Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#3751 2013-10-17 20:49

Re: Mitybos planai

nesmagu rašė:

zaliasss rašė:

nesmagu rašė:

Sveiki. Reikia patarimo, ka blogai darau. smile Ugis 182, svoris 76-77KG. Vienu momentu sveriau 80KG, norejosi numest gelbejimosi ratus. Beveik 4kg nukrito, vizualaus rezultato nera. Gali buti, kad isvarginau organiza? Nes i sporto sale einu kasdien. Einu kasdien, del to kad neturiu pakankamai veiklos. Zodziu, kad neit gert ar cipsu kimst prie pc, tai einu paliet prakaito i kacialke. smile Sporto planas:
1 diena: bicepsai, krutine, presas + begimas 20min
2 diena: kojos, nugara, peciai, tricepsai + begimas 20min
3 diena: dviratis 10min + 40 min begimas (viso 50min kardio).
Na po to is naujo... Treniruotes manau mano nera labai stiprions, nes jeigu butu stiprios ir ziauriai pervagciau, manau po keletos ciklu nepajegciau padaryti. bet dabar viskas ok.

Mityba:
pusryciai: 2 kiausiniai + jogurtas 2% riebumo arba varskes pakelis + jogurtas 2% riebumo
pietus: makaronai, su keciupu, bei pieniskomis desrelemis arba vistienos krutinele 200g su darzovem, kepta ant "groteliu"
vakariene: jogurtas 2% + varkes pakelis

po treniruotes visad isgeriu proteino kokteili. taipogi vartoju amino rugstis (aminomax 8000) tiek pries, tiek po treniruotes. taipogi karts nuo karto per pietus suvalgau koki apelsina, o vakare koki obuoli. Aisku ten visa savaite nevisad pavyksta issilaikyt tokio mitybos plano, tai tenka ir koldunu suvalgyt, bet tikrai ne kas antra diena. smile

tai gal kas pasakys kas blogai? kur tie kg dingo, jei nera vizualaus rezultato? gal cia fotkes reikia pradet darytis, tada matysis... gal kazka mityboj keist ar skirti poilsio kazkuria diena ir visiskai nieko neveikt?

dekui uz pasiulymus, kritika, vei visa kita. smile tarp kitko esu pradedantysis, sportuoju pusmeti, taciau mityba pradejau derinti tik pries pora menesiu... kas is pradziu pasirode labai sunku, bet pradedu apsiprast ir po treniruotes bent jau nejauciu alkio jausmo.

visur cia visiskas issidirbinejimas. tiek su mityba, tiek su sportu, tiek su papildais. 100% grybavimas

tai gal gali pasakyt kaip sportuot tada? kazkodel eidamas kiekviena diena salej matau tuos pacius "kaciokus", kurie uzsivare gerai ir kacialke eina kasdien...

toks jausmas kad cia senbuviai ateina tik sukritikuot, o kad jaunimui pasakyt kaip viska daryt yra jau sunku.

tam ir atejau cia kad klaidas istaisyt, o ne siaip kad paskaityt tokias sapaliones kaip tavo..

sapaliones cia pas tave ir ziaurios.
nueik pasiziurek programu pavyzdzius. jei tau logiska kad krutine-bicas = kojos, nugara, peciai, tricas.... kur cia turetu buti 3 atskiros grupes, bet visos pagrinidines sudetos i viena diena.
nueik i kita skilti ir pasiziurek mitybos planus ir kaip zmones valgo..
o jei nori kad viska nuo nulio tau papasakotu, sudarytu planus. mokek pinigus turetu atsirast norinciu
p.s. ir nebevalgy sasysku, nors reklama kazkokia rode, kad yra ir su mesa jau ju big_smile

Neprisijungęs

nesmagu
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-10-06
Žinutės: 9
Atsiliepimai: 0

#3752 2013-10-17 20:55

zaliasss rašė:

nesmagu rašė:

zaliasss rašė:

visur cia visiskas issidirbinejimas. tiek su mityba, tiek su sportu, tiek su papildais. 100% grybavimas

tai gal gali pasakyt kaip sportuot tada? kazkodel eidamas kiekviena diena salej matau tuos pacius "kaciokus", kurie uzsivare gerai ir kacialke eina kasdien...

toks jausmas kad cia senbuviai ateina tik sukritikuot, o kad jaunimui pasakyt kaip viska daryt yra jau sunku.

tam ir atejau cia kad klaidas istaisyt, o ne siaip kad paskaityt tokias sapaliones kaip tavo..

nueik pasiziurek programu pavyzdzius. jei tau logiska kad krutine-bicas = kojos, nugara, peciai, tricas.... kur cia turetu buti 3 atskiros grupes, bet visos pagrinidines sudetos i viena diena.
o jei nori kad viska nuo nulio tau papasakotu, sudarytu planus. mokek pinigus turetu atsirast norinciu
p.s. ir nebevalgy sasysku, nors reklama kazkokia rode, kad yra ir su mesa jau ju big_smile

antra diena yra daugiau raamenu grupiu pas mane, bet as maziau demesio skiriu kojoms ir nugarai. lyginant mano sudejimui, kojos nera plonos, nugara irgi ryski. truksta labiau ant bicepso ir krutines. todel taip pasiskirstes ir esu... palei mane tas ant to gaunasi.

Paskutinį kartą taisė nesmagu (2013-10-17 20:56)

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#3753 2013-10-17 20:57

nesmagu rašė:

zaliasss rašė:

nesmagu rašė:

antra diena yra daugiau raamenu grupiu pas mane, bet as maziau demesio skiriu kojoms ir nugarai. lyginant mano sudejimui, kojos nera plonos, nugara irgi ryski. truksta labiau ant bicepso ir krutines. todel taip pasiskirstes ir esu... palei mane tas ant to gaunasi.

big_smile big_smile big_smile
sekmes, po situ zodziu nemanau kad atsiras kas bepades tau wink

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-01-15
Žinutės: 3213
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 12

#3754 2013-10-17 20:59

Ką aš žinau, jau taip kurį laiką maitinuos svoris krenta po truputį gal kam įdomu bus.. P.S stenkitės pieniškų produktų nevaryt, bent man jie tik stabdo viską.

9:00 2 virti kiaušiniai + avižinė košė su medaus šaukštu ir truputį cinamonu + vitaminai,mineralai
10:00 varau kardio +- 30-40min
11:00 proteino, riešutų sauja
13:00 daržovės (stengiuosi žirnelių dažniau tipo baltymų daugiausia big_smile), grikiai, ryžiai arba makaronai, mėsos nesvarbu kokios ~200g + vitaminai mineralai
14:00 sportas +kardio 30min po sporto bananas ir proteinas
16.00 kas lieka iš pietų gaminimo
19:00 kalnas daržovių (agurkai, pomidorai, ridikėliai ir pan), kartais kokio alyvuogių aliejaus užsipilu
23-24h lėto įsisavinimo proteino...

Dabar dar ir karnitiną geriu rytais ir prieš triešą arba jei neinu tą dieną prieš pietus + bcaa prieš ir po sporto

Neprisijungęs

Kubikas
Conchita Wurst
Registravosi: 2011-11-18
Žinutės: 618

#3755 2013-10-17 21:01

nesmagu rašė:

zaliasss rašė:

nesmagu rašė:

alahalahalahalah

Neprisijungęs

nesmagu
Naujas dalyvis

#3756 2013-10-17 21:07

smagu, visi pasijuokia, apart to kad patartu smile

Neprisijungęs

Kubikas
Conchita Wurst

#3757 2013-10-17 21:09

nesmagu rašė:

Tau ka utiutiu patarimu neuzteko? O kai toki posta parasei tai nieko kito nebelieka, tik juoktis.

Paskutinį kartą taisė Kubikas (2013-10-17 21:09)

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis

#3758 2013-10-17 21:13

nesmagu rašė:

Tai kad tau sako ką daryt, o tu neklausai tai ir juokiasi. Negali pas tave nugara ir kojos būt ryškios kai tu jų normaliai net nedaręs ar supranti, kad tarkim ir būtų negalima keturių grupių į vieną dieną sumalt.. Na galima tarkim krutinę, tricą ir pečius į vieną dieną sumest, bet NUGARĄ, KOJAS tai čia apskritai reik dviejų dienų kad normaliai padaryt... Čia tas pats kas mašinai nupirkt tik vieną žieminę padangą nes kitos visai dar geros.

Beje, kojas kai darysi tau ir viršus geriau augs ir svoriai greičiau didės.
Pagal tavo ūgį ir svorį esi visiškai normalus, į kūdąją pusę, pilvas yra nebent nuo nesveiko maisto, ir kaip tau sakė baltymų daugiau valgyk vietoj angliavandenių ir mesk šalin pieno produktus. Beje, jeigu šiaip įdomu čia visiem :

Laikas, per kurį virškinami surašyti maisto produktai:

1-2 val. Ryžiai, pienas, virta ir kepta žuvis, jūros kopūstai, avokadai, vynuogės, mangai, avietės, mėlynės, vyšnios, trešnės, greipfrutai, apelsinai, česnakai, pomidorai.
2-3 val. Kiaušiniai, bulvės, morkos, kopūstai, salotos, šparagai, porai, burokėliai, moliūgai, cukinijos, obuoliai, abrikosai, serbentai, slyvos, kriaušės, agrastai, persikai, ananasai.
3-4 val. Juoda duona, virta vištiena ir jautiena, brokoliai, špinatai, žiediniai kopūstai, salierai, agurkai, svogūnai, paprikos, moliūgai, ridikai, ropės, baklažanai, spanguolės, granatai, lęšiai, sojos, kviečių daigai, sorų kruopos, kukurūzai, riešutai, alyvuogių ir sėmenų aliejus.
4-5 val. Žirniai, pupelės, kepta jautiena, rūkyti mėsos gaminiai.
5-7 val. Kepta vištiena ir kiauliena.

Sėkmės

Neprisijungęs

nesmagu
Naujas dalyvis

#3759 2013-10-17 21:18

Ignas87 rašė:

nesmagu rašė:

Tai kad tau sako ką daryt, o tu neklausai tai ir juokiasi. Negali pas tave nugara ir kojos būt ryškios kai tu jų normaliai net nedaręs ar supranti, kad tarkim ir būtų negalima keturių grupių į vieną dieną sumalt.. Na galima tarkim krutinę, tricą ir pečius į vieną dieną sumest, bet NUGARĄ, KOJAS tai čia apskritai reik dviejų dienų kad normaliai padaryt... Čia tas pats kas mašinai nupirkt tik vieną žieminę padangą nes kitos visai dar geros.

Pagal tavo ūgį ir svorį esi visiškai normalus, į kūdąją pusę, pilvas yra nebent nuo nesveiko maisto, ir kaip tau sakė baltymų daugiau valgyk vietoj angliavandenių ir mesk šalin pieno produktus. Beje, jeigu šiaip įdomu čia visiem :

1-2 val. Ryžiai, pienas, virta ir kepta žuvis, jūros kopūstai, avokadai, vynuogės, mangai, avietės, mėlynės, vyšnios, trešnės, greipfrutai, apelsinai, česnakai, pomidorai.
2-3 val. Kiaušiniai, bulvės, morkos, kopūstai, salotos, šparagai, porai, burokėliai, moliūgai, cukinijos, obuoliai, abrikosai, serbentai, slyvos, kriaušės, agrastai, persikai, ananasai.
3-4 val. Juoda duona, virta vištiena ir jautiena, brokoliai, špinatai, žiediniai kopūstai, salierai, agurkai, svogūnai, paprikos, moliūgai, ridikai, ropės, baklažanai, spanguolės, granatai, lęšiai, sojos, kviečių daigai, sorų kruopos, kukurūzai, riešutai, alyvuogių ir sėmenų aliejus.

Sėkmės

Aciu, vienas is nedaugelio normaliu postu. Kalbant apie kojas, nezinau, gal nuo dviracio, gal nuo begimo jos pas mane TIKRAI nera kudos. As kacialkei pasiziuriu dar ne tokiu uzsivariusiu ant virsutines dalies, o kojos kaip vistos... Pas mane taip nera. Todel ir skiriu maziau demesio. Kazkodel ne karta esu mates 2 dienu sporto programa. Tai norit pasakyt ten ne visas raumenu grupes mankstina?
Pilvas gali but, kad nuo nesveiko maisto. Nes kai niolikinis buvau tikrai piktnaudziavau juo.

Trumpai tariant tiek varske, tiek jogurtas deginant riebala yra negerai?

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis

#3760 2013-10-17 21:31

Kaip kam, aš stengiuosi ir varškės ir tuo labiau jogurto atsisakyt. Sasiskas irgi pakeisk normalia mėsa, nes ten ištikro permalti neaiškios kilmės produktai ir iš jų sasiskas padaro.

Kojos yra ar nėra bet patariu neapleist ir daryt toliau.

Dėl matytų grupių tai gal tu kalbi apie full body, kur per vieną dieną padarai visom raumenų grupėm. Visai geras dalykas ypač pradedant.

Neprisijungęs

Kubikas
Conchita Wurst

#3761 2013-10-17 21:33

nesmagu rašė:

Ignas87 rašė:

nesmagu rašė:

Sėkmės

Aciu, vienas is nedaugelio normaliu postu. Kalbant apie kojas, nezinau, gal nuo dviracio, gal nuo begimo jos pas mane TIKRAI nera kudos. As kacialkei pasiziuriu dar ne tokiu uzsivariusiu ant virsutines dalies, o kojos kaip vistos... Pas mane taip nera. Todel ir skiriu maziau demesio. Kazkodel ne karta esu mates 2 dienu sporto programa. Tai norit pasakyt ten ne visas raumenu grupes mankstina?
Pilvas gali but, kad nuo nesveiko maisto. Nes kai niolikinis buvau tikrai piktnaudziavau juo.

Trumpai tariant tiek varske, tiek jogurtas deginant riebala yra negerai?

utiutiu TAS JOGURTAS IR VARSKE!!!!

koldunai, makaronai, desreles??? WTF tau pasakai normaliai ismesk situs sudus tau utiutiu pasiskaitai vegetaro kazkokio dieta ir laimingas big_smile taip nori kad tau viska padetu ant lekstutes, kad kai padeda kazka tai tu net nepaziuri ka padeda..

Neprisijungęs

Bigger
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-09-08
Žinutės: 2227
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 9

#3762 2013-10-17 21:36

Ignas87 rašė:

Kaip kam, aš stengiuosi ir varškės ir tuo labiau jogurto atsisakyt. Sasiskas irgi pakeisk normalia mėsa, nes ten ištikro permalti neaiškios kilmės produktai ir iš jų sasiskas padaro.

Kojos yra ar nėra bet patariu neapleist ir daryt toliau.

Dėl matytų grupių tai gal tu kalbi apie full body, kur per vieną dieną padarai visom raumenų grupėm. Visai geras dalykas ypač pradedant.

kodel tavo nuomone liesa varske yra blogai ?

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis

#3763 2013-10-17 22:14

aš sakau, kad blogai? Aš sakau, kad aš asmeniškai vengiu visų pieno produktų ir tiek, o ne kad jie kažkas blogo..

Kubikas - o kodėl makaronus įkišai tarp dešrelių ir koldūnų? Makaronai labai gerai.

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3732
Atsiliepimai: 15

#3764 2013-10-18 07:12

Ignas87 rašė:

aš sakau, kad blogai? Aš sakau, kad aš asmeniškai vengiu visų pieno produktų ir tiek, o ne kad jie kažkas blogo..

Kubikas - o kodėl makaronus įkišai tarp dešrelių ir koldūnų? Makaronai labai gerai.

As ir su pieno produktais mazai ka bendro beturiu, ir daug geriau jauciuosi, per savaite varskes paka suvalges arba isvis jos nevalges:-) graikiskas jogurtas tik eina didesniais kiekiais, tas tai neapkrauna visai virskinimo

P.S pooperaciniu laikotarpiu kaloriju tiek pat laikyt, ar mazinti, nes visa diena lovoj  guliu, 0 aktyvumo?

Neprisijungęs

Kubikas
Conchita Wurst

#3765 2013-10-18 07:41

Ignas87 rašė:

nu ir kokius makaronus ryji?

Neprisijungęs

Ignas87
Dažnas senbūvis

#3766 2013-10-18 08:58

Visu pirma valgau o ne ryju:) kai maistas valgomas tai jis automatiskai jau geriau organizmui nei kad edamas ar ryjamas kaip tu sakai.. kaip suprast kokius.. paprastus, spagečius dažniausiai.

Neprisijungęs

Kubikas
Conchita Wurst

#3767 2013-10-18 10:04

Ignas87 rašė:

Visu pirma valgau o ne ryju:) kai maistas valgomas tai jis automatiskai jau geriau organizmui nei kad edamas ar ryjamas kaip tu sakai.. kaip suprast kokius.. paprastus, spagečius dažniausiai.

Nu tai linkiu sekmes.

Neprisijungęs

Ciabra
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-10-19
Žinutės: 7

#3768 2013-10-24 15:52

kaip manot varske 0.5proc riebumo 180g su medum pries miega gerai?

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#3769 2013-10-24 15:53

Ciabra rašė:

ziurint kiek to medaus privarvolinsi ir koks tas medus big_smile
ai dar, neissigask dabar, jei kartais isvadins pyzda, kad ale be pagardu varskes negali valgyt big_smile

Paskutinį kartą taisė Pelesis (2013-10-24 15:58)

Neprisijungęs

Ciabra
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-10-19
Žinutės: 7

#3770 2013-10-24 16:22

Pelesis rašė:

Ciabra rašė:

ai dar, neissigask dabar, jei kartais isvadins pyzda, kad ale be pagardu varskes negali valgyt big_smile

medaus zinoma su saiku, maximum du saukstai smile jopapa vis kazkokie nauji atradimai atsiranda.. manau  pries miega manau reikia atvirksciai oldshool'iskai sausai be nieko smile na o medus tai tik jei jau labai ta varske nelenda smile

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-03-11
Žinutės: 3463
Atsiliepimai: 4

#3771 2013-10-24 16:28

Pelesis rašė:

Ciabra rašė:

na man irgi sausa varškė nelenda. nenumirčiau suvalgyčiau, bet nematau tikslo savipisa užsiiminėt.. tada ir mane galit pussy vadint, visada arba šaldytų uogų ar lieso jogurto bent biški užsimetu.

Neprisijungęs

Human
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2013-09-09
Žinutės: 2122
Atsiliepimai: 5

#3772 2013-10-24 16:29

As varske su sauksteliu arbatiniu melyniu dzemo sukapoju labai skaniai arba uogienes elementarios irgi saukstelis, nematau pernelyg ten didelio blogio tame.

Neprisijungęs

ramas123
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2012-02-04
Žinutės: 59

#3773 2013-10-24 20:56

bent paziurekit kiek medus turi kcal ant 100 gr. smile

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#3774 2013-10-24 22:04

Imeskit varske i mikrobange 60-90s ir siulys kai uoga, jei dieta ir nesinori papildomu kcal

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3732
Atsiliepimai: 15

#3775 2013-10-24 23:09

zaliasss rašė:

Imeskit varske i mikrobange 60-90s ir siulys kai uoga, jei dieta ir nesinori papildomu kcal

as i kamera kisdavau kelioms valandoms, kol susala big_smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2025 Kulturizmas.net