Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Domantas
buvęs zyzz
Vietovė: Bergen
Registravosi: 2012-05-06
Žinutės: 4893
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 11

#51 2012-05-27 00:22

Re: Bandom sportuot

Kykas rašė:

Šiandien buvau varžybų Kaune pasižiūrėt.
Motyvacija tsakant wink

Pasibėgiot reikia, tuo labiau, kad kažkaip ir norisi.

PS.
Blyn kiek plaučiuose oro tilpt pradėjo big_smile

kas per varzybos?

Neprisijungęs

Kykas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-04-20
Žinutės: 904
Atsiliepimai: 3

#52 2012-05-27 00:26

Neprisijungęs

Domantas
buvęs zyzz

#53 2012-05-27 00:36

Kykas rašė:

http://www.ifbb.lt/naujienos_1.php

Jaunimo buvo rimtu?

Neprisijungęs

Staffordshire
Get big or die trying
Registravosi: 2008-07-08
Žinutės: 12001
Atsiliepimai: 92

#54 2012-05-27 09:29

tu kokius papildus vartoji? jei nera atsistatymo tai bcaa prijunk. vitaminu kokiu dar.  ar glutamino. gal per daznai treniruojesi jei jauti kad vis dar skauda raumeni tai netreniruok tos grupes ta diena ei pas tave tik 2-3 dienos tarp grupiu

Neprisijungęs

ishp3ra
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-09-24
Žinutės: 1953
Atsiliepimai: 7

#55 2012-05-27 21:48

Kykas rašė:

Pasibėgiot reikia, tuo labiau, kad kažkaip ir norisi.

PS.
Blyn kiek plaučiuose oro tilpt pradėjo big_smile

Kiek laiko rukyt metes?

Neprisijungęs

Kykas
Dažnas senbūvis

#56 2012-05-28 08:54

zyzz,
Kad labai akivaizdžiai išsiskirtų stipriausias tai nebuvo. Buvo keli panašiai pasiruošę.
Kaip įvertinti rimti ar ne- tai aš nežinau big_smile  Žalias aš dar tuose reikalauose...

Staffordshire,
viskas normaliai su tuo atsistatymu būdavo.
Mečiau rūkyt, tai organizmas kiek pasimetęs ir nesusigaudo, ką jam čia dabar daryt, vat ir gavosi, kad kelias treniruotes pramiegojo...
Papildų jokių dar nevartojau. Kažkaip buvau nusiteikęs pusmetį be jokių papildų pasimankštint. Bet jau imsiu šio bei to už poros savaičių.

ishp3ra,
Tai gi tik ką mečiau smile Ryt savaitė.

PS.
Pasimatavau savaitgalį... Visiškas pravalas. Priaugau 1KG lašinių pavidalu ant pilvo ir subinės (nu ant subinės gal koks gramas raumens ir dasidėjo)... Nepatenkintas aš tuo fullbody. Prasčiausias progresas per pusmetį. Tiek apimčių, tiek svorių prasme. Kojas tik pramušė gerai, bet tai čia tiesiog pritūpkės 2 kartus  į savaitę. Praktiškai tik jas darydamas būčiau turėjęs tą patį rezultatą.

Reik kažką sugalvot su programa ir papildais...

Neprisijungęs

Domantas
buvęs zyzz

#57 2012-05-28 10:58

Kykas rašė:

zyzz,
Kad labai akivaizdžiai išsiskirtų stipriausias tai nebuvo. Buvo keli panašiai pasiruošę.
Kaip įvertinti rimti ar ne- tai aš nežinau big_smile  Žalias aš dar tuose reikalauose...

Staffordshire,
viskas normaliai su tuo atsistatymu būdavo.
Mečiau rūkyt, tai organizmas kiek pasimetęs ir nesusigaudo, ką jam čia dabar daryt, vat ir gavosi, kad kelias treniruotes pramiegojo...
Papildų jokių dar nevartojau. Kažkaip buvau nusiteikęs pusmetį be jokių papildų pasimankštint. Bet jau imsiu šio bei to už poros savaičių.

ishp3ra,
Tai gi tik ką mečiau smile Ryt savaitė.

PS.
Pasimatavau savaitgalį... Visiškas pravalas. Priaugau 1KG lašinių pavidalu ant pilvo ir subinės (nu ant subinės gal koks gramas raumens ir dasidėjo)... Nepatenkintas aš tuo fullbody. Prasčiausias progresas per pusmetį. Tiek apimčių, tiek svorių prasme. Kojas tik pramušė gerai, bet tai čia tiesiog pritūpkės 2 kartus  į savaitę. Praktiškai tik jas darydamas būčiau turėjęs tą patį rezultatą.

Reik kažką sugalvot su programa ir papildais...

O tvarkingai tu cia atrasei visiem  big_smile

Neprisijungęs

Kykas
Dažnas senbūvis

#58 2012-05-31 08:36

Stengiuosi kultūringai bendraut wink

Vakar:
1) Štangos trauka iki preso 2x8 20kg 1x8 30kg (su 30 kg nelaiko nugaros apačia- dariau su diržu, bet nepatiko, geriau mažesniu svoriu bet taisyklingai daryt, su 30 taisyklingai ne visada gaunasi)
2) Spaudimas ant tiesaus suolo 2x8 30kg 1x6 30kg. (pasididinau svorį ant 10kg. pirmos dvi serijos- paskutinis su pagalba. Trečioj serijoj 6-as su rimta pagalba- daugiau nebuvo tikslo daryt, nes dirbt tai aš turiu, o ne prižiūrintis žmogus).
3) Hanteliu mostai šalis stovint  3x8 po 5kg (užsimarinavęs ant 5kg hantelių)
4) Koju lenkimas 3x8 po 10 plokštelių (labai sunkiai darėsi- kodėl nežinau, bet paskutiniai su pasiraukymais ir pastenėjimais).
5) Blauzdos - pasistiebimai 3x15  be svorio. Reik lėtai stiprint raumenį, nes baisu dėl čiurnos.
6) Pečių gūščiojimas laikant štangą 3x8 20kg kažkoks juokingas man šitas pratimas, bet su didesniu svoriu sunkiai padarau.
7) Tricepsas - hantelio kėlimas virs galvos 3x8 8kg hantelis (sunku pasakyt ar tinginiavimas prie staklių, ar pirmadienio spaudimas siaurai kaltas, bet ėjosi labai sunkiai)   

Pirmadienį vakare ir visą antradienį žiauriai skaudėjo nugarą (kažkur lūžusio slankstelio apylinkėse) skausmas ėjo kiaurai, kartais atrodė, kad skauda krūtinę... "Išsibraškint" niekaip nesigavo, nei at turnyko, nei ant grindų, nei kitaip tampantis... Trečiadienį atsibudau- nebeskauda... Greičiausiai pritūpkių kaltė. sad  Išeina, kad su 30kg tūpsiu dar ilgai ir visada su diržu... Bėda su baziniais pratimais man... Oi bėda.

Vis dar nerūkau big_smile

PS. pradedu dairytis kultūringo 3 dienų splito. Gal kuris turit kokių minčių?

Paskutinį kartą taisė Kykas (2012-05-31 08:38)

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#59 2012-05-31 08:46

Kas su tais svoriais?

Neprisijungęs

Kykas
Dažnas senbūvis

#60 2012-05-31 09:09

Nesupratau klausimo.

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis

#61 2012-05-31 09:30

pensininkai mano salėj didesnius kelia

Neprisijungęs

Kykas
Dažnas senbūvis

#62 2012-05-31 09:42

Ai tu dėl to big_smile

Nu ir pas mane salėj  pencininkai bei vaikai didesnius kelia wink

Yra kaip yra. Spotuot pradėjau praktiškai su minusine jėga. 18 metų būdamas susilaužiau stuburą, pusmetį pragulėjau lovoj ir po to iki 30m. nieko labai sunkesnio už tušinuką nekilnojau...
Ir taip per pusmetį svorius praktiškai visur trigubai (nuo pradinių) padidinau.

Jei viskas gerai seksis, tai per sekantį pusmetį tikiuosi pasiekti statistinio nesportuojančio 30m. vyro fizinius pajėgumus, o paskui jau tik į viršų wink

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis

#63 2012-05-31 09:46

o nenori pradžiai core pratimų pavyniot kelis mėnesius?

Neprisijungęs

Kykas
Dažnas senbūvis

#64 2012-05-31 09:58

Sakau atvirai.

Nežinau ką reiškia "core pratimai".

Jau nekalbant apie tai, kad nežinau, kaip iš jų sudaryti programą arba kaip juos įtraukti į programą... sad

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis

#65 2012-05-31 10:04

"core exercises"
nu kad ir čia http://www.mayoclinic.com/health/core-strength/SM00047
gali kad ir kasdien daryt
bet daktarai neišrašė nieko panašaus? nepakenktų pasikonsultuoti, gal kaikurie netinka tau po palaužyto stuburo, kad ir salėj tą ką darai, ar viską tau galima?

Paskutinį kartą taisė lolardas (2012-05-31 10:05)

Neprisijungęs

Kykas
Dažnas senbūvis

#66 2012-05-31 10:55

Ačiū lolardas,
manau, kad rimtai pasvarstysiu apie tokių ar panašių pratimų darymą.
Reikės pasibandyti ir pažiūrėti, kurioj vietoj ir kaip jaučiasi poveikis.
Paskui pagalvot kurioj savo gyvenimo dalyje juos patalpinti.
Per, prieš, po treniruotės, o gal namie ryte arba vakare.

Ar daktarai liepė ką nors tokio, ar ne- aš nebeatsimenu.
Iš ligoninės tiesiai studijuot išvažiavau (išleist dar nenorėjo- pasirašiau, kad savo rizika išeinu), o paskui nebe tas rūpėjo.
Gerai atsimenu tik, kad pusmetį neleido sėdėt, tai ir stovėjau paskaitose kampe atsistojęs...
Vargana ta mano reabilitacija buvo.
Kinezitarapiautė ligoninėj ant kojų pastatė, o paskui  nieko nebedariau.

Ką salėj darau... Manau ne- negalima. Bent jau ne viską galima daryt ...
Bet man daug ką daktarai uždraust bandė. Pavyzdžiui obuolio valgyt man negalima big_smile
Ir ką tu tiems daktarams- ne jiems su tokiais draudimais gyvent.

Stengiuosi klausyti ką kūnas sako ir tiek. Tikarai nebandau vaidint didvyrio ar visažinio. Tiesiog pasisaugau, darydamas pratimus kurie nemalonūs stuburui. O jeis skauda, tai jų tiesiog atsisakau.

Neprisijungęs

Building
Varžybų dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-07-23
Žinutės: 6562
Atsiliepimai: 6

#67 2012-05-31 17:32

Arba daryk P90X. Turiu 8gb video tos programos.

Neprisijungęs

Svaigalas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-06-13
Žinutės: 369
Atsiliepimai: 2

#68 2012-05-31 18:00

Building rašė:

lol Prie ko cia sita nesamone isvis? Zmogui su stuburo problemom dar siulai drozt nugara su galybe preso pratimu?

Neprisijungęs

Building
Varžybų dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-07-23
Žinutės: 6562
Atsiliepimai: 6

#69 2012-05-31 18:42

Svaigalas rašė:

Building rašė:

lol Prie ko cia sita nesamone isvis? Zmogui su stuburo problemom dar siulai drozt nugara su galybe preso pratimu?

ma bad. Nepaskaičiau dėl stuburo smile

Neprisijungęs

fanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2009-09-03
Žinutės: 2413
Atsiliepimai: 1

#70 2012-05-31 19:00

man atrodo kad tau sportuojant ir normaliai valgant tai ta jega turetu augt kas savaite ant to pratimo uzmest po pora kg , kalbu apie rimtus bazinius , nebent pas tave tokia situacija kaip pas kitus zmones kurie neima to sunkaus svorio , padaro ten 8 pakartojimus taip normaliai , ir nedidina svorio kad sunkiau butu kad vos padarytum , o ir smaukosi su tuo paciu svoriu istisus menesius big_smile , tikiuos pas tave ne taip yra

Neprisijungęs

Kykas
Dažnas senbūvis

#71 2012-05-31 22:41

fanis,
Darau sunkiai. Atvirai pasakius dabar net nežinau kokiam pratimui įmanoma būtų svorį pasididint.
Bėda, kad tų bazinių pratimų pas mane ne kažkiek...

Fullbody iš ritmo kiek išmušė, dabar suku susigaudyt ką aš galiu ir ko ne sad
Nepatiko man tokia treniruočių sistema visiškai.
Nuo pirmadienio grįšiu prie splitų. Taip kad ryt užbaigiu pradinukų fullbody (kaip tik bus lygiai mėnuo kai ją darau)...

Reikia kažkaip protingą 3 dienų split programą pasirinkt, su gera doze bazės. Kaip tik bazės aš  ir prisibijau. Mirties traukos net nebandęs daryt... Pritūpimus darau praktiškai tik persižegnojęs. Kad ir štangos spaudimas pečiams irgi man baisus pratimas...

Nu ir papildų reik užsipirkt... Daugumoj mitybos spragoms kamšyt...

Ok einu varškės kapot big_smile

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#72 2012-05-31 23:46

Baik tu bajerius su pritupimais ir kitais pratimais apkraunanciais nugara. As su vienu zingsniu iki stuburo isvarzos kai atejau i sale, pasakiau treneriui situacija, jis man sudare programa be mirties trauku, pritupimu, kasdien stiprinant pilvo ir nugaros (ypac juosmens srity) raumenis, kad sutvirtetu "karkasas" ir stuburas laikytusi ant tvirtu raumenu, bei nebutu spaudziamas. Jei domina - 4 dienu splita galiu permesti i PM, sudare Europos fitneso champas, tai tikrai nenugrybauta.

Paskutinį kartą taisė uzsivedes (2012-05-31 23:47)

Neprisijungęs

Ptycka
Dažnas senbūvis
Vietovė: Honolulu
Registravosi: 2008-12-04
Žinutės: 6275
Atsiliepimai: 9

#73 2012-05-31 23:49

nevark su papildais dar

Neprisijungęs

Dzinas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-05-20
Žinutės: 1753
Atsiliepimai: 0

#74 2012-05-31 23:52

Ptycka rašė:

nevark su papildais dar

++,mityba padoria nors susidaryk ir augsi nykstys

Neprisijungęs

uzsivedes
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-12-18
Žinutės: 12846
Atsiliepimai: 34

#75 2012-05-31 23:54

Ir del energijos nebuvimo ir jegos nekilimo - nu nesukapoji jauciu kiek reikia angliu per diena, reikia est kaip kiaulinui ir 100% energija ir jega kils.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net