę uždominuot - wtf??? Čia trolini ar kaip suprast.Čia labai ištraukta iš konteksto. Tarp varžybinio ir "recreational bodybuilder (sutrumpinkim RB)" yra milžiniška praraja ir sakyti, kad "abu kenkia", tai tas pats, kas vartoti narkotikus, nes "ir taip visose daržovėse daug chemijos". Kiek pasikalbu, tai dar neteko girdėti, kad kažkas ant scenos be trenbolono liptų, o RB dažniausiai apsiriboja ten kokiu testu/deca/vincu.. dar kokį padirbtą anavarą pakramto. Minčių apie tiltą irgi retai būna. Six packą ant vasaros pasidaro ir pilnos kelnės džiaugsmo. Ir žalos mažiau nei vytis 5-6% BF dėl medalio, o vėliau po lašaline gulėt.
Man patelės uždominuoti jau nereikiaPsichologinius veiksnius, lemiančius AAS vartojimą, galima narplioti dieną naktį. Aš tik noriu aponuoti nuomonei, kad "jei nelipi ant scenos tai AAS ne tau". Tai pakankamai egocentriška.
Tikrai taip kultūrizmas yra iškrypėliškas sportas, gal sakyčiau gyvenimo būdas. Kas liečia badavimus ir organizmo sekinimą, tai šita būklė gali vežti dėl išmetamų didelių kortizolio kiekių, taip pat išsiskiria endorfinai, sakyčiau nieko mazochistiško.
Mano nuomone baisiausias šalutinis poveikis ilgajame periode vis gi yra hipogonadizmas, o ir pats esi išsireiškęs, kad kiekvienas RB sėsdamas ant kurso turi tam nusiteikti. Iš hipogonadizmo seka visos kitos nedraugiškos būklės. Vienkartiniai dehidratacijos epizodai ir dietos aišku sekina organizmą, bet šitie atsistato ir ilgalaikės žalos gal kiek mažiau. Aišku per greita dehidratacijos korekcija gali sukelti nelabai smagių pasekmių - pvz. tilto mielinozę arba smegenų strigimą - iš esmės mirtinos būklės, nors nelabai esu girdėjęs ar praktikoje įmanoma taip.
Tai vis gi pasiliksiu prie savo nuomonės, kad kiekvienam savo ir ASIH yra didžiausias blogis ilgalaikiame periode, kuris gresia tiek RB, tiek varžybiniams
Hipogonodizmas yra mokestis už socialinį statusą, kurį gauni būdamas užsikačialinęs. O tokią diagnozę varžybiniui daug lengviau įsistatyti tiek dėl aukštesnių dozių ir ilgesnio kurso, tiek dėl pačio badavimo. Teko girdėti, kad natūralūs varžybiniai kulturistai (rimtai, pasitodo, tokių yra) gali įsivaryti hipogonodizmą dėl alinančios dietos.
Su TRT minusais gerai dar nesu susipažinęs, nes save apgaudinėju, kad PCT yra jėga "muzika niekada nenustos groti". O kas pagrinde ten eina: karas su estrogeno balansu ir cholesterolis?
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#18666 2015-12-29 14:49
Zuikis13 rašė:
mauglis rašė:
Zuikis13 rašė:
Čia labai ištraukta iš konteksto. Tarp varžybinio ir "recreational bodybuilder (sutrumpinkim RB)" yra milžiniška praraja ir sakyti, kad "abu kenkia", tai tas pats, kas vartoti narkotikus, nes "ir taip visose daržovėse daug chemijos". Kiek pasikalbu, tai dar neteko girdėti, kad kažkas ant scenos be trenbolono liptų, o RB dažniausiai apsiriboja ten kokiu testu/deca/vincu.. dar kokį padirbtą anavarą pakramto. Minčių apie tiltą irgi retai būna. Six packą ant vasaros pasidaro ir pilnos kelnės džiaugsmo. Ir žalos mažiau nei vytis 5-6% BF dėl medalio, o vėliau po lašaline gulėt.
Tai vis gi pasiliksiu prie savo nuomonės, kad kiekvienam savo ir ASIH yra didžiausias blogis ilgalaikiame periode, kuris gresia tiek RB, tiek varžybiniamsHipogonodizmas yra mokestis už socialinį statusą, kurį gauni būdamas užsikačialinęs. O tokią diagnozę varžybiniui daug lengviau įsistatyti tiek dėl aukštesnių dozių ir ilgesnio kurso, tiek dėl pačio badavimo. Teko girdėti, kad natūralūs varžybiniai kulturistai (rimtai, pasitodo, tokių yra) gali įsivaryti hipogonodizmą dėl alinančios dietos.
Su TRT minusais gerai dar nesu susipažinęs, nes save apgaudinėju, kad PCT yra jėga "muzika niekada nenustos groti". O kas pagrinde ten eina: karas su estrogeno balansu ir cholesterolis?
ir hemoglobinas
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
#18667 2015-12-29 17:47
Tampytis švirkštą su savim neprikolas + visada yra infekcijos galimybė (galit burti apie pleistrus, bet kol kas nepasiteisino) ir taip iki gyvenimo galo.
Hb padidėjęs + cholesterolis = stipriai išaugusi visų infarktų rizika.
Nevaisingumas - gal vieniems pliusas, bet kažkaip sveikas vyras=vaisingas vyras, o kad galit šaut hcg ir viskas bus gerai tai irgi atmazas, nes kaip bus prie sėklidžių atrofijos neaišku, kokybė ir t.t...
Prostata, tebūnie ne vėžys, bet hiperplazija jau 40+ amžiaus ne pati smagiausia dovanėlė.
Psichologiniai sutrikimai, svyravimai, depresija ir panašiai, vien faktas, kad nesi sveikas neguodžia, o čia dar švirkštą reikia tampytis. O jei dar problemos su vaisingumu prasideda, problemos šeimoj ir t.t. tai žiū ir kilpa po kaklu galima užsinert.
Čia mokestis už socialinį statusą
Neprisijungęs
- mzslave
- Enciklopedija
- Registravosi: 2012-08-21
- Žinutės: 4087
- Atsiliepimai: 50
#18668 2015-12-29 18:34
Tu dabar kaip grincas, pavogei is jaunimo kaledas )))
Neprisijungęs
- Zuikis13
- Chemijos policija
#18669 2015-12-29 19:15
Nuo tos dalies, kur psichologiniai sutrikimai postą galima trint. O iki sėklidžių atrofijos nereikia nusirist. Gubernatorius dbolą nuo 15 metų kramtė ir vaikų tiek prišaudė. Kam didesnė rizika gaut infarktą; chemikui darančiam cardio ar alus ir tv - irgi klausimas. Tiesą salant, TRT'šnikai bent tyrimus darosi, domisi, o statistinis žmogus kenčia kiek gali, o vėliau jau sužino, kad paslutinės stadijos vėžys pas jį gyvena.
Neprisijungęs
- Sirvan
- Piziaus sugyventinis
- Vietovė: Piziaus lova
- Registravosi: 2015-10-27
- Žinutės: 493
#18670 2015-12-29 19:22
Gubernatorius sirdies operacija nuo visu steroidu suvartotu turejo
Neprisijungęs
- Zuikis13
- Chemijos policija
#18671 2015-12-29 19:25
Sirvan rašė:
Gubernatorius sirdies operacija nuo visu steroidu suvartotu turejo
Piziau, tu kada nors parasai į temą?
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
#18672 2015-12-29 19:49
mauglis rašė:
Tampytis švirkštą su savim neprikolas + visada yra infekcijos galimybė (galit burti apie pleistrus, bet kol kas nepasiteisino) ir taip iki gyvenimo galo.
Nevaisingumas - gal vieniems pliusas, bet kažkaip sveikas vyras=vaisingas vyras, o kad galit šaut hcg ir viskas bus gerai tai irgi atmazas, nes kaip bus prie sėklidžių atrofijos neaišku, kokybė ir t.t...
Prostata, tebūnie ne vėžys, bet hiperplazija jau 40+ amžiaus ne pati smagiausia dovanėlė.
Psichologiniai sutrikimai, svyravimai, depresija ir panašiai, vien faktas, kad nesi sveikas neguodžia, o čia dar švirkštą reikia tampytis. O jei dar problemos su vaisingumu prasideda, problemos šeimoj ir t.t. tai žiū ir kilpa po kaklu galima užsinert.
Čia mokestis už socialinį statusą
Nu kazi kiek tas hb ir cholesterolis bus padidejas jei imti grynai trt doze.
Su prostata kaip ir irgi galima kontroliuoti testo konvertacija i Dht.
Ir vistiek su amziumi juk naturalus lygis mazeja.Tai ir taip ir taip turesit ant trt sest kazkada jei norit gerai jaustis
Paskutinį kartą taisė nesako (2015-12-29 19:50)
Neprisijungęs
- Zuikis13
- Chemijos policija
#18673 2015-12-29 21:20
nesako rašė:
mauglis rašė:
Čia mokestis už socialinį statusąNu kazi kiek tas hb ir cholesterolis bus padidejas jei imti grynai trt doze.
Su prostata kaip ir irgi galima kontroliuoti testo konvertacija i Dht.
Ir vistiek su amziumi juk naturalus lygis mazeja.Tai ir taip ir taip turesit ant trt sest kazkada jei norit gerai jaustis
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
#18674 2015-12-29 21:42
Matau jūs vis tiek nepagaunat, ką noriu pasakyt.
Taip galima naujus dantis sudėti, galima pakeisti sąnarius, galima taikyti pakaitinę terapiją daugeliui endokrininių ligų ir t.t. bet finale tu esi ligonis, pacientas, neįgalus ar kaip čia dar išsireikšt.
Turi reguliariai vaikščiot pas gydytoją, darytis tyrimus, kiekvienas tyrimas ar intervencija sukelia savo poveikius - tampi priklausomas nuo gydymo įstaigų, gyvenimo kokybė prastėja.
Zuiki aš apie RB kalbu, t.y. vidurkį, o tu apie čipsai+alus+tv t.y. kraštutinumą, jų rizikos lyginti nereikėtų. Ar lankytis pas gydytoją kiekvieną mėnesį, darytis tyrimus, eikvot resursus ir t.t. ar vieną kartą per metus apsilankyt pasidaryt plaučių nuotrauką ir kraujo tyrimus kaip eiliniam piliečiui.
Dalies su psichologinėm problemom nežadu trinti, kaip manai, kas dažniau pasireiškia gyno ar nerimas?
Kiek padidėja Hb ir cholesterolis prie TRT dozių? -tarkim minimaliai, bet tai viena iš dedamųjų. Turint omeny sergamumą ŠKL, dabartinį gyvenimo tempą, tai to ir betrūksta iki pilno komplekto, taip sakant kiek metų sau nuo gyvenimo reikia nusibraukt, kad galėtum pasigirti? DHT virtimą galima kontroliuoti, bet vėl vaistai, vėl NRV, vėl išlaidos, vėl tyrimai ir taip visą gyvenimą.
Galim tęsti diskusiją iki ryto vienos tiesos nebus. Konsensusas galėtų būti, kad jūs tariatės toliau kaip vartot, o aš įsikišu tik prie kraujo skystinimo reikalų
P.S. žiauriai gera merga, su soc. statusu, uždominavęs ją prisidedi nemažiau pliusų sociume negu užkočiojęs bicką. Bėda, kad ŽIV positive. utiutiu***? Vaistų nuo AIDS irgi yra gi, o be to užsikrėtimo galimybė irgi ne 100% - šitoj situacijoj prezikas atstotų PCT, bet būna pasitaiko, kad dyleris xuj*** clomidą įkišo
Paskutinį kartą taisė mauglis (2015-12-29 21:56)
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#18675 2015-12-29 21:57
mzslave rašė:
nesako rašė:
clenas tai kaka. Nifiga jis nedaro bent man. Specialiai jungiau tada kai sustojo kritimas.Ir nifiga jis per 2 sav nepadare. Veliau nuemi dar kcal nu ir vel viskas juda tj nzn . Preparatas skirtas matyt kardiogramom supisinet kas i kariuomene nenori... Turbut dnp nauda/zala + rizika santykis bus ir tai geresni negu cleno
visiem kas man raso i PM del cleno taip pat ir atsakau - klenas = utiutiu. sup*st sirdi, igyri tachikardija vardan laikino ripped efekto ... abejotinas profit'as
bet uztat bronchitu nesirgs:D
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 745 746 747 748 749 … 1000
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Kursai