Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

metanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2010-03-10
Žinutės: 3884
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 7

#16701 2016-02-22 20:54

Re: Įvairūs klausimai

Avizu miltus naudojat kas nors?

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Atsiliepimai: 37

#16702 2016-02-22 22:06

metanis rašė:

Avizu miltus naudojat kas nors?

Jo, tik miltu neperku, tiesiog jei reikia avizas i blenderi ir va miltai smile

Neprisijungęs

Gaganas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Telšiai
Registravosi: 2015-12-13
Žinutės: 958
Atsiliepimai: 0

#16703 2016-02-22 23:00

Ar ryziu trapuciai, kaipir ryziai, irgi kompleksiniai angliavandeniai ir didelis geris, ar jie kaip nors blogai pagaminti ir is ju nera tiek naudos kiek is ryziu?

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#16704 2016-02-23 07:19

Gaganas rašė:

Ar ryziu trapuciai, kaipir ryziai, irgi kompleksiniai angliavandeniai ir didelis geris, ar jie kaip nors blogai pagaminti ir is ju nera tiek naudos kiek is ryziu?

Ryziai ir ryziu trapuciai tie patys anglys. Jei kalbant apie galutini gauta rezultata tai rezas tas pats - energija. Kas liecia geruma tai didelis klausimas ar trapuciai ir balti ryziai gerai, kai abieju glikeminis indeksas netoli tokio koks pas cukru. Seip ryziai ir trapuciai nera blogas pasirinkimas, bet del ju sukeliamo insulino kraujyje geriau rinktis kokius grikius, bet tau valgant koldunus apie tai sukti galvos nereiktu big_smile zodziu viskas ok

Neprisijungęs

Gaganas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Telšiai
Registravosi: 2015-12-13
Žinutės: 958

#16705 2016-02-23 11:00

Ernestas rašė:

Gaganas rašė:

Ryziai ir ryziu trapuciai tie patys anglys. Jei kalbant apie galutini gauta rezultata tai rezas tas pats - energija. Kas liecia geruma tai didelis klausimas ar trapuciai ir balti ryziai gerai, kai abieju glikeminis indeksas netoli tokio koks pas cukru. Seip ryziai ir trapuciai nera blogas pasirinkimas, bet del ju sukeliamo insulino kraujyje geriau rinktis kokius grikius, bet tau valgant koldunus apie tai sukti galvos nereiktu big_smile zodziu viskas ok

Koldunu nevalgau jau gal menesi.
Dabar picos eina i trasa.
Greiciau pagaminama.
Tai pradesiu valgyt ryziu trapucius, nei gamint nereikia!

Neprisijungęs

grilis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-02-23
Žinutės: 10

#16706 2016-02-23 11:01

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#16707 2016-02-24 19:48

gal kas esat mate kur pirkti pilno grudo tortiliju ?

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3732
Atsiliepimai: 15

#16708 2016-02-24 20:18

Ernestas rašė:

Didesnese rimi

Neprisijungęs

Pupsik360
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-01-08
Žinutės: 14

#16709 2016-02-24 21:21

Sveiki, riešutų sviestas prieš miegą gerai? Nes man neskanu vieną varškę valgyt, tai pasiskanynu riešutų sviestu.

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#16710 2016-02-24 21:22

lorenzo rašė:

Ernestas rašė:

Didesnese rimi

Dekui, bandysiu ieskotis.

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#16711 2016-02-24 21:23

Pupsik360 rašė:

Sveiki, riešutų sviestas prieš miegą gerai? Nes man neskanu vieną varškę valgyt, tai pasiskanynu riešutų sviestu.

Labai gerai. Beja irgi kapoju varske su riesutu sviestu, belenkaip gerai sueina nykstys

Neprisijungęs

Pupsik360
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-01-08
Žinutės: 14

#16712 2016-02-24 21:30

Ernestas rašė:

Pupsik360 rašė:

Labai gerai. Beja irgi kapoju varske su riesutu sviestu, belenkaip gerai sueina nykstys

Dekui, nuraminai big_smile Nes butu rip man valgyt vieną varškę

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#16713 2016-02-24 22:06

Pupsik360 rašė:

Ernestas rašė:

Pupsik360 rašė:

Dekui, nuraminai big_smile Nes butu rip man valgyt vieną varškę

Taigi daug butu kaip ja valgyti. Arba isvis gali nevalgyti, ji nera butina wink o seip gali skaninti graikisku jogurtu, vaisias, bet kokiu kitu naturaliu jogurtu, proteinu, riesutu sviestu arba kazka gamintis, va snd dariau varskecius , ejo 250 varskes, kiausinis, proteino 20gr , kokosu miltu 20gr , kakavos, kepimo milteliai. 10min ir su jogurtu ir riesutu sviestu gerai ejo big_smile

Neprisijungęs

DMSJ
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2013-01-05
Žinutės: 242
Atsiliepimai: 1

#16714 2016-02-24 22:46

Paprastas klausimas, tai nera ko temos kurt. Mityba kiausiniai avizos ryte, treniruote, tada pietus vakariene - mesa, ryziai ir darzoves.  Vakare varske. Klausimas, kuriuo dienos metu vartojat riebalus? Kalba eina apie semenu aliejaus saukstu pora.  Vis girdziu, kad jei su anglim sumaisai riebalus, tai lygiai taip pat galetum nueit ir suvalgyt spurga. Ar geriau, jei pries miega vartociau? Kaip, jei pakeisciau riesutais, pries nakti gal nelabai gerai, nebent cia jau individualios virskinimo anomalijos tik? Aciu

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#16715 2016-02-25 07:12

DMSJ rašė:

Paprastas klausimas, tai nera ko temos kurt. Mityba kiausiniai avizos ryte, treniruote, tada pietus vakariene - mesa, ryziai ir darzoves.  Vakare varske. Klausimas, kuriuo dienos metu vartojat riebalus? Kalba eina apie semenu aliejaus saukstu pora.  Vis girdziu, kad jei su anglim sumaisai riebalus, tai lygiai taip pat galetum nueit ir suvalgyt spurga. Ar geriau, jei pries miega vartociau? Kaip, jei pakeisciau riesutais, pries nakti gal nelabai gerai, nebent cia jau individualios virskinimo anomalijos tik? Aciu

Nu tavo palyginimas su spurga tai juokingas. Su kiekvienu mealu vartoju riebalus, tik pries ir po trenkes biski maziau.  O seip alieju i kruopas ar darzoves gali pilti, pilnus kiausinius valgyti, riesutus tarp ar su kokiu valgiu, aisku geriau nevalgyt pries ir po trenkes.

Neprisijungęs

iparado
Mr.Clomid
Vietovė: Vaistinė
Registravosi: 2012-11-20
Žinutės: 1683
Atsiliepimai: 10

#16716 2016-02-25 07:45

Ernestas rašė:

Pupsik360 rašė:

As medaus insimetu sauksta gera I varske, ir graikisko jogurto, kazkaip pradejo patikti man toks kombo, anksciau darydavausi varske, pomidorai, jogurtas, svogunas, druska, pipirai, bet biski pabdodo smile

Neprisijungęs

iparado
Mr.Clomid

#16717 2016-02-25 07:47

Ernestas rašė:

Esu mates maximose, Dijo berods pavadinimas, tai buvo keliu rusiu, tame tarpe ir pilno grudo...

Neprisijungęs

iparado
Mr.Clomid

#16718 2016-02-25 07:50

DMSJ rašė:

O kas blogai su spurga? jeigu namine, tai ten gi pagrinde varske, kiausiniai ir miltai, ir jei aliejus sviezias, tai nelabai ji ten ka ir prigeria jo, kai imeti I verdanti (bent jau taip manau), nes apskrunda pluta, I vidu nedaug patenka...o riebalu, tai kada turi laiko tai ir naudok juos, kaip snacka riesutus, ryte avokada ant duonos, vakare semenu alieju ir pan...

Neprisijungęs

Banditas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-01-31
Žinutės: 45

#16719 2016-02-25 18:53

sportuoju neilgai, turiu riebaliuko biski ant pilvo, tai darydavau kardio 4 kartus i savaite po treniruotes, po 20min dviratuka mindavau, su mityba +- susidraugaves buvau, viskas kaip ir gerai buvo, svoris krisdavo po biski, bet paskutiniu metu pastoviai nezmoniska alki jauciu, cia gal del to kardio darymo? man patenkinti ta alki, ar meginti kenteti iki valgio eiles kada ji ateis?

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-05-01
Žinutės: 2833
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 7

#16720 2016-02-25 19:54

Banditas rašė:

sportuoju neilgai, turiu riebaliuko biski ant pilvo, tai darydavau kardio 4 kartus i savaite po treniruotes, po 20min dviratuka mindavau, su mityba +- susidraugaves buvau, viskas kaip ir gerai buvo, svoris krisdavo po biski, bet paskutiniu metu pastoviai nezmoniska alki jauciu, cia gal del to kardio darymo? man patenkinti ta alki, ar meginti kenteti iki valgio eiles kada ji ateis?

Tu 20min skaitai, kad jau kardio???

Neprisijungęs

siluetaz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-11-15
Žinutės: 686
Atsiliepimai: 2

#16721 2016-02-25 20:51

O dauguma kurie geriau toleruoja kofeiną, sudėjus visą išgeriamą kavą, burnerius, pre workout'us, turbūt per dieną gauna minimum 500mg kai ryškinasi. big_smile Bet čia geriausias būdas gaut energijos ir paskatint medžiagų apykaitą, tai gal nemirsim nuo to kortizolio. big_smile

Neprisijungęs

siluetaz
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-11-15
Žinutės: 686
Atsiliepimai: 2

#16722 2016-02-25 20:52

Kas čia utiutiu, parašiau žinutę, prie temos rodo kad aš paskutinis komentavęs, bet žinutės nerodo. big_smile big_smile

Neprisijungęs

Banditas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2016-01-31
Žinutės: 45

#16723 2016-02-27 13:11

Kavioras rašė:

Banditas rašė:

as nezinau, uztat ir klausiu smile nors realiai, si rudeni, kai nespordavau nieko, bet norejau irgi laseka numesti, tai su dviraciu, bet aisku jau lauke, kas antra diena po 30min kazkur mindavau, tai greit pamaciau krentanti svori, o junk foodo irgi nevengdavau

Paskutinį kartą taisė Banditas (2016-02-27 13:13)

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#16724 2016-02-27 13:43

Kavioras rašė:

Banditas rašė:

o kas tai utiutiu ? ne cardio ?? bleee tu nusisneki daug kur + dar po trenkes daro. ir tai cardio apkrova.
o autoriui. jei svori meti tai alkis ir bus , nes tu esi kaloriju deficite. svarbiausia ziurekis kad i savaite nekristu daugiau kaip 1 kg.
o stai tau keli patarimai kaip uzmusti alki. varyok daugiau zaliu darzoviu, kaloriju organizmas is ju nepanaudoja o lasteliena labai reikalinga ir naudinga + uzpildys skrandzio turi del ko jausi mazesni alki. asmeniskai dar kramtydavau kramtomaja guma, padedavo apgauti organizma kad typo ale valgai nors is tikruju nieko ir nevalgai big_smile

Neprisijungęs

Woody
Išmestas
Registravosi: 2014-04-19
Žinutės: 1183
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 1

#16725 2016-02-27 15:42

Kavioras rašė:

Banditas rašė:

Tu kiekvienoj temoj grybauji....

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net