- Vitamin_C
- Administratorius
- Registravosi: 2006-01-25
- Žinutės: 1612
- Atsiliepimai: 2
#26 2007-03-06 21:07
Re: Svorio metimas
Didelis pakartojimų skaičius nėra privalomas, čia tik perdaug išpustas mitas kad tai yra būtina. Treniruotės visas svarbumas tik intensyvume
Neprisijungęs
- Shtanginas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-08-28
- Žinutės: 12
- Atsiliepimai: 0
#27 2007-08-29 16:02
Sveiki.Ar geriau begioti ar minti dviraciu?Galbut viena diena daryti viena kita kita..?
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#28 2007-08-31 11:00
bėgioti 3 kart geriau tada ir plaučiai bent kažkiek dirba. ir šeip dviratis, tik senoms bobutėms.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#29 2007-08-31 15:37
O man atrodo, kad gerai ir tas ir tas, todėl galima viena diena viena, kita kita daryt, bus įvairesnė kardio netaip nusibos.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#30 2007-09-01 11:06
na man tai patinka bėgt, ypač kai esi vienas ir niekas netrukdo užsidedi ausinukus ramę muziką ir gali bėgt ir neatsibosta man :PPPP
Neprisijungęs
- Anti_Xemikas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-08-13
- Žinutės: 245
#31 2007-09-07 15:26
Jo begimas ir man patinka Pamenu begiodavau net ir ziema,bet kokiu oru bet kokiomis salygomis... Ir siaip paprastai begimo (bent jau man) 30min. pilnai pakanka,o stai su dviraciu kad pajausciau nauda,prireikdavo bent 2 val. vazinejimo Taciau ir begimas ir dviratis yra kardio,taigi kiekvienas renkasi pagal skoni.
Paskutinį kartą taisė Anti_Xemikas (2007-09-07 15:27)
Neprisijungęs
- Animalas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Uk,Essex
- Registravosi: 2008-01-17
- Žinutės: 195
#32 2008-01-18 15:08
Sveiki.kas gali patarti koki rinktis kardio treniruotes intensyvuma?
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#33 2008-01-18 15:51
studentas rašė:
O man atrodo, kad gerai ir tas ir tas, todėl galima viena diena viena, kita kita daryt, bus įvairesnė kardio netaip nusibos.
sutinku su studentu
pats pavasari rytais begioju - ziauriai gera diena buna tada
o po trenkes paminu dvirati
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#34 2008-01-18 15:52
Animalas rašė:
jauciu nesu tiek ispruses sioj srity, kad suprasciau tavo klausima
Neprisijungęs
- Animalas
- Atkaklus dalyvis
#35 2008-01-18 16:31
nenormalus rašė:
Animalas rašė:
ko cia nesupranti?ar as cia gal ne toj temoje klausiu?
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#36 2008-01-18 16:48
Animalas rašė:
nenormalus rašė:
Animalas rašė:
ko cia nesupranti?ar as cia gal ne toj temoje klausiu?
neini i varzybas ir nesuk del to sau galvos
auksto intensyvumo greiciau sudeginsi riebalus, bet gali ir raumeni naikinti. zemo - maziau kalotiju, bet nenaikinsi raumens
Neprisijungęs
- Animalas
- Atkaklus dalyvis
#37 2008-01-18 17:27
nenormalus rašė:
Animalas rašė:
nenormalus rašė:
jauciu nesu tiek ispruses sioj srity, kad suprasciau tavo klausimako cia nesupranti?ar as cia gal ne toj temoje klausiu?
auksto intensyvumo greiciau sudeginsi riebalus, bet gali ir raumeni naikinti. zemo - maziau kalotiju, bet nenaikinsi raumens
jo i varzybas gal ir neisiu,bet tai nereiskia kad nesieksiu auksciausiu rezultatu.Cia viskas aisku.Ka galetum patarti is papildu norint sumazint raumens ardyma maximaliai.Vartoju:animal nitro (palaiko BCAA) ,isrugu baltymai+6 g glutamino 3 kartus dienoje.
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#38 2008-01-19 10:23
Animalas rašė:
nenormalus rašė:
Animalas rašė:
ko cia nesupranti?ar as cia gal ne toj temoje klausiu?neini i varzybas ir nesuk del to sau galvos
auksto intensyvumo greiciau sudeginsi riebalus, bet gali ir raumeni naikinti. zemo - maziau kalotiju, bet nenaikinsi raumensjo i varzybas gal ir neisiu,bet tai nereiskia kad nesieksiu auksciausiu rezultatu.Cia viskas aisku.Ka galetum patarti is papildu norint sumazint raumens ardyma maximaliai.Vartoju:animal nitro (palaiko BCAA) ,isrugu baltymai+6 g glutamino 3 kartus dienoje.
sportuoju 5 metus ir nemeciau nei alkoholio visiskai, nei saldumynu, nieko nemanau, kad verta atsisakyt kai kuriu malonmu..nors, kiekvienam pagal save
teoriskai hmb geras turetu but, bet kelis kartus vartojau, tai kazkaip nepajauciau poveikio..nors gal ir neturi jaust siaip tokiu atveju amino geriausiai tinka, manau animal nitro yra visko jei nieko pries esi lengvus sterus, gali winio pasiimt tabletem - cia geriausias pasirinkimas butu
Neprisijungęs
- Animalas
- Atkaklus dalyvis
#39 2008-01-19 11:07
nenormalus rašė:
Animalas rašė:
nenormalus rašė:
auksto intensyvumo greiciau sudeginsi riebalus, bet gali ir raumeni naikinti. zemo - maziau kalotiju, bet nenaikinsi raumensjo i varzybas gal ir neisiu,bet tai nereiskia kad nesieksiu auksciausiu rezultatu.Cia viskas aisku.Ka galetum patarti is papildu norint sumazint raumens ardyma maximaliai.Vartoju:animal nitro (palaiko BCAA) ,isrugu baltymai+6 g glutamino 3 kartus dienoje.
sportuoju 5 metus ir nemeciau nei alkoholio visiskai, nei saldumynu, nieko nemanau, kad verta atsisakyt kai kuriu malonmu..nors, kiekvienam pagal save
teoriskai hmb geras turetu but, bet kelis kartus vartojau, tai kazkaip nepajauciau poveikio..nors gal ir neturi jaust siaip tokiu atveju amino geriausiai tinka, manau animal nitro yra visko jei nieko pries esi lengvus sterus, gali winio pasiimt tabletem - cia geriausias pasirinkimas butu
kas liecia malonumus :tai arba arba kartu man niekaip nesiderina:/.dar va tokia mintis buvo stak 2 su pump uzmest,rezultatai sake labai geri pleskinant riebalus.kaip tu manai?
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#40 2008-01-19 12:28
Animalas rašė:
nenormalus rašė:
Animalas rašė:
jo i varzybas gal ir neisiu,bet tai nereiskia kad nesieksiu auksciausiu rezultatu.Cia viskas aisku.Ka galetum patarti is papildu norint sumazint raumens ardyma maximaliai.Vartoju:animal nitro (palaiko BCAA) ,isrugu baltymai+6 g glutamino 3 kartus dienoje.sportuoju 5 metus ir nemeciau nei alkoholio visiskai, nei saldumynu, nieko nemanau, kad verta atsisakyt kai kuriu malonmu..nors, kiekvienam pagal save
teoriskai hmb geras turetu but, bet kelis kartus vartojau, tai kazkaip nepajauciau poveikio..nors gal ir neturi jaust siaip tokiu atveju amino geriausiai tinka, manau animal nitro yra visko jei nieko pries esi lengvus sterus, gali winio pasiimt tabletem - cia geriausias pasirinkimas butukas liecia malonumus :tai arba arba kartu man niekaip nesiderina:/.dar va tokia mintis buvo stak 2 su pump uzmest,rezultatai sake labai geri pleskinant riebalus.kaip tu manai?
animal stak su pump?..stak veikia girdejau, pats nebandziau
as tokiu nevartoju..vienintelis is animal tai animal pakas, kuri variau..vartoju kitokius papildus
Neprisijungęs
- Animalas
- Atkaklus dalyvis
#41 2008-01-19 14:02
nenormalus rašė:
Animalas rašė:
nenormalus rašė:
teoriskai hmb geras turetu but, bet kelis kartus vartojau, tai kazkaip nepajauciau poveikio..nors gal ir neturi jaust siaip tokiu atveju amino geriausiai tinka, manau animal nitro yra visko jei nieko pries esi lengvus sterus, gali winio pasiimt tabletem - cia geriausias pasirinkimas butukas liecia malonumus :tai arba arba kartu man niekaip nesiderina:/.dar va tokia mintis buvo stak 2 su pump uzmest,rezultatai sake labai geri pleskinant riebalus.kaip tu manai?
animal stak su pump?..stak veikia girdejau, pats nebandziau
as tokiu nevartoju..vienintelis is animal tai animal pakas, kuri variau..vartoju kitokius papildus
nu aisku,dekui uz pagalba
Neprisijungęs
- ramse
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-02-03
- Žinutės: 66
#42 2008-03-13 21:09
Treniruote turi buti intensyvi,daryk super serijas,na ir zinoma ziurek ka ir kada valgai:P
Neprisijungęs
- ZyQux
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-03-06
#43 2008-04-12 22:38
Pradesiu nuo to, kad sportuoja nlb seniai, apie 3 menseius , ir be papildu, nes ju nelabai yra mano mieste (aisq galima internete, bet... kolkas nematau tikslo). Dbr susimasciau,kad nepakenktu sudeginti siek tiek riebalo, nes nepadariau to pries pradedant augint raumenu mase (beto vasara arteja ) Tai vat, mano klausimas butu, kokia rizika mesti svori be amino rugsciu(nes jei auginu raumenis be papildu,tai turbut ir deginsiu riebalus be papildu)? Jeigu susibalansuociau mityba, kurioje daug baltymu, ar smarkiai sumazetu jega, t.y. mano dabartines raumenu apimtys? Prasau atsakyti is praktikos...Aciu
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: DK
- Registravosi: 2006-02-18
- Žinutės: 1529
#44 2008-04-13 09:02
nenormalus rašė:
Animalas rašė:
nenormalus rašė:
kas liečia vini tai geriau inj.. bet išvis neagituočiau sterų
Neprisijungęs
- ZyQux
- Naujas dalyvis
#45 2008-04-16 22:30
ZyQux rašė:
Pradesiu nuo to, kad sportuoja nlb seniai, apie 3 menseius , ir be papildu, nes ju nelabai yra mano mieste (aisq galima internete, bet... kolkas nematau tikslo). Dbr susimasciau,kad nepakenktu sudeginti siek tiek riebalo, nes nepadariau to pries pradedant augint raumenu mase (beto vasara arteja ) Tai vat, mano klausimas butu, kokia rizika mesti svori be amino rugsciu(nes jei auginu raumenis be papildu,tai turbut ir deginsiu riebalus be papildu)? Jeigu susibalansuociau mityba, kurioje daug baltymu, ar smarkiai sumazetu jega, t.y. mano dabartines raumenu apimtys? Prasau atsakyti is praktikos...Aciu
Aciu uz atsakymus...
Neprisijungęs
- Hefaistas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-04-17
- Žinutės: 73
#46 2008-05-03 18:58
ZyQux rašė:
ZyQux rašė:
Aciu uz atsakymus...
Mazinant riebalu kieki organizme, amino rugstys yra reikalingos, nes jos apsaugo raumens mase nuo nykimo. Bet jei sportuoji tik 3 menesius, tai dar neturi solidzios raumenu mases, todel prarasi jos minimaliai. Kad be papildu deginsi riebalus, tai cia tikrai, bet l-karnitinas paspartintu procesa. Baltymai reikalingi ir auginant mase ir mazinant riebalu kieki, bet kiek sumazes jega ir apimtys priklauso nuo tavo riebalu kiekio organizme, bet sporto pradzioje dazniausiai mazai kas keiciasi, nes dar svoriai palyginti mazi ir apimtys
Neprisijungęs
- ZyQux
- Naujas dalyvis
#47 2008-05-04 22:36
Hefaistas rašė:
ZyQux rašė:
ZyQux rašė:
Aciu uz atsakymus...
Mazinant riebalu kieki organizme, amino rugstys yra reikalingos, nes jos apsaugo raumens mase nuo nykimo. Bet jei sportuoji tik 3 menesius, tai dar neturi solidzios raumenu mases, todel prarasi jos minimaliai. Kad be papildu deginsi riebalus, tai cia tikrai, bet l-karnitinas paspartintu procesa. Baltymai reikalingi ir auginant mase ir mazinant riebalu kieki, bet kiek sumazes jega ir apimtys priklauso nuo tavo riebalu kiekio organizme, bet sporto pradzioje dazniausiai mazai kas keiciasi, nes dar svoriai palyginti mazi ir apimtys
Dekui Hefaistas, bent vienas geranoriskas...blem znokit susimasciau, kad reiks pasimt amino rugsciu is kokio nors el-shop, nes kito atvejo nematau. Su maistu visvien neimanoma gauti tiek baltymu ivairoves kad nemazetu raumuo. Nesaku kad per 3 men rambo pavirtau, bet nenoriu grizti i pradine stadija.
Paskutinį kartą taisė ZyQux (2008-05-04 22:40)
Neprisijungęs
- Smauglis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-05-05
- Žinutės: 2
#48 2008-05-05 14:10
Na va su tom rugstim ir maisto papildais buna taip, jog jei pigius perki, kuna isberia, o geresni ir nemazai kainuoja. Geriausia yra naturalus maistas. O geresnio svorio metimo budo nei begiojimas zmonija dar nesugalvojo0, tiesa moteriskem tinka aerobika , na gal kai vyrukui toki buda si8lyti nesolidu, bet dar baseinas tikrai geras budas
Neprisijungęs
- kosmos
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2008-04-21
- Žinutės: 178
#49 2008-05-05 14:27
Smauglis rašė:
Na va su tom rugstim ir maisto papildais buna taip, jog jei pigius perki, kuna isberia, o geresni ir nemazai kainuoja. Geriausia yra naturalus maistas. O geresnio svorio metimo budo nei begiojimas zmonija dar nesugalvojo0, tiesa moteriskem tinka aerobika , na gal kai vyrukui toki buda si8lyti nesolidu, bet dar baseinas tikrai geras budas
ir pirtele, labai gerai svori mest padeda
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15145
- Atsiliepimai: 46
#50 2008-05-05 14:28
kosmos rašė:
Smauglis rašė:
ir pirtele, labai gerai svori mest padeda
nemanau, kad pirtis padeda mest svori. tik oda isdziovina ir tiek
Neprisijungęs