Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Vartotojas258
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-06-11
Žinutės: 1211
Atsiliepimai: 1

#10876 2014-02-18 19:38

Re: Įvairūs klausimai

Ką manot apie sriubą? Namie virtą, ne iš pokelių, kur reikia virt 5 min, o normalią sriubą. Daug kalorijų neturėtų turėt? Angliavandenių irgi neturėtų daug būt, nes vien daržovės ir viena, dvi bulvės...

Neprisijungęs

 
Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 37

#10877 2014-02-18 19:40

Re: Įvairūs klausimai

Vartotojas258 rašė:

Ką manot apie sriubą? Namie virtą, ne iš pokelių, kur reikia virt 5 min, o normalią sriubą. Daug kalorijų neturėtų turėt? Angliavandenių irgi neturėtų daug būt, nes vien daržovės ir viena, dvi bulvės...

dazniausiai tai riebalu bombos big_smile bet nieko tikrai nebus jei suvalgysi, na manau bliudeliu bus apie ~200 kaloriju, kdangi dazniausiai jos riebios buna

Neprisijungęs

 
olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#10878 2014-02-18 19:46

Re: Įvairūs klausimai

Vartotojas258 rašė:

Ką manot apie sriubą? Namie virtą, ne iš pokelių, kur reikia virt 5 min, o normalią sriubą. Daug kalorijų neturėtų turėt? Angliavandenių irgi neturėtų daug būt, nes vien daržovės ir viena, dvi bulvės...

Maistas. Kaloriju kiekis aisku priklausys nuo to ka desi. Zalios darzoves aisku geriau, bet mitybos paivairinimui kodel gi ne. wink

Neprisijungęs

 
Gintaraz
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-01-02
Žinutės: 36
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#10879 2014-02-18 21:35

Re: Įvairūs klausimai

Patarkyk su kokiais prieskoniais galima butu vistos krutinele troskinti, kad butu be druskos ? smile beto toks klausimelis, pirkau vistai prieskoniu misini be druskos ir kai viriau pasirode lyg aliejaus laseliai, ar tai gali but prieskoniuose riebalai??? ir ar daug ju jei tai imanoma?? O.o

Neprisijungęs

 
Tiomis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-09-26
Žinutės: 4392
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 9

#10880 2014-02-18 21:39

Re: Įvairūs klausimai

Gintaraz rašė:

Patarkyk su kokiais prieskoniais galima butu vistos krutinele troskinti, kad butu be druskos ? smile beto toks klausimelis, pirkau vistai prieskoniu misini be druskos ir kai viriau pasirode lyg aliejaus laseliai, ar tai gali but prieskoniuose riebalai??? ir ar daug ju jei tai imanoma?? O.o

tai pats beveik atsakei i savo klausymus buna prieskoniu parduotuveles ten daznaiusiai buna prieksoniai be druskos,   renkiesi vistienai pagal skoni arba centra ziuri, Vistos papai turi kazkiek riebalo gali buti kad ir nuo jo ten keli laseliai plaukioja. Kodel riboji druska ? cia jau vandėni bandai pamest ar kelios dienos iki varzybu? Visiskai druskos atsisakyti nera gerai...

Neprisijungęs

 
Powerbuilder
Titan
Registravosi: 2012-12-05
Žinutės: 2775
Atsiliepimai: 29

#10881 2014-02-18 23:47

Re: Įvairūs klausimai

As nesuvokiu, kodel visi tos druskos taip bijo? Dedu kiek noriu  i visur, kad tik skanu butu. Kazkur tyrima neseniai skaiciau, kad iki 10g per diena gali sunaudot ir pofig smile

Neprisijungęs

 
Gintaraz
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-01-02
Žinutės: 36
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#10882 2014-02-18 23:50

Re: Įvairūs klausimai

na noriu lieso raumens kad ryskiau atrodytu tai nusprendziau nebevalgyti druskos ir jau kuri laika jos nevalgau, apie varzybas net negalvoju. Druskos juk biski  gaunu is duonos juodos namines, beto jos yra varskeje, kefyre kuri geriu.  Tai neapsimoka taip be druskos visa laik gyventi?

Neprisijungęs

 
olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#10883 2014-02-19 08:13

Re: Įvairūs klausimai

P0werman rašė:

As nesuvokiu, kodel visi tos druskos taip bijo? Dedu kiek noriu  i visur, kad tik skanu butu. Kazkur tyrima neseniai skaiciau, kad iki 10g per diena gali sunaudot ir pofig smile

Is taves pavyzdys nekoks. Tu ne tik druska  varai... wink big_smile

Kol kas rekomendacijos iki 5 gr. paroj.

Neprisijungęs

 
lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3732
Atsiliepimai: 15

#10884 2014-02-19 08:24

Re: Įvairūs klausimai

kad ir nenadodamas papildomai druskos tuos 5g nori nenori susirenki smile

Neprisijungęs

 
olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#10885 2014-02-19 09:05

Re: Įvairūs klausimai

lorenzo rašė:

kad ir nenadodamas papildomai druskos tuos 5g nori nenori susirenki smile

Aisku priklauso kas ir kiek valgoma, bet faktas kad gaunamos jos su maistu uztenka.

Neprisijungęs

 
kiprevicius
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-02-13
Žinutės: 13
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#10886 2014-02-19 09:10

Re: Įvairūs klausimai

Kadangi cia keletui pasirode naudinga info ka parasiau apie skirtingus grudus ir ju apdirbima, tai dar galiu papasakot apie trapucius (krekerius, rice cake'us), kadangi apie ju gamybos procesa irgi daug zinau smile tai va, trapuciu gamyboje yra naudojami tik isvalytos kruopos (ryziai, kvieciai, spelta kvieciai, grikiai, kukuruzai), druska (daznai joduota) ir palmiu aliejus (lecitinas). Palmiu aliejus yra naudojamas tam, kad suristu kruopas tarpusavi ir nebutu traputis labai birus, na o druska beabejo del skonio. Jokiu kitokiu priedu kaip ten E621 nera dedama, nebent trapuciai buna prieskoniuoti (tu ivairiu skoniu kaip paprikos, svogunu su grietinele ir pan.), nes tie visi skonio ir apetito stiprikliai ateina kartu su prieskoniais. Trapucio gamybos ciklas trunka mazdaug 4-7 sekundes priklausomai nuo turimos technikos. Techniskai pats kepimas vyksta paprastai, formoje supilamos kruopos, suspaudziamos (del ko gaunasi slegis) ir duodama staigi temperatura, dazniausiai apie 240-260 laipsniu priklausomai nuo grudu rusies. Pats kepimas vyksta iki 3 sekundziu. Kadangi termiskas apdorojimas yra trumpas, tai padeda issaugoti dauguma vitaminu ir mikroelementu. Taigi, is esmes tai yra geras produktas. Labiausiai yra paplite ryziu trapuciai su ivairiom kombinacijomis (su saulegrazomis, su moliugo seklomis, su soromis ir t.t.), bet galima visur rasti tiek kvieciu, tiek speltos ar grikiu trapuciu, kurie galbut net geriau nei ryziu trapuciai. Beje, jei kam aktualu kiek yra dedama druskos, tai max 2% i visa misini.

Neprisijungęs

 
lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3732
Atsiliepimai: 15

#10887 2014-02-19 10:12

Re: Įvairūs klausimai

olegaskimanas rašė:

lorenzo rašė:

kad ir nenadodamas papildomai druskos tuos 5g nori nenori susirenki smile

Aisku priklauso kas ir kiek valgoma, bet faktas kad gaunamos jos su maistu uztenka.

Ir gerai, nes jos nemegstu ir niekad nenaudoju:)

Neprisijungęs

 
lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3732
Atsiliepimai: 15

#10888 2014-02-19 10:13

Re: Įvairūs klausimai

kiprevicius rašė:

Kadangi cia keletui pasirode naudinga info ka parasiau apie skirtingus grudus ir ju apdirbima, tai dar galiu papasakot apie trapucius (krekerius, rice cake'us), kadangi apie ju gamybos procesa irgi daug zinau smile tai va, trapuciu gamyboje yra naudojami tik isvalytos kruopos (ryziai, kvieciai, spelta kvieciai, grikiai, kukuruzai), druska (daznai joduota) ir palmiu aliejus (lecitinas). Palmiu aliejus yra naudojamas tam, kad suristu kruopas tarpusavi ir nebutu traputis labai birus, na o druska beabejo del skonio. Jokiu kitokiu priedu kaip ten E621 nera dedama, nebent trapuciai buna prieskoniuoti (tu ivairiu skoniu kaip paprikos, svogunu su grietinele ir pan.), nes tie visi skonio ir apetito stiprikliai ateina kartu su prieskoniais. Trapucio gamybos ciklas trunka mazdaug 4-7 sekundes priklausomai nuo turimos technikos. Techniskai pats kepimas vyksta paprastai, formoje supilamos kruopos, suspaudziamos (del ko gaunasi slegis) ir duodama staigi temperatura, dazniausiai apie 240-260 laipsniu priklausomai nuo grudu rusies. Pats kepimas vyksta iki 3 sekundziu. Kadangi termiskas apdorojimas yra trumpas, tai padeda issaugoti dauguma vitaminu ir mikroelementu. Taigi, is esmes tai yra geras produktas. Labiausiai yra paplite ryziu trapuciai su ivairiom kombinacijomis (su saulegrazomis, su moliugo seklomis, su soromis ir t.t.), bet galima visur rasti tiek kvieciu, tiek speltos ar grikiu trapuciu, kurie galbut net geriau nei ryziu trapuciai. Beje, jei kam aktualu kiek yra dedama druskos, tai max 2% i visa misini.

Rezk viska ka zinai:D

Neprisijungęs

 
De1v1s
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2013-09-08
Žinutės: 135
Atsiliepimai: 0

#10889 2014-02-19 10:22

Re: Įvairūs klausimai

Mitybos suderinimas aktualu visiem ar tik tiem kurie ryskina raumenis ? pvz tarkim man neaktualu tas ryskinimas tai as valgysiu sveiko maisto kuo daug ir bus gerai, ar reik vistiek skaiciuot kiek ko gauni ?

Neprisijungęs

 
olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#10890 2014-02-19 10:54

Re: Įvairūs klausimai

De1v1s rašė:

Mitybos suderinimas aktualu visiem ar tik tiem kurie ryskina raumenis ? pvz tarkim man neaktualu tas ryskinimas tai as valgysiu sveiko maisto kuo daug ir bus gerai, ar reik vistiek skaiciuot kiek ko gauni ?

Sveiko-nesveiko maisto kaip ir nera. Yra sveika-nesveika mityba. Nesveika ji tada kai ilgesni laika gaunama kazko stipriai per daug arba per mazai. wink

Neprisijungęs

 
Bigger
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-09-08
Žinutės: 2227
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 9

#10891 2014-02-19 15:11

Re: Įvairūs klausimai

kiprevicius rašė:

Kadangi cia keletui pasirode naudinga info ka parasiau apie skirtingus grudus ir ju apdirbima, tai dar galiu papasakot apie trapucius (krekerius, rice cake'us), kadangi apie ju gamybos procesa irgi daug zinau smile tai va, trapuciu gamyboje yra naudojami tik isvalytos kruopos (ryziai, kvieciai, spelta kvieciai, grikiai, kukuruzai), druska (daznai joduota) ir palmiu aliejus (lecitinas). Palmiu aliejus yra naudojamas tam, kad suristu kruopas tarpusavi ir nebutu traputis labai birus, na o druska beabejo del skonio. Jokiu kitokiu priedu kaip ten E621 nera dedama, nebent trapuciai buna prieskoniuoti (tu ivairiu skoniu kaip paprikos, svogunu su grietinele ir pan.), nes tie visi skonio ir apetito stiprikliai ateina kartu su prieskoniais. Trapucio gamybos ciklas trunka mazdaug 4-7 sekundes priklausomai nuo turimos technikos. Techniskai pats kepimas vyksta paprastai, formoje supilamos kruopos, suspaudziamos (del ko gaunasi slegis) ir duodama staigi temperatura, dazniausiai apie 240-260 laipsniu priklausomai nuo grudu rusies. Pats kepimas vyksta iki 3 sekundziu. Kadangi termiskas apdorojimas yra trumpas, tai padeda issaugoti dauguma vitaminu ir mikroelementu. Taigi, is esmes tai yra geras produktas. Labiausiai yra paplite ryziu trapuciai su ivairiom kombinacijomis (su saulegrazomis, su moliugo seklomis, su soromis ir t.t.), bet galima visur rasti tiek kvieciu, tiek speltos ar grikiu trapuciu, kurie galbut net geriau nei ryziu trapuciai. Beje, jei kam aktualu kiek yra dedama druskos, tai max 2% i visa misini.

O kad forume bent 1% postu butu tokie big_smile

Neprisijungęs

 
Žilvinas.
buvęs Parapapapapa
Registravosi: 2013-05-05
Žinutės: 3088
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 11

#10892 2014-02-19 15:16

Re: Įvairūs klausimai

kiprevicius rašė:

Kadangi cia keletui pasirode naudinga info ka parasiau apie skirtingus grudus ir ju apdirbima, tai dar galiu papasakot apie trapucius (krekerius, rice cake'us), kadangi apie ju gamybos procesa irgi daug zinau smile tai va, trapuciu gamyboje yra naudojami tik isvalytos kruopos (ryziai, kvieciai, spelta kvieciai, grikiai, kukuruzai), druska (daznai joduota) ir palmiu aliejus (lecitinas). Palmiu aliejus yra naudojamas tam, kad suristu kruopas tarpusavi ir nebutu traputis labai birus, na o druska beabejo del skonio. Jokiu kitokiu priedu kaip ten E621 nera dedama, nebent trapuciai buna prieskoniuoti (tu ivairiu skoniu kaip paprikos, svogunu su grietinele ir pan.), nes tie visi skonio ir apetito stiprikliai ateina kartu su prieskoniais. Trapucio gamybos ciklas trunka mazdaug 4-7 sekundes priklausomai nuo turimos technikos. Techniskai pats kepimas vyksta paprastai, formoje supilamos kruopos, suspaudziamos (del ko gaunasi slegis) ir duodama staigi temperatura, dazniausiai apie 240-260 laipsniu priklausomai nuo grudu rusies. Pats kepimas vyksta iki 3 sekundziu. Kadangi termiskas apdorojimas yra trumpas, tai padeda issaugoti dauguma vitaminu ir mikroelementu. Taigi, is esmes tai yra geras produktas. Labiausiai yra paplite ryziu trapuciai su ivairiom kombinacijomis (su saulegrazomis, su moliugo seklomis, su soromis ir t.t.), bet galima visur rasti tiek kvieciu, tiek speltos ar grikiu trapuciu, kurie galbut net geriau nei ryziu trapuciai. Beje, jei kam aktualu kiek yra dedama druskos, tai max 2% i visa misini.

šaltinis yra koks nors? smile

Neprisijungęs

 
finansai
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-12-14
Žinutės: 571
Atsiliepimai: 0

#10893 2014-02-19 15:34

Re: Įvairūs klausimai

Parapapapapa rašė:

kiprevicius rašė:

Kadangi cia keletui pasirode naudinga info ka parasiau apie skirtingus grudus ir ju apdirbima, tai dar galiu papasakot apie trapucius (krekerius, rice cake'us), kadangi apie ju gamybos procesa irgi daug zinau smile tai va, trapuciu gamyboje yra naudojami tik isvalytos kruopos (ryziai, kvieciai, spelta kvieciai, grikiai, kukuruzai), druska (daznai joduota) ir palmiu aliejus (lecitinas). Palmiu aliejus yra naudojamas tam, kad suristu kruopas tarpusavi ir nebutu traputis labai birus, na o druska beabejo del skonio. Jokiu kitokiu priedu kaip ten E621 nera dedama, nebent trapuciai buna prieskoniuoti (tu ivairiu skoniu kaip paprikos, svogunu su grietinele ir pan.), nes tie visi skonio ir apetito stiprikliai ateina kartu su prieskoniais. Trapucio gamybos ciklas trunka mazdaug 4-7 sekundes priklausomai nuo turimos technikos. Techniskai pats kepimas vyksta paprastai, formoje supilamos kruopos, suspaudziamos (del ko gaunasi slegis) ir duodama staigi temperatura, dazniausiai apie 240-260 laipsniu priklausomai nuo grudu rusies. Pats kepimas vyksta iki 3 sekundziu. Kadangi termiskas apdorojimas yra trumpas, tai padeda issaugoti dauguma vitaminu ir mikroelementu. Taigi, is esmes tai yra geras produktas. Labiausiai yra paplite ryziu trapuciai su ivairiom kombinacijomis (su saulegrazomis, su moliugo seklomis, su soromis ir t.t.), bet galima visur rasti tiek kvieciu, tiek speltos ar grikiu trapuciu, kurie galbut net geriau nei ryziu trapuciai. Beje, jei kam aktualu kiek yra dedama druskos, tai max 2% i visa misini.

šaltinis yra koks nors? smile

Cia kaip suprantu tas zmogus dirba sitoje sferoje ir paaiskino produktu technologija.

Neprisijungęs

 
Dopamine
buvęs elijus
Vietovė: Luton
Registravosi: 2007-08-18
Žinutės: 1670
Atsiliepimai: 5

#10894 2014-02-19 15:35

Re: Įvairūs klausimai

nezinau kodel, bet man nuo tu trapuciu dantis skaudet pradeta, per daug sausi buna big_smile

Taip pat noriu paklaust gyvenanciu UK. Kokia perkat varske? nes ta skysta varske prekybcentriuose, nejau ja galima vadinti varske? Noreciau kazko panasaus i lietuviska, tik deja lietuviu parduotuvese, tos kainos ganetinai ispustos.

Neprisijungęs

 
kiprevicius
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-02-13
Žinutės: 13
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 0

#10895 2014-02-19 16:33

Re: Įvairūs klausimai

Parapapapapa rašė:

kiprevicius rašė:

Kadangi cia keletui pasirode naudinga info ka parasiau apie skirtingus grudus ir ju apdirbima, tai dar galiu papasakot apie trapucius (krekerius, rice cake'us), kadangi apie ju gamybos procesa irgi daug zinau smile tai va, trapuciu gamyboje yra naudojami tik isvalytos kruopos (ryziai, kvieciai, spelta kvieciai, grikiai, kukuruzai), druska (daznai joduota) ir palmiu aliejus (lecitinas). Palmiu aliejus yra naudojamas tam, kad suristu kruopas tarpusavi ir nebutu traputis labai birus, na o druska beabejo del skonio. Jokiu kitokiu priedu kaip ten E621 nera dedama, nebent trapuciai buna prieskoniuoti (tu ivairiu skoniu kaip paprikos, svogunu su grietinele ir pan.), nes tie visi skonio ir apetito stiprikliai ateina kartu su prieskoniais. Trapucio gamybos ciklas trunka mazdaug 4-7 sekundes priklausomai nuo turimos technikos. Techniskai pats kepimas vyksta paprastai, formoje supilamos kruopos, suspaudziamos (del ko gaunasi slegis) ir duodama staigi temperatura, dazniausiai apie 240-260 laipsniu priklausomai nuo grudu rusies. Pats kepimas vyksta iki 3 sekundziu. Kadangi termiskas apdorojimas yra trumpas, tai padeda issaugoti dauguma vitaminu ir mikroelementu. Taigi, is esmes tai yra geras produktas. Labiausiai yra paplite ryziu trapuciai su ivairiom kombinacijomis (su saulegrazomis, su moliugo seklomis, su soromis ir t.t.), bet galima visur rasti tiek kvieciu, tiek speltos ar grikiu trapuciu, kurie galbut net geriau nei ryziu trapuciai. Beje, jei kam aktualu kiek yra dedama druskos, tai max 2% i visa misini.

šaltinis yra koks nors? smile

Saltinis esu as pats smile

O del ko dantys skauda tai as neisivaizduoju smile siaip as pats ju negaliu daug per karta suvalgyt. Neisivaizduoju kaip kai kurie sporcmenai po pakeli gali sukirsti per pietus angliams. As po puses pakelio jau ziaugcioju smile nebent ten kokios varskes su prieskoniais uzsidet...

Paskutinį kartą taisė kiprevicius (2014-02-19 16:37)

Neprisijungęs

 
Cikelis
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2011-07-12
Žinutės: 69
Atsiliepimai: 0

#10896 2014-02-19 18:35

Re: Įvairūs klausimai

Lenkiska 250g-  1 svaras

Neprisijungęs

 
Cikelis
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2011-07-12
Žinutės: 69
Atsiliepimai: 0

#10897 2014-02-19 18:36

Re: Įvairūs klausimai

elijus rašė:

nezinau kodel, bet man nuo tu trapuciu dantis skaudet pradeta, per daug sausi buna big_smile

Taip pat noriu paklaust gyvenanciu UK. Kokia perkat varske? nes ta skysta varske prekybcentriuose, nejau ja galima vadinti varske? Noreciau kazko panasaus i lietuviska, tik deja lietuviu parduotuvese, tos kainos ganetinai ispustos.

Lenkiska 250g-  1 svaras

Neprisijungęs

 
Dopamine
buvęs elijus
Vietovė: Luton
Registravosi: 2007-08-18
Žinutės: 1670
Atsiliepimai: 5

#10898 2014-02-19 18:39

Re: Įvairūs klausimai

gal kartais zinai pavadinima varskes?

Neprisijungęs

 
Focus
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2013-12-31
Žinutės: 60
Atsiliepimai: 0

#10899 2014-02-19 21:17

Re: Įvairūs klausimai

auginu mase, trečiadienį, šeštadienį ir sekmadienį nesportuoju tai valgyt tiek pat kaip ir sporto dienom ar truputi maziau? big_smile

Neprisijungęs

 
Žilvinas.
buvęs Parapapapapa
Registravosi: 2013-05-05
Žinutės: 3088
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 11

#10900 2014-02-19 21:44

Re: Įvairūs klausimai

Focus rašė:

auginu mase, trečiadienį, šeštadienį ir sekmadienį nesportuoju tai valgyt tiek pat kaip ir sporto dienom ar truputi maziau? big_smile

tiek pat valgyk, gi atsistatymui riek medžiagų ir beto gi augi kai ilsies smile

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net