Puslapiai: 1 … 19 20 21 22 23 … 165
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Ar gerai? / Kas geriau? / Ar gali?
- radio
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Panevezys
- Registravosi: 2008-04-27
- Žinutės: 13
- Atsiliepimai: 0
#501 2009-12-13 13:48
Re: Ar gerai? / Kas geriau? / Ar gali?
Ką manot apie šią programą? Sveriu 61kg, o ugis 176cm. Gal galit patobulint ar padėti sudaryti naują?
Pirmadienis ( Krūtinė, bicas)
Štangos spaudimas 4x8
Štangos spaudimas kampu 4x8
Plėšimas 4x8
Bicas stovint su štanga 4x8
Stovint su hanteliais 4x8
Atsilenkimai 4x25
Trečiadienis (Kojos, nugara)
Pritūpimai su štanga 4x8
Kojų spaudimas 4x8
Kojų kėlimas sėdint 4x8
Lyno trauka prie kaklo 4x8
Lyno trauka prie pilvo 4x8
Hantelio trauka 4x8
Penktadienis (Pečiai, tricas)
Štangos spaudimas už galvos 4x8
Štangos trauka prie smakro 4x8
Štangos spaudimas siaurai 4x8
Tricepsas sėdint viena ranka 4x8
Atsilenkimai 4x25
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Bromölla
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 1468
- Atsiliepimai: 1
#502 2009-12-13 17:31
Happybody rašė:
Jeigu nori 4 kartus i savaite treniruotis ziurek i 2 dienu splita , nes tavo programa visa ismetyta ir nerislsi gaunasi .' is savaite treniruoji tik viena karta visus raumenis - per mazai . Imk 2 dienu splita , kad gautusi kiekvienai raumenu grupiai po 2 treniruotes i savaite .
isitikines tuom ka sakai?
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
- Registravosi: 2007-01-07
- Žinutės: 1635
- Atsiliepimai: 4
#503 2009-12-13 21:31
Shvedas rašė:
Happybody rašė:
Jeigu nori 4 kartus i savaite treniruotis ziurek i 2 dienu splita , nes tavo programa visa ismetyta ir nerislsi gaunasi .' is savaite treniruoji tik viena karta visus raumenis - per mazai . Imk 2 dienu splita , kad gautusi kiekvienai raumenu grupiai po 2 treniruotes i savaite .
Teisingai sako...
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#504 2009-12-13 21:56
OZ rašė:
Shvedas rašė:
Happybody rašė:
Teisingai sako...
man atrodo,kad i savaite viena karta visus raumenis daryti normalu...o ne per mazai...
Neprisijungęs
- Boonusas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2009-09-12
- Žinutės: 389
#505 2009-12-13 22:52
radio rašė:
Ką manot apie šią programą? Sveriu 61kg, o ugis 176cm. Gal galit patobulint ar padėti sudaryti naują?
Pirmadienis ( Krūtinė, bicas)
Štangos spaudimas 4x8
Štangos spaudimas kampu 4x8
Plėšimas 4x8
Bicas stovint su štanga 4x8
Stovint su hanteliais 4x8
Atsilenkimai 4x25
Trečiadienis (Kojos, nugara)
Pritūpimai su štanga 4x8
Kojų spaudimas 4x8
Kojų kėlimas sėdint 4x8
Lyno trauka prie kaklo 4x8
Lyno trauka prie pilvo 4x8
Hantelio trauka 4x8
Penktadienis (Pečiai, tricas)
Štangos spaudimas už galvos 4x8
Štangos trauka prie smakro 4x8
Štangos spaudimas siaurai 4x8
Tricepsas sėdint viena ranka 4x8
Atsilenkimai 4x25
Manau nugara reiketu apkeisti su peciais ir peciams damesti pratima galinei deltai.
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#506 2009-12-13 22:53
Shvedas rašė:
OZ rašė:
Shvedas rašė:
isitikines tuom ka sakai?Teisingai sako...
man atrodo,kad i savaite viena karta visus raumenis daryti normalu...o ne per mazai...
man irgi kadaise daug kas atrode...
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#507 2009-12-13 23:03
OZ rašė:
Shvedas rašė:
OZ rašė:
Teisingai sako...man atrodo,kad i savaite viena karta visus raumenis daryti normalu...o ne per mazai...
skaitai speja atsigauti raumenys darant 2 kartus per savaite juos?na kas tau atrode kadaise tai cia jau tavo reikalas,bet va kodel tau atrodo taip dabar tai man is tikruju idomu,ir jei parasytum normaliai ir argumentuotai butu tikrai idomu paskaityti,gal ir man kitaip pradetu atrodyti..
Neprisijungęs
- TeneX
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-02-04
- Žinutės: 910
#508 2009-12-13 23:03
OZ rašė:
Shvedas rašė:
OZ rašė:
Teisingai sako...
Pagrįsk nuomonę. Straipsniais prašyčiau : D
Kuom geriau 2 dienų splitas, kartojamas 2 kart per savaitę nei normalus 4 dienų splitas? Nuo kada nebeužtenka vieną kartą per savaitę gerai raumenis pradirbt?
Jėi vėl išsi*isinėsi, neturėdamas ko konrečiai pasakyt, gali ir neatsakyt. : )
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#509 2009-12-13 23:35
TeneX rašė:
OZ rašė:
Shvedas rašė:
man atrodo,kad i savaite viena karta visus raumenis daryti normalu...o ne per mazai...man irgi kadaise daug kas atrode...
Kuom geriau 2 dienų splitas, kartojamas 2 kart per savaitę nei normalus 4 dienų splitas? Nuo kada nebeužtenka vieną kartą per savaitę gerai raumenis pradirbt?
Jėi vėl išsi*isinėsi, neturėdamas ko konrečiai pasakyt, gali ir neatsakyt. : )
O kada uzteko vieno kart per savaite raumeni pradirbt? koks tolkas raumeniui duot ilsetis 7 dienas kai, jis atsistato per 2-3??? jei nedaroma mirties trauka ir pritupkes ir net nesuvokiama kas per dalykas intensity, dar greiciau...
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#510 2009-12-14 08:33
OZ rašė:
TeneX rašė:
OZ rašė:
man irgi kadaise daug kas atrode...Pagrįsk nuomonę. Straipsniais prašyčiau : D
Jėi vėl išsi*isinėsi, neturėdamas ko konrečiai pasakyt, gali ir neatsakyt. : )O kada uzteko vieno kart per savaite raumeni pradirbt? koks tolkas raumeniui duot ilsetis 7 dienas kai, jis atsistato per 2-3??? jei nedaroma mirties trauka ir pritupkes ir net nesuvokiama kas per dalykas intensity, dar greiciau...
nu man visada uzteko...o tu pagal kokia programa sportuoji pats?2 kartus visus raumenis gal darai per savaite?be to,uzmirsai realius argumentus,pastebejau ne vienam man idomu..
Neprisijungęs
- parapababam
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-07-28
- Žinutės: 82
#511 2009-12-14 09:19
cia jums naujena , kad raumeni reik pradirbt ne reciau kaip kas 5 diena?
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#512 2009-12-14 09:36
Shvedas rašė:
OZ rašė:
TeneX rašė:
Jėi vėl išsi*isinėsi, neturėdamas ko konrečiai pasakyt, gali ir neatsakyt. : )O kada uzteko vieno kart per savaite raumeni pradirbt? koks tolkas raumeniui duot ilsetis 7 dienas kai, jis atsistato per 2-3??? jei nedaroma mirties trauka ir pritupkes ir net nesuvokiama kas per dalykas intensity, dar greiciau...
nu man visada uzteko...o tu pagal kokia programa sportuoji pats?2 kartus visus raumenis gal darai per savaite?be to,uzmirsai realius argumentus,pastebejau ne vienam man idomu..
del paryskintos vietos, kaip nusprendei, kad uzteko? turiu bica kur karta i savaite i sale nueina ir sako man uztenka, tai cia argumentas?
o del mano argumentu i mano klausimus atsakyk ir bus tau argumentai... mano programa BUBU temoj buvo... gal dar yra nzn...
Paskutinį kartą taisė OZ (2009-12-14 09:37)
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#513 2009-12-14 10:13
OZ rašė:
Shvedas rašė:
OZ rašė:
O kada uzteko vieno kart per savaite raumeni pradirbt? koks tolkas raumeniui duot ilsetis 7 dienas kai, jis atsistato per 2-3??? jei nedaroma mirties trauka ir pritupkes ir net nesuvokiama kas per dalykas intensity, dar greiciau...nu man visada uzteko...o tu pagal kokia programa sportuoji pats?2 kartus visus raumenis gal darai per savaite?be to,uzmirsai realius argumentus,pastebejau ne vienam man idomu..
del paryskintos vietos, kaip nusprendei, kad uzteko? turiu bica kur karta i savaite i sale nueina ir sako man uztenka, tai cia argumentas?
o del mano argumentu i mano klausimus atsakyk ir bus tau argumentai... mano programa BUBU temoj buvo... gal dar yra nzn...
as jauciu ta dalyka,jei as padarau kojas pirmadieni ir penktadieni jos man dar tebeskauda ar nemanai,kad cia pozymis kad dar jos nera atsigavusios?cia tik pvz...BUBU tema paskaiciau,deja nieko neradau patvirtinancio tavo zodzius,nebent tik viena fraze,kuri lygiai tik pat patvirtina ir manuosius, pacituosiu : "Viena raumeni(arba raumenu grupe) galima treniruoti 1-2 k. per savaite " gal as praziopsojau kazka?
Neprisijungęs
- TeneX
- Dažnas senbūvis
#514 2009-12-14 15:14
parapababam rašė:
Tai kas 5 dienas ir kas 2-3 dienas yra skirtumas.
Ir vis tiek kažkaip niekas neįtikinot. Visų pirma, tai tas splitas kažkoks dauniškas gausis, nes neįsivaizduoju, kaip į 2 dienas sutalpint normalų splitą. Po to, bent mano nuomone, daug lengviau persivargint su tokia programa: po geros treniruotės, kai raumuo pilnai apkrautas, po kelių dienų tikrai nepavyks tokios pat efektyvios treniruotės padaryt. Tai natūraliai gali tekt vieną lengvesnę, kitą sunkesnę daryt.. bet kokia nauda iš to?
Daug paprasčiau pasiimt 4 dienų splitą arba fullbody ir viskas normaliai bus. Nebent rimtai labai rimtais monstrais jaučiatatės, kad net to neužtektų..
Ai, dar pamiršau: OZ, kažkodėl labai abejoju ar raumuo atsistato per tas 2 dienas, ypač ne apie bicą ar blauzdą kalbant. Suprantu, kad skausmo nebėra, bet raumuo vis vien gali būti varginamas taip.. dar + kituose pratimuose gauna krūvi tie patys raumenys.
Paskutinį kartą taisė TeneX (2009-12-14 15:19)
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 15
#515 2009-12-14 15:21
Tenex, squats 3x week ir krutines pradirbimas 2x week - kaip manai, ar tai apsimoka daryt? Sakai nera jokios naudos daryt viena sunkia, viena lengva tren.? Galima daryti ir taip, heavy,medium, light days... 3x week.
Neprisijungęs
- TeneX
- Dažnas senbūvis
#516 2009-12-14 15:29
Makleris rašė:
Tenex, squats 3x week ir krutines pradirbimas 2x week - kaip manai, ar tai apsimoka daryt? Sakai nera jokios naudos daryt viena sunkia, viena lengva tren.? Galima daryti ir taip, heavy,medium, light days... 3x week.
Šitaip aišku apsimoka. Bet tai čia ne 2d. splitas.. kai sakiau tą "kokia nauda iš to" darant lengvesnę treniruotę, neturėjau omenyje visų atvejų. Tik būtent tą, apie kūrį kalbėjau.
Neprisijungęs
- parapababam
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-07-28
- Žinutės: 82
#517 2009-12-14 16:38
TeneX rašė:
parapababam rašė:
Ir vis tiek kažkaip niekas neįtikinot. Visų pirma, tai tas splitas kažkoks dauniškas gausis, nes neįsivaizduoju, kaip į 2 dienas sutalpint normalų splitą. Po to, bent mano nuomone, daug lengviau persivargint su tokia programa: po geros treniruotės, kai raumuo pilnai apkrautas, po kelių dienų tikrai nepavyks tokios pat efektyvios treniruotės padaryt. Tai natūraliai gali tekt vieną lengvesnę, kitą sunkesnę daryt.. bet kokia nauda iš to?
Daug paprasčiau pasiimt 4 dienų splitą arba fullbody ir viskas normaliai bus. Nebent rimtai labai rimtais monstrais jaučiatatės, kad net to neužtektų..
Ai, dar pamiršau: OZ, kažkodėl labai abejoju ar raumuo atsistato per tas 2 dienas, ypač ne apie bicą ar blauzdą kalbant. Suprantu, kad skausmo nebėra, bet raumuo vis vien gali būti varginamas taip.. dar + kituose pratimuose gauna krūvi tie patys raumenys.
o kas tau neleidzia sutalpint viska i triju dienu splita? ir gausis tai 4-5 dienos. pilnos akis atsistatymui .... ir itikinet cia taves tikrai nesiruosiu. tavo teise rinktis
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#518 2009-12-14 16:46
TeneX rašė:
parapababam rašė:
Zmogau realiai tu neturi teises sakyt man atrodo ir pns, kol trauki 60kg... splitai tau niekada netiko ir netiks dar ilgai, ka ir rodo tavo rezai, kurie yra tragiski, kaip jau daviau pvz kitoj temoj... toliau gali nepult gincytis, kaip jau kazkas minejo jam jokio skirtumo, man taspats... daryk tu ka nori, tavo reikalas... sekmes sportuose...
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#519 2009-12-14 16:49
Shvedas rašė:
OZ rašė:
Shvedas rašė:
nu man visada uzteko...o tu pagal kokia programa sportuoji pats?2 kartus visus raumenis gal darai per savaite?be to,uzmirsai realius argumentus,pastebejau ne vienam man idomu..del paryskintos vietos, kaip nusprendei, kad uzteko? turiu bica kur karta i savaite i sale nueina ir sako man uztenka, tai cia argumentas?
o del mano argumentu i mano klausimus atsakyk ir bus tau argumentai... mano programa BUBU temoj buvo... gal dar yra nzn...as jauciu ta dalyka,jei as padarau kojas pirmadieni ir penktadieni jos man dar tebeskauda ar nemanai,kad cia pozymis kad dar jos nera atsigavusios?cia tik pvz...BUBU tema paskaiciau,deja nieko neradau patvirtinancio tavo zodzius,nebent tik viena fraze,kuri lygiai tik pat patvirtina ir manuosius, pacituosiu : "Viena raumeni(arba raumenu grupe) galima treniruoti 1-2 k. per savaite " gal as praziopsojau kazka?
nu gale imeciau BUBU savo programa ir sakau gal patiks... o del tu kartu cia beprasmiska gincytis, kai pas jus argumentai pagrindinei, MAN atrodo, MAN skauda ir t.t. sakau ka teigia pasaulinio lygio treneriai, as tikiu jais, jei jum atrodo, kad jus protingesni ir geriau zinot uz juos, nu tai ok... sekmes sporte...
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#520 2009-12-14 16:50
TeneX rašė:
Makleris rašė:
Šitaip aišku apsimoka. Bet tai čia ne 2d. splitas.. kai sakiau tą "kokia nauda iš to" darant lengvesnę treniruotę, neturėjau omenyje visų atvejų. Tik būtent tą, apie kūrį kalbėjau.
Tu pats zinai priezastis, kodel tu dantimis ir nagais isikandes i splita? ar darau taip kaip visi daro, pagrindinis argumentas...
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#521 2009-12-14 17:15
OZ rašė:
TeneX rašė:
parapababam rašė:
Ai, dar pamiršau: OZ, kažkodėl labai abejoju ar raumuo atsistato per tas 2 dienas, ypač ne apie bicą ar blauzdą kalbant. Suprantu, kad skausmo nebėra, bet raumuo vis vien gali būti varginamas taip.. dar + kituose pratimuose gauna krūvi tie patys raumenys.Zmogau realiai tu neturi teises sakyt man atrodo ir pns, kol trauki 60kg... splitai tau niekada netiko ir netiks dar ilgai, ka ir rodo tavo rezai, kurie yra tragiski, kaip jau daviau pvz kitoj temoj... toliau gali nepult gincytis, kaip jau kazkas minejo jam jokio skirtumo, man taspats... daryk tu ka nori, tavo reikalas... sekmes sportuose...
zmogau tu zmogau,jei jis neturi teises kazka sakyti,del to,kad mazai traukia,rezai tragiski ar duomenys prasti tai tau isvis reiketu issipjaut liezuvi ir nusikapot pirstus
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#522 2009-12-14 17:25
Shvedas rašė:
OZ rašė:
TeneX rašė:
Ai, dar pamiršau: OZ, kažkodėl labai abejoju ar raumuo atsistato per tas 2 dienas, ypač ne apie bicą ar blauzdą kalbant. Suprantu, kad skausmo nebėra, bet raumuo vis vien gali būti varginamas taip.. dar + kituose pratimuose gauna krūvi tie patys raumenys.Zmogau realiai tu neturi teises sakyt man atrodo ir pns, kol trauki 60kg... splitai tau niekada netiko ir netiks dar ilgai, ka ir rodo tavo rezai, kurie yra tragiski, kaip jau daviau pvz kitoj temoj... toliau gali nepult gincytis, kaip jau kazkas minejo jam jokio skirtumo, man taspats... daryk tu ka nori, tavo reikalas... sekmes sportuose...
zmogau tu zmogau,jei jis neturi teises kazka sakyti,del to,kad mazai traukia,rezai tragiski ar duomenys prasti tai tau isvis reiketu issipjaut liezuvi ir nusikapot pirstus
Tu matai, jis kalba is SAVO patirties, jis gincyjasi neturedamas tam nei pagrindo, nei argumentu, nei faktu... nu, bet su tavim irgi gincytis nezadu, tu irgi is tos serijos kur viska zino ir kitu nuomoniu nera, tik tavo, o ar ji teisinga ar ne tau jau neidomu... tai sekmes tau sporte ir gali ignoruot mano postus nes as tavo seniai ignoruoju, kol i mane nesikreipi... neisizeisk be reikalo
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#523 2009-12-14 17:39
Visiems sekmes sporte
Neprisijungęs
- Shvedas
- Dažnas senbūvis
#524 2009-12-14 17:45
OZ rašė:
Shvedas rašė:
OZ rašė:
Zmogau realiai tu neturi teises sakyt man atrodo ir pns, kol trauki 60kg... splitai tau niekada netiko ir netiks dar ilgai, ka ir rodo tavo rezai, kurie yra tragiski, kaip jau daviau pvz kitoj temoj... toliau gali nepult gincytis, kaip jau kazkas minejo jam jokio skirtumo, man taspats... daryk tu ka nori, tavo reikalas... sekmes sportuose...zmogau tu zmogau,jei jis neturi teises kazka sakyti,del to,kad mazai traukia,rezai tragiski ar duomenys prasti tai tau isvis reiketu issipjaut liezuvi ir nusikapot pirstus
Tu matai, jis kalba is SAVO patirties, jis gincyjasi neturedamas tam nei pagrindo, nei argumentu, nei faktu... nu, bet su tavim irgi gincytis nezadu, tu irgi is tos serijos kur viska zino ir kitu nuomoniu nera, tik tavo, o ar ji teisinga ar ne tau jau neidomu... tai sekmes tau sporte ir gali ignoruot mano postus
nes as tavo seniai ignoruoju, kol i mane nesikreipi... neisizeisk be reikalo
yra sitame forume daug nuomoniu kurias visada idemiai isklausau ir kuriomis pasitikiu,deja tavo ne,nes tu trauki ne daugiau 60 turbut,rezultatai tavo tragiski tai cia svelniai pasakyta,teorijos yra,akinius turi,o raumenu kaip nebuvo taip ir nera kaip suprantu....tau irgi sekmes sporte,tau jos kaip matau prireiks labiau nei man
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
#525 2009-12-14 17:50
Shvedas rašė:
OZ rašė:
Shvedas rašė:
zmogau tu zmogau,jei jis neturi teises kazka sakyti,del to,kad mazai traukia,rezai tragiski ar duomenys prasti tai tau isvis reiketu issipjaut liezuvi ir nusikapot pirstusTu matai, jis kalba is SAVO patirties, jis gincyjasi neturedamas tam nei pagrindo, nei argumentu, nei faktu... nu, bet su tavim irgi gincytis nezadu, tu irgi is tos serijos kur viska zino ir kitu nuomoniu nera, tik tavo, o ar ji teisinga ar ne tau jau neidomu... tai sekmes tau sporte ir gali ignoruot mano postus
nes as tavo seniai ignoruoju, kol i mane nesikreipi... neisizeisk be reikalo
yra sitame forume daug nuomoniu kurias visada idemiai isklausau ir kuriomis pasitikiu,deja tavo ne,nes tu trauki ne daugiau 60 turbut,rezultatai tavo tragiski tai cia svelniai pasakyta,teorijos yra,akinius turi,o raumenu kaip nebuvo taip ir nera kaip suprantu....tau irgi sekmes sporte,tau jos kaip matau prireiks labiau nei man
Nu va, tiesa zinai ir rami galva... Sekmes sporte
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 19 20 21 22 23 … 165
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Ar gerai? / Kas geriau? / Ar gali?